Rafael si nevybral na kritiku zrovna toho pravého. Áno, vždy sa dá hrať lepšie a nie každý zápas každému vyjde, ale kto tu vôbec poznal 17 - ročného Rafaela Van der Vaarta?
A tak kľud. V sezóne 2000/2001 (začínal ju ako 17 ročný) dal 7+7 v eredivision. Takže minimálne kto trochu sledoval futbal tak ho už poznal.
Van der Vaart bol mega talent Európy a nakoniec mal aj peknú kariéru.
A nakoniec sme ho všetci sledovali aj pre jeho manželku 😃😃😃
Myslím to není poprvé, co Van der Vaart mluvil neuctivě o nějakém fotbalistovi... Nepřijde mi úplně v pohodě takto jet do 17 letého hráče jako zkušený fotbalista, co ví co všechno to obnáší...
Tak nepřijde mi úplně uctivé kritizovat do médií 17ti letého hráče z pozice veterána, který ani nedělá nic za co by měl být od něj kritizován. Pokud se mu něco nelíbí, tak ať mu to řekne osobně a ne do médií, akorát ho tím dostává pod tlak. A řešit jak někdo nosí kraťase mi přijde směšné. A to že se nejen Yamalovi, ale i ostatním hráčům, očividně v Lize národů nechce, je za mě naprosto pochopitelné, protože je to naprosto bezvýznamná a zbytečná soutěž s minimem sledujících... Nikde jsem si nevšiml, že by Yamal nebyl spokojený s každou minutou v nároďáku... A to jak je dobrý, za mě každý zápas bohatě ukazuje. Ale je to čistě můj pocit...
Dal konštruktívnu kritiku, žiaden hejt. Nohavice má mať tak aby mu neprekážali v pohybe a nehrozilo, že uvidíš jeho zadok. Reprezentuje svoju krajinu, musí nejak vyzerať. Bol vybratý ako hráč reprezentácie a má podať výkon. Nikto nehovorí, že tam má jazdiť hore-dole a dať 120%, ale bolo vidno, že sa mu nechce a veľakrát to vypustil. To sa nerobí. To si môžeš dovoliť, keď vyhrávaš o 3 góly a ideš údržbu, nie že je remíza. Keby nedal gól, je najhorší hráč španielskeho tímu po Olmovi. Samozrejme, môže sa ti nepodariť zápas, ale ak ešte na to hádžeš bobek... to sa nerobí. Hrá sa "len" o miestenku na WC 2026 a 10,6 milióna pre futbalovú reprezentáciu.
Za mě zbytečnou, ne konstruktivní, co si má Yamal vzít z toho, že nosí nízko kraťase... Hejt to není, jen je to podle mě absolutně zbytečné... Tak v pohybe mu evidentně nepřekáží, a pokud vím, tak nehraje naostro, takže toho se bát nemusíš... Xdddd. Za mě podal lepší výkon a větší snahu než je samotný smysl Ligy národů... Při pomyšlení, že se má vrátit do Barcy, kde odehraje 9 zápasů v 28 dnech, navíc ty zápasy budou absolutně klíčové, ještě za něj nemáme náhradu a sorry, ale LM je prostě přednější než Liga národů, tak se absolutně nedivím, že se šetří, navíc, když ho trenér tak moc hraje... Únava taky hraje roli, pokud se nepletu, tak pořád dodržuje Ramadán... Svým tempem se navíc moc neodlišoval od ostatních hráčů... Jakoby Španělsko nemělo postup na WC skoro jistý... Myslím, že tyhle peníze jsou mu celkem fuk...
Vidim, že jediné z toho čo vytýkal si si zobral jeho nohavice...
To že ty nepovažuješ Ligu národov za dôležitú neznamená, že nie je dôležitá. Víťaz Ligy národov má istú miestenku na WC 2026. V kvalifikácii má v skupine Španielsko Turecko, Gruzínsko a Bulharsko. Priamo postupuje tím z 1. miesta a tímy z 2. miesta hrajú baráž. V ideálnom svete by ich Španieli mali všetkých poraziť, ale Turecko nie je zrovna slabý tím a môže prekvapiť.
Reálně jsem ty kraťase pouze dodal jako podtržení celého jeho vyjádření... Neznám člověka, co by tuto soutěž bral vážně. Je to jen prostředek UEFA pro vydělání více peněz. A podle herního projevu hráčů na hřišti, tak si myslím, že ani oni ji neberou příliš vážně... Navíc si myslím, že už jsem četl i několik stížností přímo od hráčů. Liga národů je prostě naprosto navíc. To je fakt. Nevím proč se to prostě neřeší přes klasickou kvalifikaci... Tak se podívej, s kým se Španělsko musí utkat v pavouku Ligy národů, aby to vyhráli... Trochu rozdíl...
Van der Vaart bol mega talent Európy a nakoniec mal aj peknú kariéru.
A nakoniec sme ho všetci sledovali aj pre jeho manželku 😃😃😃
To že ty nepovažuješ Ligu národov za dôležitú neznamená, že nie je dôležitá. Víťaz Ligy národov má istú miestenku na WC 2026. V kvalifikácii má v skupine Španielsko Turecko, Gruzínsko a Bulharsko. Priamo postupuje tím z 1. miesta a tímy z 2. miesta hrajú baráž. V ideálnom svete by ich Španieli mali všetkých poraziť, ale Turecko nie je zrovna slabý tím a môže prekvapiť.