to hodnotenie ferrana toresa je uplne z cesty :D este bol aj MOTM tusim. Nabehal neskutocne km a v nadstavenim case dokonca behal aj za yamala na kridlo a pomahal v defenzive tak si predstavujem hraca ktory bojuje a chce vyhrat nechal na ihrisku dusu ani jeden suboj nevypustil a casto sklepol dlhu loptu stredopoliarom z coho vznikli aj tie 3 protiutoky (2x raphinha zahodil sancu). paci sa mi ze vie casto zrychlit hru jednym dotykom. A pri gole krasne nabehol a sprehladom premenil. + jasne neodpiskana penalta nanho ked mu rudiger podkopol nohu..
Pri hodnotení FdJ nesúhlasím s jednou vecou a to že zbytočne urobil priamak. So skillom Kyliana a s tým ako bol rozbehnutý, urobil dobre že zatiahol ručnú za cenu priamaku a ŽK pretože to bola gólová akcia. To že Kylian kopne rovno prvý priamak v kariére proti nám a umiestnený k tyčke nemohol vedeť nik :D
Vcera vsetci top, lebo otocili zapas a neprestali verit. Inak pride mi usmevne ako fans realu na ich weboch volaju bo velkom upgrade kadra. Skoro kazdy rok kupia hraca za sto mega tyvole. Real ma stastie, ze sme boli financne v prdeli, obmienali staru generaciu a mali zmrda prezidenta, ktoreho najvacsim uspechom je, ze sa mu dari zostat na slobode. Samozrejme je iluzorne si mysliet, ze budeme valcovat vsetkych superov kazdy rok, staci sa pozriet na real, ktory minuly rok vyhral ligu a LM a tento rok hra zatial hovno aj po prichode pravdepodobne najlepsieho hraca na svete. Ale konecne sme konkurencieschopni, mame dobru generaciu hracov a prezident vedie projekt, ktory ma hlavu a patu. Jedine co si zelat aby sa hracom vyhybali zranenia.
mozno nie kazdy rok, ale mame nasliapnute na dalsiu zlatu eru. lebo mladi hraci ako Cubarsi, Yamal a Pedri, ktori uz tvoria kostru timu sa budu pravdepodobne este zlepsovat. ak sa im budu vyhybat tazke zranenia ako pises.
podla mna preto v Madride panikaria a vytvaraju amtosferu, ako za cias Mourinha, ked sa pokusali zastavit zlatu eru Barceloneskeho timu okolo Messiho
Cule90, paradoxom je, že kvôli tomu zmrdovi prezidentovi sme nemohli nakupovať viac a do prvého tímu sa tým pádom dostal kopec odchovancov, ktorí nás nič nestáli a inak by sa do A-tímu možno ani nedostali. A máme teraz základ na 10 rokov.
Rasto hej, len dufam, ze takyto experiment ako za Bartomea uz nebudu musiet klub a fanusikovia nikdy zazivat. To kde sme teraz trvalo klubu dostat sa niekolko rokov. Mame stastie, ze tie decka z La Masie ktore dnes hraju za acko sa nerozhodli odist a stastie, ze vobec La Masia ako taka ostala zachovana...
Jasné, že ani mňa tá finančná situácia neteší, len som chcel tým povedať, že možno by niektorí tí mladí chlapci nikdy nedostali príležitosť a boli by nútení odísť, čo by bola veľká škoda.
Nemozem si pomoct, ale Rafina ma hlavu niekde v oblakoch... Akoby uplne stratil koncentraciu. Ano bojuje to sa neda popriet, no jeho snaha sa mina ucinkom. O to vzrusujucejsie je, ze skoruju sviatocni strelci. Ale aj tak ma svrbi jazyk, hoci sme vyhrali, nebol to ten styl fotbalu ktory som ocakaval .... Hrali sme volajako cudne a podla mna nasou pasivitou sme ich pustili doat do hry. Ano aj ten DeJongov zakrok nechapem bol tam lredsa este Kubarsi, potom zly mur, no divne chyby sa stali v rychlom slede
Souhlas. Ve finále ani nebojoval tolik, co bojuje normálně. Docela to vypouštěl. Pedri ani Kounde nejsou vyloženě sváteční střelci. Ferran už vůbec ne. Spíš je zajímavé, že všechny góly byli zdálky. Taky ne. Souhlas, navíc střídání měli přijít dříve a Martín neměl hrát vůbec. Nakonec to dopadlo dobře, ale musíme se poučit. Inter toto potrestá.
zasa sme nehrali s Getafe, ale s Realom, a unava robila tiez urcite svoje. podla mna sme boli lepsi, mali sme viac sanci, rozhodca realu dost odpustil a oni nedali gol z hry, ale len z dvoch standardiek. specialne gol z rohu urcite nemusel byt. ten priamy neviem ... Mbappe to trafil, ale mozno ten mur mohol byt postaveny lepsie
podla mna preto v Madride panikaria a vytvaraju amtosferu, ako za cias Mourinha, ked sa pokusali zastavit zlatu eru Barceloneskeho timu okolo Messiho