preto prva priorita na dalsiu sezonu musi byt kridelnik, lebo jednak je rotacia nevyhnutna, mozu prist zranenia, ktore sa nam vdaka bohu tuto sezonu vyhybaju, konkurencia je vzdy dobra a aj pri poklese formy jedneho z kridel tam ma byt dostojna nahrada
David by bol kazdopadne dobra posila, aj ked co ja viem, tak je to hrot a nie kridlo, a tam aj vela zalezi na tom, co si popyta ako hrac, ktory prestupuje zadarmo. lebo zaujem o neho bude velky a ine kluby mu urcite ponuknu velky plat, a aj velky podpisovy bonus.
ja by som bral Nica Williamsa na kridlo
Chlapci nechcem brat nikomu vietor z plachiet, ale podla mna najrealnejsi scenar je, ze dalsie prestupove leto budeme opat setrit penízky:D Podla mna pride max.niekto low costovy ako backup alebo zdarma (Tah) a doplni to niekto z La masie. Kazdy rok v predsezone niekto z becka necakane vystreli a dostane sancu. Mozno cas ukaze, ze je to tak lepsie, po rokoch mame konecne prebudovany tim a vyzera, ze to ma hlavu a patu. Skoncili prestupove bomby na jednu sezonu (Roque bol vynimka ale neprerobili sme na nom zas tak vela).
Cule90 a agenti nebudou mit co zrat.
taka prestupova politika by bola idealna, lebo posledne roky ukazuju, ze peniaze nie su zarukou kvality a toho, ze hrac zapadne a bude hrat dobre.
a masia nam dava neskutocne vela. hracov ako Cubarsi a Yamal su nezaplatitelni
s tym, ze tie velke nakupy musia byt, lebo niektore posty, ako napr. hrot la masia nevypluva tak casto.
skoda Fatiho, keby bol v poridaku tak to mame v predu poriesene
kridlo je nevyhnutnost, lebo s dvomi sa neda hrat. ako si niekde pisal, mali sme tuto sezonu stastie. keby sa nam zranilo len jedno z kridel tak sme dolietali, a to nevravim keby obe.
Cule: Lookman moze stat tak okolo 30mega(a ma lepsie cisla jak nico) a nemusel by ti hrat hned zaklad ako taky Nico(ale i jeho by som bral)... a davida s tahom by si mal zadarmo. to su 3 hraci za 30mega+-...plus musime zohnat nejaky backup na RB/LB najlepsi taky co zahra aj tam aj tam...
No pokial viem tak po jeho centry si dalo leganes vlastny gol cize na tom mal podiel tiez len to nevidno v statistikach. Pride mi ze clanok pisal niekto kto ani nepozera zapasy..... len cita bulvar
Co to je zase za kecy ??? V Dortmundu jsme zápas pojali jako snahu moc neběhat a pošetřit síly. Raphinha hrál tak jako všichni ostatní. Tohle mi přijde úplně mimo .....
ja by som bral Nica Williamsa na kridlo
taka prestupova politika by bola idealna, lebo posledne roky ukazuju, ze peniaze nie su zarukou kvality a toho, ze hrac zapadne a bude hrat dobre.
a masia nam dava neskutocne vela. hracov ako Cubarsi a Yamal su nezaplatitelni
s tym, ze tie velke nakupy musia byt, lebo niektore posty, ako napr. hrot la masia nevypluva tak casto.
skoda Fatiho, keby bol v poridaku tak to mame v predu poriesene
kridlo je nevyhnutnost, lebo s dvomi sa neda hrat. ako si niekde pisal, mali sme tuto sezonu stastie. keby sa nam zranilo len jedno z kridel tak sme dolietali, a to nevravim keby obe.