Ziadny strach.V pohari mi prehra vadit nebude.Ale v lige by sme ich mohli uz zabrzdit az mame klud do konca sezony a mozme tym padom venovat vsetku energiu na LM.Caka nas finale.Inter porazime s pratom v nose.
Jasne, ze bude vadit prehra v pohari, je to priamy zapas o trofej, nemozeme to prehrat.. radsej ligove el clasico zremizovat ale poharove el clasico musime vyhrat
V lige výhra alebo remíza by bola fajn, kedze este v poslednom kole ideme na Bilbao, odkial sa 3 body vezu vzdy tazko.
Uprimne, ak by som si mal vybrať, ktorú z troch trofeji nevyhrat, pustil by som cdr.
Kazde El Clasico je vyrovnane 50 na 50 bezohladu na formu timov a posledne zapasy, lebo rozhoduju detaily. Polemizovat nad tym, kto by co radsej vypustil a kde zabral je pekne myslienkove cvicenie, ale absolutne k nicomu. Sanca, kedy sa da vyhrat vsetko sa naskytne raz za 10 rokov, tak si prosim nevyberajme, ale dajme vsetko do poslednych par zapasov. Vyjst moze vsetko alebo nemusi nic, ale s futbalom, aky hrame je konecne radost fandit tomuto klubu. Na margo Interu s prstom v nose zbytocne reagovat, maloktory tim hra tak konzistentny a ucinny futbal ako Inter.
Uprimne, ak by som si mal vybrať, ktorú z troch trofeji nevyhrat, pustil by som cdr.
Ale samozrejme treba skúsiť vyhrat všetko.