Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
🤔Chcel by som vediet kde ma Barca hornu hranicu platu,lebo Frienkie a Lewa maju za mna velmi vysoke platy🫰💰
Jednoznacne velku zmluvu si zasluzi, ale polovicu z nej by som dal v splnitelnych bonusoch (zapasy, goly, asistencie), aby sme sa vyvarovali pripadu Fati
Prodloužení smlouvy by mělo být jednoznačné, ale otázka je kolik peněz aby se na něj nevytvářel velký tlak. Jeho agent chce hodně i pro sebe. Je dobře, že chce hrát za Barcelonu.
Chce to skveleho vyjednavaca, kazdopadne na to aby bol Yamal najlepsie platenym hracom v satni je este cas. Snad mu niekto “preda” to ze pre jeho rast je prave Barcelona to najlepsie miesto lebo pozna klub, sposob hry a hlavne dostane dostatok trpezlivosti.
Yamal je největší hvězda týmu, momentálně... Čili by měl mít logicky nejvyšší plat, což by za mě mělo být mezi 20-25m, větší plat by neměl mít nikdo u nás... Ale. Laminovi je 17, takže má tak aspoň 4 roky než bych mu vůbec o takovém platu začal říkat. Nechceme aby dopadl jak Fati. Teď bych mu nastavil plat 5-10m a při každém podpisu bych mu ho zvyšoval, až by se dostal kolem těch 26 let, což by měl být jeho prime, k těm 25m.