Rozhodnutie: stop na 1 zápas 🤣🙈 aj Vini niečo hádzal na ihrisko a zdalo sa mi, že aj Vasquez. To by mali byť stopky na 4 zápasy minimálne, ale všetci vieme ako to chodí v Španielsku.
Zase z toho bude komédia, ako v prípade Mbappeho. Nátlak Realu na rozhodcu zafungoval a ten sa úplne zosral. Počas zápasu im toho odpustil neskutočne veľa, taký Touchameny nemal dohrať ani prvý polčas. A za to, čo predviedli hráči Realu na konci zápasu, by mali padať exemplárne tresty, je to jednoducho neprípustné. Rudigger, Vini, Vasquez... to nemá zo športovým správaním nič spoločné
cim dlhsie sa nepozru kde je ich problem (to, ze ich utocne hviezdy si myslia, ze nemusia branit) a budu obvinovat rozhodcov zo svojich neuspechov. tym lepsie pre nas
videli sme aku mali sezonu v lige majstrov kde rozdodcovia vacsinou naozaj piskaju tak ako maju
stazuju sa na rozhodcov, ale bez ich pomoci by boli v lige este nizsie
az dvakrat v zapase tam ukazoval ruku a pytal penaltu.
to ma od Ancelotiho prekvapilo alebo ako vravis az sklamalo. V madride im pravdepodobne kolektivne preplo a uverili vlastnej propagande o tom ako su rozhodcovia v spanielsku proti nim. a uverili tomu aj taki od ktorych by to clovek necakal.
Tento človek nie je celkom zdravý s to hovorím nie na základe iba tohto zápasu.... nový Pepe 😂 ... tiež som zvedavý na tú komédiu lebo toto urobí v Anglicku tak dostane minimálne pol roka zákaz činnosti...v Reale by mali zvážiť dať vyšetriť a liečiť tohto idiota
Skandalozne spravanie sa hracov Madridu. Spadli na kanalovu uroven. Ten rozhodca to mal velmi tazke a zvladol to len tak tak. A to si trufam povedať, ze Realu vysla taktika medialneho tlaku na rozhodcov. Kludne tam mohli byt penalty aj cervene karticky a nebolo nic
Rudiger a Vinicius sú dvaja najväčší zmrdi nielen v Reale ale na celom svete. Rudiger neustále provokuje súperov a používa prostriedky absolútne proti pravidlám futbalu ako štípanie, údery protihráča do chrbta, prišliapnutie nohy pri rohoch a Vinicius...o tom ani netreba veľa písať. Tieto dve 🐵sú hanbou Realu a najhoršie na tom je to, že to Ancelloti nevidí alebo nechce vidieť.
Mu v ten moment naprosto zaj*balo... Jak nějaké zvíře. Měl štěstí, že ho někdo držel, jsem zvědav co by se dělo kdyby ne. Doufám v tučný trest, i když si asi odpálil koleno.
videli sme aku mali sezonu v lige majstrov kde rozdodcovia vacsinou naozaj piskaju tak ako maju
stazuju sa na rozhodcov, ale bez ich pomoci by boli v lige este nizsie
Strašne im chýba sebareflexiea
to ma od Ancelotiho prekvapilo alebo ako vravis az sklamalo. V madride im pravdepodobne kolektivne preplo a uverili vlastnej propagande o tom ako su rozhodcovia v spanielsku proti nim. a uverili tomu aj taki od ktorych by to clovek necakal.