Reálne je to na zváženie. Asi by som začal Araujom, alebo Garciom v základe v odvete, ale Koundeho nechal v nominácii na lavičke, že by sa v najhoršom o polčase napichal, ak by išlo do tuhého. Ja by som využil fakticky všetky zbrane, nech by to stálo čo stalo, aby sme sa dostali do finále.
Po odvete už je len clasico a pár ligových zápasov na konci s Bilbaom. To by sa už v najhoršom dalo aj bez Koundeho, ak by prišlo na najhoršie. Ale do toho finále sa musíme dostať.
Teoreticky by sme v druhom zapase mali mat lepsiu obranu ako vcera, hoci sa Kounde zranil. Ak hra Martin miesto Baldeho, je to oveľa väčší prepad v kvalite ako ked Araujo/Garcia miesto Koundeho.
Ja osobne by som uprednostnil Arauja, pretože je rýchlejší, co na brejky Interu bude treba.
Zranenie Kundého je to najhoršie čo nás mohlo stretnúť, ale je to dôsledok toho, že Kundé hral prakticky vo všetkých zápasoch tejto sezóny. Bolo len otázkou času, kedy to príde a prišlo to v najnevhodnejší čas, pretože na jeho post nemáme prakticky náhradu a celá obrana sa musí prehádzať už len z toho dôvodu, že Martin ako LB nemá kvalitu. V odvete v Miláne a v EC bude musieť Flick veľmi vážne porozmýšľať nad zložením obrany a bude to mať ťažké.
Ja osobne by som uprednostnil Arauja, pretože je rýchlejší, co na brejky Interu bude treba.