Tu sú iní adepti na predaj. Hlavne sa treba "zbavit" hráčov, bez perspektívy pre klub a hráčov na hostovaniach. Z aktuálneho kádra určite Christensen, Eric, Pablo, Fati, Ferran a z finančného hľadiska aj Lewa. A skor by som (hoci nerad) miesto Rafinu obetovať FdJ
Chalani, ja tomu rozumiem. Len som tým chcel povedať, že tu sú iní adepti na odchod. A pokiaľ ide o peniaze, ide aj o plat, aký hrac poberá. A mnou vymenovaní hráči berú v súčte viac peňazí ako jeden Raphina
Jo, rozprodejme svý nejlepší hráče, budeme největší miliardáři na světě, ale V KTERÉ KAPSE TO BUDE? Na hřiště si pak můžeme koupit levný béčko z Baníku Ostrava. Toto budou superkšefty. A fandové Barcy se poserou nadšením a budou fandit víc, než kdykoli předtím.
Tento zdoj Fichajes je iny bulvar 🤣🤣🤣 minule tu boli info od serioznejsich medii, ze sa chysta nova zmluva s Raphom a Fichajes dojde s info, ze sme otvoreni jeho predaju 😂
Dost pochybuju, že prodáme hráče, kterej možná vyhraje Zlatej míč... A kdyby, tak bych s cenou přitlačil na pilu, když Newcastle chce za Isaka 180m... A navíc, pokud se nepletu, MU nemá prachy...
2.Ak potrebujeme vygenerovať z predajov veľa €, tak musis urobit velky predaj, päť malých ti nepomože.