Za mna hrac,kotry sa netesi zo spolocneho uspechu a hned na ihrisku da najavo nespokojnost,by mal ist prec a hned.
bud si timovy hrac,alebo chod kam chces. Mozes byt nespokojny,ale to sa riesi inak! Sadnem s trenerom sukromne,nato je aj asistent,agent atd.
dostali v satni poriadny kupel za toto podla mna hlavne Fort. Malokedy sa stane, ze Flick takto verejne kritizuje hraca. Ale tak za odmietnutie vreleho gesta trenera po vyhratom zapase si ani nic ine nezasluzi
Každý hráč chce hrať. Čím viac hrá, tým lepšie pre neho. Pokiaľ si hráč 34+ na sklonku kariéry, OK, nejak prežiješ sedenie na lavičke. Ale ak si 18-21 ročný hráč, čo len zohrieva lavičku už rok, je to prúser, pre toho hráča. Samozrejme, je tam aj otázka dohôd, aké boli. Ak boli sľúbené minúty a nedostali ich, nespokojnosť je na mieste.
Jasně, nespokojenost. Proč ne. Ale kopat kolem sebe před kamerami. To klubu a trenérovi moc nepomohl, naopak. Nejsem fanoušek dramat a reality show. Vše se dá ale řešit v klidu, tam kde se to má řešit, ne před tolika kamerami a v moment, kdy tvůj tým ti zabezpečuje titul, který si rád ještě vezmeš.
Áno dá... Ale všetko už je otázka komunikácie a dohôd. Taký Pena už 3 roky tlačí, že chce hrať, sľúbili mu, že bude chytať po zranení Stegena a bude 1. A chytal dobre, nemôžeš povedať, že chytal zle. Ale nie, zase sedí. Chce odísť, klub ho nechce pustiť... Pau Victor to isté, keď sa kupoval hral dobre že vraj. Tu zohrieva len lavičku, aj keď sa vyhráva 4:0 a zostáva 15 minút do konca zápasu. Hosťovať ho nepustia, hrať ho nedajú... Torre to isté... Podľa Barcelony dôležitý hráč, ale nehráva, predať ho nechcú, poslať na hosťovanie tiež nie... Fermin, Fort atď... Tým že nehrajú, nemajú sa ako zlepšovať. Potom čo majú robiť? Kariéra futbalistu je krátka, dajme tomu tak od 18 do 34-35 ak zdravie vydrží na najvyššej úrovni... Nemajú čas fakt do 28 aby dostali šancu... Takže áno, nemusí tam kopať do vecí, na druhú stranu ak mal sľúbené, že bude hrať a nakoniec nehral vôbec a klub ho ani nechce nikam pustiť, aspoň na hosťovanie, tak frustrácia je na mieste.
chytal priemerne. nechytil nic naviac a dostal aj dost golov, ktore nemusel. Sczesny chyta ovela lepsie, je ovela istejsi a tu istotu prenasa aj na celu obranu.
to ma teraz hrat na ukor lepsieho aby nebol urazeny?
Pena dostal sanci dost a Barcelona nie je skola pre hracov. bud sa ukazes alebo bohuzial.
ty chod povedat Ancelotimu nech dava viac hrat Gulera, lebo bez praxe sa nikam nepohne
a Perezovi nech davaju viac sancu vasim odchovancom lebo je to katastrofa v reale. tam skor uvidis jednorozca hrat za real ako odchovanca.
a povedz Mbappemu a Vinimu nech aj trosku brania, lebo seru na to a potom ta hra realu aj tak vyzera.
Modricovi povedz nech to zabali lebo osiveje z toho ako sa sprava ten tupec Vinicius a robi hanbu nielen realu ale celkovo futbalu, ked uz sa starame ze ako a co maju robit nase kluby
Ako sa máš ukázať, keď hraješ raz za mesiac? Alebo ani to nie? Ako získaš zápasovú prax a sebavedonie? On je brankár, ak on niečo pokašle, tak ho nemá kto zachrániť. Yamal stratí 18 lôpt? Nikoho to netrápi, keďže pod ním sú ďalšie 2-3 rady hráčov, čo to môžu napraviť + brankár. Prax v prípade brankára 5x tak dôležitá ako v prípade hráča v poli. Tú na tréningoch nezískaš.
No ti mladi sa preto tak spravaju, ze su su mladi. Unika im racio. Mne sa stalo nieco podobne ked som bol pubertak, frflal som po zapase, ze naco ma trener vlacil so sebou ked som sa nedostal na ihrisko. On to pocul do kelu otocil sa a hovori, aby si sa ucil buduci rok tam budes ty..... Vybavene aj tak bolo
Za výsledky je zodpovedný tréner a ten robí rozhodnutia kto bude hrať a ako dlho. Ukázalo sa, že urobil dobré rozhodnutia. Hráčom neostáva nič iné, len to rešpektovať. Nakoniec aj za to sú platení.
bud si timovy hrac,alebo chod kam chces. Mozes byt nespokojny,ale to sa riesi inak! Sadnem s trenerom sukromne,nato je aj asistent,agent atd.
to ma teraz hrat na ukor lepsieho aby nebol urazeny?
ty chod povedat Ancelotimu nech dava viac hrat Gulera, lebo bez praxe sa nikam nepohne
a Perezovi nech davaju viac sancu vasim odchovancom lebo je to katastrofa v reale. tam skor uvidis jednorozca hrat za real ako odchovanca.
a povedz Mbappemu a Vinimu nech aj trosku brania, lebo seru na to a potom ta hra realu aj tak vyzera.
Modricovi povedz nech to zabali lebo osiveje z toho ako sa sprava ten tupec Vinicius a robi hanbu nielen realu ale celkovo futbalu, ked uz sa starame ze ako a co maju robit nase kluby