No panecku 29 ta minuta a vysledok rotacie je zjavny. Stred pola neni, obrana neni myslienka neni. Absencia Baldeho a Pedriho je obrovska. No ked budu takto hrat je otazne ci to vobec udrzia..... Brrrrr
vyhravame 4:1 tak neplac. Frankie dal golovy center na Koundeho keby to premenil tak by bol zrazu hrdina. nemame taku kontrolu nad zapasom, ale Dortmund hra vabank a z plnych sil. osobne si myslim, ze nemaju sancu udrzat taketo tempo duplom po vikendovom zapase s Bayernom. ja by som Pedriho kludne nechal oddychovat.
kazdy tu place akokeby sme vypadavali
maros1 ..tak dejong hrá proti Yamalovi ako hvezda,v pohode drží loptu a prišiel len o jednu. kdežto yamal je od zápasu k zápasu horší a horší a pokazil všetko čo sa dalo
dodal by som no Yamal no fun. Yamal je dnes zatial nulovy. straca formu podla mojho nazoru z dovodu unavy a ku koncu sezony ho potrebujeme skveleho cize by mohol oddychnut. keby dnes nehral tak sme o nic neprisli
Gerard Martin naplno ukázal, že nie je adekvátna náhrada za Baldeho. Smerom dopredu nemal jednu prihrávku, ktorá by bola hodná spomenutia, všetky nepresné.
Dortmund odejde fyzicky, zatim na to pekne vlitly, ale nemuzou to udrzet a pak musime trestat z brejku. Za me tam mel jit Ferran, bude platnejsi v ramci presingu
Co plácáš o mentalitě, objektivně od začátku hrajeme jako ponocní a mohli jsme snadno dostat víc než 2 góly. 😀 Až teď nás "náhodný" vlastňák vrátil do zápasu. Samozřejmě chci abychom vyhráli, ale netřeba mít nasazené růžové brýle
mohli sme dostat, mohli sme aj dat. Dortmund hra vyborne a aj ked sme prehravali 2:0 tak sme mali postupovy vysledok do semifinale ligy majstrov. strelili sme po dobrej 10 minutovke ked sme kontrolovali hru gol a ty pises o ostude.
chod hrat fifu a tam mozes kazdy zapas vyhrat 5:0
prepac ze som sa nepridal do klubu hejterov, ktori sa tu opustaju pri kazdom zapase a najdu si jedneho dvoch hracov, ktorym nejde a p1cu1u na nich.
v najlepsej sezone aku mala Barca za dlhe roky.
dnes to nebol lahky zapas, super bol vyborny a som rad, ze sme postupili do semifinale LM.
btw kritizoval som dnes. ako prvy tu som pisal, ze Yamal straca formu, a Flick mu dnes mal dopriat oddych
Nj uz som to tu pisal v sobotu, ze ma iba jeden prevodovy stupen:D opat mu "iba" stacilo technicky umiestnit loptu, miesto toho napali nekontrolovatelne bombu uplne mimo:D
No, nechcem niekoho obviňovať ale Gerard na ľavo horí celý zápas. Nemá rýchlosť a je strašne nemotorný pri obrane, lopta ide okolo jeho nohy a neodkopne ju. Môže byť rád že nemá na strane Adeiemiho alebo ako sa volá afroúčes.
Neviem za mna martin brani rovnako dobre mozno aj lepsie ako balde. Ale dnes neslo nikomu nic tak aj martin mal slabe chvile ale inak nbemam nic proti nemu
aj PSG dnes prehrali a boli blizko predlzenia, Real prehral v Londyne 3:0, Bayern prehral doma 2:1 - najvacsi favoriti sutaze.
ved neda sa len vyhravat treba uznat aj kvality supera
Akoze ak chcu takto pokracovat. Tak to ani nemusime s Interom nastupit. Neviem ako chceme dat gol interu ked uz druhy zapas nevieme ani vyatrelit nebezpecne na branu. Katastrofa....mali by sa co najskor zobudit z tej mozgovej porazky
Ano protože do teď byli nejlepším týmem 2025 s 18 výhrami a 3 remízy, kde porazili Real, Atletico a právě Dortmund 4:0. Mají právo na jeden špatnej zápas ty hlavo.
To uz je druhy po sebe ty hlavo.....teraz ide o vsetko uz si nemozu dovolit taketo zapasy.. este jeden taky a sme skoncili v lige majstrov. Ked prehrame 3:1 s interom tak sme skoncili to ti hovorim rovno.
Okej mali sme 3 body ale vyhru sme si nijako nezasluzili leganes bolo lepsie a dali gol oni nie my.....druhy zapas po sebe.....prihravky bieda druhy zapas po sebe.....zle rozhodnutia druhy zapas po sebe. O tom hovorim. Snad sa z toho zobudia.
chyba nam Yamal. dnes aj s Leganes co dotyk to strata alebo zle rozhodnutie. on bol tym hracom, ktory robil vietor pred superovou 16kou celu sezonu. musi sa to zlepsit
No nič pani, bola to hrôza, kopec nepresnosti, ale postup mame. Koniec sezóny bude veľmi ťažký, potrebujeme aby nás podržali hráči z lavičky. Nebudeme ale nikomu nadávať.. Fandenie nie je podmienené úspechmi! :)
Maju tam 30 kamier a ukažu najhorši zaber jak prešla lopta za čiaru 3. gol nemal platiť inak vykon žiadna slava ale isť medzi 4 najlepšich v europe s mladimi chlapcami a situaciou ake je vklube som nadšeny
Dufam, ze sme touto prvou prehrou neprisli o nas talizman v brane:D Semifinale by bolo zaujimave s Interom, aj ked si myslim, ze bude narocnejsi super, nez Bayern. Na betonovu obranu by sme uz mali byt zvyknuti z ligy:)
Proti Leganes jsme vyhráli vlastencem a dnes vlastencem postoupily v lize mistrů.A navíc vše po špatných výkonech.Snad se o víkendu nakopnem k lepším,ať na ně nepadne nějaká deka.😉
Dnešek nicméně potvrdil, že jakkoliv je Lamine geniální fotbalista, tak náš nejdůležitější hráč a motor celé zálohy je Pedri. Bez něj se střed pole úplně rozpadl
Gigi11 suhlas a je to na nom velmi vidiet. aspon ze Pedri oddychol
Azrue keby Lamine hral ako mesiac dozadu, tak by to bolo uplne ine. zvycajne patri medzi nasich najlepsich, dnes zahral tak na sestku, ale suhlasim, ze Pedri prieniesol pokoj v rozohravke a s nim to bola ina hra
Sme v semi!!! Prvykrat od roku 2019. 6 rokov sme na to cakali a teraz sme tam s mladym neuveritelne talentovanym timom, namakanym trenerom so srdcom a viziou a sme v hre o treble. Mame mnoho svetovych statistik a takyto futbal, ako tuto sezonu mozme vidiet, Barca davno nehrala. Mozme byt radi, je dobre.
kazdy tu place akokeby sme vypadavali
chod hrat fifu a tam mozes kazdy zapas vyhrat 5:0
v najlepsej sezone aku mala Barca za dlhe roky.
dnes to nebol lahky zapas, super bol vyborny a som rad, ze sme postupili do semifinale LM.
btw kritizoval som dnes. ako prvy tu som pisal, ze Yamal straca formu, a Flick mu dnes mal dopriat oddych
ved neda sa len vyhravat treba uznat aj kvality supera
Azrue keby Lamine hral ako mesiac dozadu, tak by to bolo uplne ine. zvycajne patri medzi nasich najlepsich, dnes zahral tak na sestku, ale suhlasim, ze Pedri prieniesol pokoj v rozohravke a s nim to bola ina hra