Ale Fatimu bol ponúkaný prestup že je nepotrebný ak sa nemýlim nemá sa čo čertit..
Fort je pre mna nevýrazný hráč ( potrebné rozohranie mimo barcu) + včera podla štatistík sa potreboval útočiť a niečo vytvoriť do predu a nie zbierat skúsenosti, sme v hre o treble..
K feranovi nemám čo povedať nevidel som zápas, ale určite v tejto fáze sezóny zbytočné rozbroje keď hráme o všetky trofeje...
ako ked sa im nepaci mozu vsetci ist, toto je klucova faza sezony nie je cas a priestor na experimenty, Hlavne Fati ktory vzdy ked dostal sancu miesto toho aby trhal beton, bol neviditelny, ten chlapec ma od zranenia mentalny blok a nejde na 100%. Hold keby tam trener dal niekoho takeho a my by sme pokaslali zapas vsetci by ho isli zozrat, Zodpovednost je na nom a v tejto faze musi posielat v ramci moznosti to najlepsie co ma.
Jo podpisujem. Zodpovednost ma Flick, nie je cas na experimenty. Lavickari maju dostatok casu a prilezitosti presadit sa na treningoch a presvedcit trenera, navyse v pripade Fatiho odmietli aj ponuky z inych klubov, svoju situaciu dobre poznaju. Nemozu sa spravat, ze maju zodpovednost len sami za seba, maju zodpovednost aj za tim a timu momentalne v klucovej faze sezony nepomaha, ked trucuju.
Podľa mňa, sú to len novinárske reči,aj keď to môže byť pravda, ako to môžete takto hodnotiť. Nič do šatne nevidíme,na tréningy tak isto ale súdy hneď vynášame.😭😭
Já věřím Hansimu, že ví co dělá a hlavně Fati by měl držet pusu a být rád,protože podle mě nemá na La ligu v žádném týmu,natož v Barce,ale plat má jako v prime star…
Cele to vyzera smiesne, toto predsa nie je dedinska liga ze hrat ide ten kto je triezvy. Toto su zakladne emocie ktore by mali hraci znasat ked chcu byt prinosom. Aby sa na najvyssej ufovni oduval nejaky 18 rocny vyrastok ked jde o vsetko je komicke aj tragicke
moze byt rad, ze nieje na tribune a netrenuje s B-ckom. klub mu jasne povedal, nech si najde iny klub hoc aj na hostovanie, lebo s nim nepocita, a berie tusim treti najvacsi plat. Forta aj trochu chapem, alebo nepride mi, ze by Martin bol lepsi ako on a dostava ovela menej sanci, ale neviem ci si takto pomoze. skor nie. kazdy by chcel hrat, ale teraz nieje cas na taketo hystericke vystupy.
Fatiho neriešim, ale tí hráči nedostávali šancu, ani na začiatku sezóny, ani v CdR, ani v zápasoch, keď už bolo úplne rozhodnuté a viedlo sa o 3 góly a viac. Kedy teda majú hrať? Fort keď hral, nehral zle. Torres je Torres, ale tiež to nie je úplne drevo. Načo prišiel Pau Victor? Čo taký Torre?
Ale Fatimu bol ponúkaný prestup že je nepotrebný ak sa nemýlim nemá sa čo čertit..
Fort je pre mna nevýrazný hráč ( potrebné rozohranie mimo barcu) + včera podla štatistík sa potreboval útočiť a niečo vytvoriť do predu a nie zbierat skúsenosti, sme v hre o treble..
K feranovi nemám čo povedať nevidel som zápas, ale určite v tejto fáze sezóny zbytočné rozbroje keď hráme o všetky trofeje...