Co? Měl slabší období, ale včera opět lítal po hřišti jak blázen a ke gólu přidal dvě asistence. Brazilci potřebují k výkonům hodně sebevědomí, jinak hrajou pod možnosti
taky si myslim ze je "mentálně" zpátky po tech 2-3 zapasech mimo.. vidno to bylo vcera po golech spoluhráčů, jak slavil (hned po golech, jeste mimo hloucek).. a je to dobře, bude ho ted ještě velmi třeba
Ja si myslim že to bol skôr inštinkt... Za mňa lepšie ako keby lopta nedosla do siete akého išla tesne vedľa... Hráč sa musí rozhodovať v zlomku sekundy
Dôležité je že sa ospravedlnil, aj keď sa musí uznať, že lopta už evidentne išla do brány a až potom rafa po nej vyštartoval. Reflex to podľa mňa určite nebol. Ak by sa tam na zopár cm nezabudol hráč bvb, gól by neplatil. Ale ide mu o najlepšieho strelca LM, preto rozumiem prečo sa tak zachoval.
Podla mna mu zase vobec v tom momente nenapadlo, ani nemal na to cas o takomto niecom premyslat v zlomku sekundy, ze chce byt najlepsi strelec, ale chcel aby bol urcite gol.
Suhlas so Simaom. Dravec nedravec, su to detaily, ktore mozu rozhodovat a hrac si ich musi pohlidat. Nikto Raphovi nevycita bojovnost, ale v tejto situacii tam isiel uplne zbytocne mal dostatok casu vidiet drahu lopty. V minulosti tak niekolkokrat nasi hraci pustili Messiho aj Neymarove obluciky a takisto to mohli dotukovat do prazdnej pre istotu... Na druhej strane mam v cerstvej pamati Ronalda, ktory sa brutalne certil, ked jeho oblucik do prazdnej brany dorazal Di Maria, ktory stal v ofsajde a gol kvoli tomu neuznali:D
Podľa mňa riešime keby bolo keby.. Offside nebol, gól platí nie je tu čo riešit, Väčší problém je jeho celkové nastavenie odkedy sa vrátil z reprezentačnej prestávky. Aby hral kolektívne, nesebčil a nediskutoval s rozhodcami...
Simao mas pravdu bol to Nani, nie Di Maria splietol som sa :) to bolo legendary. Minho vcera sam Raphinha priznal,ze si nebol istym svojim postavenim, preto mi hlava neberie, preco siel dotukovat tu loptu a len ju nekontroloval. Dopadlo to ok a nastastie to netreba riesit, len som chcel zdoraznit, ze tieto detaily maju hraci pod kontrolou a mozu hrat rozdiel ( napr. ako Araujova cervena proti PSG atd.). Mier.
Cule a ten Nanniho gól čo ukradol gélovi, čo ho skoro zabil potom pamätáš? 😄