Fati mě překvapil, že tam vůbec je, na druhou stranu mám pocit, že to byla jeho úplně poslední přítomnost na hřišti. Pro Flicka bylo zřejmě utkání už úplně jasný, tak ho tam poslal, co to udělá. No a viděl to.
Už jsem několikrát říkal, že problém Fatiho je v psychice. Kdysi hrál abnormálně uvolněně, ale právě teď naopak, na hřišti je úplně ztuhlý, toto je jednoznačně psychika. Znáte to sami, něco dobře ovládáte, teď na vás z nějakýho důvodu přijde tréma, strach, šok apod. - a ztuhnete jak socha a nepohnete se. Blok. Pokud vím, tohoto problému se psychologové NIKDY neúčastnili, to je vůbec nejhorší chyba. No chlapec je už mentálně po smrti. Tohle už s tak velkým časovým odstupem nespraví nikdo, ten blok je už do něho velice hluboce zakořeněný, v Barce prostě už nemá šanci. Když odejde do fotbalu někde na úrovni ulice, může ho to uvolnit, ale na původní úroveň se nevrátí. Chlapec zbytek života probrečí, určitě brečí už teď.
Flick vypustil fatiho na pár minút aby aspoň trochu pripomenul svetu že je ešte nažive. Tak aby aspoň arabaci ho kupili, aby bola aspoň aká taká šanca sa ho zbaviť. Podľa mňa ak bude priestor, bude ho takto prezentovať do konca sezóny ešte veľa krát, ale to nebude mať nič spoločne s jeho takzvanými dobrými výsledkami na tréningoch. Proste tovar sa musí nejako ukázať.
kov3 - bol najlepsi, alebo to dostal za 2goly? sam si odpovedz. ja som to videl tak, ze kazda prihravka na neho bola strata. casto sa nechal preskocit. skratka je to sniper, v 16-ke je nebezpecny, ale dalsie aspekty su podpriemerne.
rominho - bola to citácia z článku, takže klídek
Sua9100 - aj keď tu máš jedného fanúšika, kkt si a aj asi zostaneš. A strašne tu zasmradzuješ atmosféru, zalez medzi potkanov a nevyliezaj .....
Jak chcete hodnotit výkon Fatiho za 5 minut, když se v podstatě 3 minuty hrálo vzadu. Naopak běhal a snažil se a měl pěkné zpracování ve vzduchu a snažil se najít Ferrana. Hráč naskočí po roce do rozehraného zápasu a lidi očekávají nějaký výkon? Hodnotit se může až po 5 odehraných zápasech, třeba proti Leganes bych ho nechal hrát.
Sua9100 - aj keď tu máš jedného fanúšika, kkt si a aj asi zostaneš. A strašne tu zasmradzuješ atmosféru, zalez medzi potkanov a nevyliezaj .....