To urcite nie ale cakal som povedzme daku remizu alebo taky vysledok a ked uz nejde ani tak o vysledok ale o to ze to bol proste dnes z nasej strany otrasny vykon neukazali sme nic a nedali sme ani gol vsetky goly dal Dortmund. Ja by som nemal dobry pocit z postupu po prehratom zapase
Dobre za takuto facku aspoň slovo trebl už nebude ako jasná vec.
Ajtak sme do konca sezóny nějaký zápas přehrát museli. Prvý zápas za tuto sezónu ked mozem povedat super bol lepší ale stane sa! Facka pleskla Este sme nic nevyhráli a nic ani nevyhrajeme iba tak. Je možno dobre že si hráči uvedomia že niesu neporazitelný a mentalita je dakedy viac ako kvalita a ked ju teraz nenastavime dobre mozme být aj bez trofeje.inak dole klobuk pred BVB . To ako vyběhli to bolo vidiet že to co rozoravaju pred zapasom myslia vážně. S tymto vykonom by Mal s BVB problém každý tým na svete.uplne mi to pripomenulo ako dembo proti poolu nedal na 4:0 a to nám nakonec chybalo.
PS: No Pedri no party.
Já by som mu dal zlatý míč Lebo jeho přítomnost na ihrisku je záruka extratřídy. To aky má vpliv na celý tým a videt to až ked tam není je neskutocne.
Ked je Pedri na placi každý hraje lepsie. Góly vie dávat vela hracov aj vela z nich to vytrenovalo do dokonalostí ale to co robí Pedri to sa nedá natrénovat to je totalny futbal
podla mna sa nesetrili. nevidel som nikoho kto by odflakol zapas. Lamine hral slabo a Pedri nehral od zaciatku, cize dvaja hraci na ktorych stoji hra chybali. Borusia odohrala vyborny zapas, a goly ktore sme dostali boli penalta, roh a treti bol po chybach obrancov
Milan87, súhlas. Tie reči o treble tu ma riadne iritujú. Toto mužstvo ešte nemá na naj triumfy. Treba sa ukľudniť, najmä chlapcov izolovať od nekritických fandov.
emiliano ja si myslim, ze na to mame. mozne to je, aj mladsie a menej skusene muzstva vyhrali LM. nakrocene mame dobre, mne sa nepaci, ze niektori o tom hovoria ako o samozrejmosti a ked nevyhrame vsetky trofeje, tak to bude slaba sezona.
btw vela ludi zabuda, ze jednu trofej uz mame. sice len superpohar, ale tam sme rozbili real vo finale 5:1 co je velka vec
Ajtak sme do konca sezóny nějaký zápas přehrát museli. Prvý zápas za tuto sezónu ked mozem povedat super bol lepší ale stane sa! Facka pleskla Este sme nic nevyhráli a nic ani nevyhrajeme iba tak. Je možno dobre že si hráči uvedomia že niesu neporazitelný a mentalita je dakedy viac ako kvalita a ked ju teraz nenastavime dobre mozme být aj bez trofeje.inak dole klobuk pred BVB . To ako vyběhli to bolo vidiet že to co rozoravaju pred zapasom myslia vážně. S tymto vykonom by Mal s BVB problém každý tým na svete.uplne mi to pripomenulo ako dembo proti poolu nedal na 4:0 a to nám nakonec chybalo.
PS: No Pedri no party.
Já by som mu dal zlatý míč Lebo jeho přítomnost na ihrisku je záruka extratřídy. To aky má vpliv na celý tým a videt to až ked tam není je neskutocne.
Ked je Pedri na placi každý hraje lepsie. Góly vie dávat vela hracov aj vela z nich to vytrenovalo do dokonalostí ale to co robí Pedri to sa nedá natrénovat to je totalny futbal
btw vela ludi zabuda, ze jednu trofej uz mame. sice len superpohar, ale tam sme rozbili real vo finale 5:1 co je velka vec