Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
MINH0 Premium
2025-04-06 07:07:35
Nejaký je prepnuty odkedy mudroval že dá Argentíne gól 😂
pedo Premium
2025-04-06 07:47:06
Keď nám píska Manzano vždy mame problémy. Nastavený čas 4 min. Je skutočne smiešny pri toľkých striedaniach a už vôbec nehovorím o zdržiavanie hry Betisom. Brankár Betisu mal za to dostať žltú kartu
2025-04-06 08:05:51
Podpa mňa včera Manzano pískal výborne. Dokonca aj 4 minúty v pohode obhaji. Striedania boli rýchle, hra sa moc nekuskovala. Treba si priznať chceli sme viac minút aby sme mohli vyhrať ale to nieje uloha nastaveného času.
Pepeke Premium
2025-04-06 09:17:40
Vcera by nam nestacilo ani 100 min na vyhru. Pripadalo mi to tak, ze ked niekto dostal loptu akoby nevedel co s nou a kym si to rozmyslel uz tam bol protihrac.
2025-04-06 10:09:32
Zas netreba robiť s komára somára. Emócie patria k futbalu...
2025-04-06 10:22:52
Raphina by mel prestat jezdit na srazy s repre, od te doby je nejakej frustrovanej, asi byl na pokoji s Viniciusem😀
2025-04-06 10:51:50
Klub snad ma psychologa,je zjavne,ze mu nieco je. Treba mu pomoct. A rozhodca,no podla mna to take strasne nebolo. Skor bolo strasne,ako branil pri rohovom kope Araujo a aj Tek mal ten gol chytit. Vcera sme zakopli ,lebo nas byvaly hrac sa hecol na nadludksy vykon a dal do toho srdce. Yamal nemal svoj najlepsi den,ako aj dalsi,skoda ze Gavi nedal aj druhy.to by bola parada.
2025-04-06 10:58:55
Raphinha od príchodu z repre zrazu a porážke od Argentíny je akýsi psychicky rozhodený. Mal by si z ním sadnúť tréner a psychológ a poriadne to všetko čo ho ťaží rozobrať. Aj keď sme včera stratili dva body napriek tomu sme si náskok pred Realom zvýšili, tak aký problém. Treba sa sústrediť na ďalšie zápasy a nedovoliť aby nás nejaké prkotiny rozhodili a prišli o veľkú nádej získať titul. Naviac v týždni nás čaká súboj s Dortmundom v LM a to je ešte dôležitejší zápas ako bol včera! Tak sa treba pozbierať a bojovať do poslednej kvapky potu. Ináč sa to nedá!!!
2025-04-06 17:39:54
Rapha od těch výroků před zápasem s Argentinou se mi značně nelíbí, na hřišti nic moc dojem a ještě tohle. Taky jsem nespokojený s výkonem rozhodčích, ale musí se umět ovládat. Tahle se blíží spíš k Viniciusovi než k Ballon dOr. Aby se mu to nevymstilo, Ballon dOr je taky o fair play, viz minulý rok...