Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-05-01 00:53:04
Možno nie som objektívny, ale za mňa mohol Szceszny 2 z 3 chytiť. Sommer na druhej strane lietal zo strany na stranu, zatiaľ čo Poliak sa sotva pohol. Inter mal iba 3 streli na bránu a premenil všetky...
2025-05-01 02:25:08
Nejenom začátek...
2025-05-01 06:47:32
Ferran Torres: Začátek byl od nás ospalý a zaplatili jsme za to --- Tohle už dávno ví celej svět kromě Barcelony. Soupeři právě z tohoto důvodu příliš často drtí Barcu v úvodních minutách. Tohle byl asi rekord, toto bylo jenom ve vteřinách. Vůbec to nebylo poprvý. No on asi nejvíc spínká Flick, že o tom vůbec neví a neřeší to.
2025-05-01 07:45:28
Včera to bol parádny zápas aj keď tam boli chyby ale ako mužstvo sa vrátili späť proti silnému a nevyspytatelnemu Interu.Moj názor je ze včera potom ako vyhrali pohár v Španielsku ukázali ze sú dobre pripravený fyzicky.Jasne to dokazujú ukazovatele a v zápase nastrelene dve konštrukcie brány strely na bránu.Treba sú uvedomiť ze niektorý hráči sú veľmi mladý a sú voveku kedy by mali hrať za mládežnícke muzstva a nie za A mužstvo ale oni majú už takú kvalitu zápas co zápas.Ja som veľmi spokojný ako hrajú ako reagujú na vývoj v zápase a tréner Barcelony je fakt trieda.Je radosť pozerať sa na túto barcelonu.
2025-05-07 06:24:37
Jsem smutnej. Letos byla jedna z nejvetsich sanci na uspech. Po vybornem utoku mame ale bohuzel tu nejhorsi obrannou praci a ta nas slozila ..