Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
PatrikFCB Premium
2025-04-30 11:59:38
Pri Neymarovi, Suarezovi a Messim by nikto nehral v základe...Po odchode Neymara by súčasný Lamine určite v základe miesto mal.
2025-04-30 12:14:49
Blbosť. Nečítal som článok (nemôžem) ale podľa titulky je to blbosť. Porovnáva Messiho ktorému bolo v tom období (2014-2020) 26 - 32 rokov. Yamal má 17!!! Messi do veku 18 rokov má Góly + asistencie na 90 minút: 0,79​. Yamal do dnešného dňa Góly + asistencie na 90 minút: 0,63....... Messi debutoval 16.októbra 2004, vo veku 17 rokov a 114 dní. Yamal 29 apríla 2023, vo veku 15 rokov a 290 dní. Do 4. novembra 2024, keď mal Lamine Yamal presne 17 rokov a 114 dní – teda rovnaký vek, v akom debutoval Lionel Messi za FC Barcelona – odohral Yamal už 82 zápasov za prvý tím Barcelony. Počas týchto stretnutí strelil 13 gólov a zaznamenal 17 asistencií. Len tak pre zaujímavosť.....................
2025-04-30 12:30:02
Souhlasím, že tehdejší Barca byla lepší. Lamine by tam nehrál v základu, ale fascinující je, že s tímto kádrem hrajeme o trebl stejně jako jejich hvězdný tým.
2025-04-30 12:50:41
nemuzu si precist clanek, ale nechapu takove vyhlaseni od byvalych hracu Barcy ... ok pokud je podstata sdeleni neco ve smyslu, ze by se pres Messiho nedostal tak souhlas, je tezke se dostat do zakladu pres nejlepsiho z nejlepsich ... ale pokud je clanek myslen tak, ze by nemel patricnou uroven, tak je to nesmysl... porad se bavime o diteti probuh ...
Milan87 Premium
2025-04-30 13:17:21
Ved v 15 tich by sa tam nedostal ani cez neymara ronaldhinha Davida villu bol tam eto, Henry.....atd
Má prostě i stastie že tu bol za cias breitweita trincaa Péreze abdeho.
KebY Messi ma v tom čase takuto konkurenciu tiez by mal možno už v tomto veku tolko startov...
O nič ine nejde. Je to generační talent ale aj hviezdy sú mu nakloněné.
Velmi ho mám rád a fandím mu ale ako vravim cez breithweita a Felixe sa tam dostal lahsie ako cez ronaldhinha alebo Messiho
2025-04-30 13:22:02
Tohle porovnávání nesnáším. Je Yamal ve svém věku lepší než byl Messi? Asi ano. Překoná Yamal Messiho v historických tabulkách? Spíše ne. Vyhraje Yamal zlatý míč? Předpokládá se že ano. Nedá se to takto porovnávát. Ale chápu že vždy tyhle srovnání budou když se objeví tak velký talent.
2025-04-30 14:06:28
Rakitic by nehraval zase v tejto Barcelone😁🤷...nemal by kde hrat,mohol by tak jedine tancovat🕺🪩😁?!
2025-04-30 17:43:58
Když říká Rakitič, že by nehrál v jeho éře, tak kdyby přišel Flick v té době a nehrál by 433 SDZ ale 4231 tak si myslím, že spíše sedí Busquets a na kraji by mohl hrát Yamal a na SOZ Messi. Nedá se to srovnávat. Do mé vysněné 11tky nepatří ani Neymar ani Suarez, takže 100 lidí 100 chutí.

Moje vysněná 11tka

Golman asi Valdes, ikdyž Stegen je tež fajn, ale Valdes asi o trošku lepší

LO i když je lepší Alba, více se mi líbí Balde, ani nevím proč, ale asi bych volil Albu z důvodu souhry s Messim.

SO Puyol jako srdcař a kapitán kapitánů a Cubarsiho bych tam viděl radši než Piqueho.

PO Momentálně asi Kounde, ale jasný Alves, ale ten zase častěji fauloval a pěnil.

SZ Xavi a Iniesta bez debat Pedri tak na lavičku

SDZ bych ani nehrál, ale jasný Busquets na střídání na SZ

SOZ Messi, který stejně radši chodil do středu hřiště a tvořil

PK Yamal

LK Ronaldinho, mám ho radši než Neymara. Díky Ronaldinhovi jsem začal fandit Barceloně a líbil se mi, jak si hru užíval. Neymar často padal a hrál na parádičky.

HU asi největší překvapení, ale nevybral bych ani Etoa ani Villu ani Suareze, vzal bych tam Bojana, protože byl největší talent s Messim a oni dva si rozuměli a měl v některých aspektech možná lepší počínání než právě Messi. Neříkám, že byl lepší, ale kdyby neměl problémy s veřejností a psychikou, tak by byli s Messim nezastavitelní.

Když to shrnu, tak Yamal Messi Bojan Ronaldinho spolu nevím jak by fungovalo, ale rád bych se na to podíval :D
JanyR111 Premium
2025-04-30 19:01:49
Na tom všetko je viete čo najkrajšie? Ze sa tu handrkujeme na tom kto by kde hral :-D a ci by hral :-D je to úplne jedno bola to jedna famózne nádherná éra a teraz je tu druhá..po tých pár rokoch ,,zloby'' co tu bola je to krása a ja som veľmi nadšený s terajších výkonov:-) Amen ..a dnes Visca Barca!!
2025-04-30 23:59:51
A? To je jasné, že by nehrál přes Messiho, jak se může někdo na takové otázky ptát..