Raphinha bol môj obľúbený hráč aj keď sa mu veľmi nedarilo v začiatkoch....bolo to o pozícii, systéme a aj dôvere trénera...som rád, že som sa nemylil 👌👍🤞
Viete niekto ako to je ? Keď ma zmluvu do 2027 a my mu teraz predĺžime zmluvu napríklad do 2030. Ta zmluva začne platiť hneď ale o až od roku 2027?
Ďakujem za odpoveď
Týmto "urýchleným" predĺženiam zmluvy celkom nerozumiem. Veď má zmluvu ešte na dva roky. Nie do konca sezóny. To, že mu teraz ide neznamená, že mu pôjde aj o dva roky. Ak to tak bude môže sa riešiť zmluva v posledný rok trvania terajšej. Stať sa ale kľudne môže, že forma odíde, nedajbože nejaké horšie zranenie a budeme tu mať zase nechceného, či nepotrebného hráča s extrémnym platom, ktorého sa bude dať ťažko zbaviť. Viď Fati, Langlet ( i keď to bol trošku iný prípad)... nemyslím teraz konkrétne len na Raphinhu, ale celkovo...
Ale pokiaľ sa nezraní a bude podávať stále takéto výkony a nepoistíme si ho čím skôr tak môže prísť niekto taký ako PSG a zobrať ho len tak. Takže verím v to, že sa mu zranenia vyhnú a forma ostane a bude ešte platným hráčom dlhé roky. Zaslúži si to, pri Xavim nemal zlé štatistiky na to, že mu Xavi toľko nedôveroval. A tento rok je fenomenálny.
No on za té doby byl celkem dost paličák, když tu byl ty první dvě sezony. Co vychází z toho jeho rozhovoru co říkal. Na jeden skvělý výkon měl dva šílené, stůj co stůj nechtěl hrát jinde než na pravém křídle, kde mu to taky šlo a nešlo. I když ho Xavi chtěl stavět jinde. Až při řešení jeho prodeje a to ve velkém a přichodu Flicka se chytil za rypec a voala je z něj uplně jiný hráč :). Ale taky na to učitě působí pohoda v týmu apd :).
Smlouvu bych mu prodloužil max o rok, do roku 2028... Smlouva do 31 let stačí, potom se rozhodne jak na tom bude. Může se stát vše... Plat bych mu nastavil podle toho, jestli bude v příští sezóně kapitán, pokud ne, tak bych mu dal 10-15m...
Ďakujem za odpoveď