Možno nie som objektívny, ale za mňa mohol Szceszny 2 z 3 chytiť. Sommer na druhej strane lietal zo strany na stranu, zatiaľ čo Poliak sa sotva pohol. Inter mal iba 3 streli na bránu a premenil všetky...
Za prvý určite nemohol, tam bol celý tím hlavou ešte v šatni a navyše Inigo sav rozhodujúcej chvíli posmykol.
Pri druhom gole si nie som istý ci mal brankár lepšie reagovať, ale tretí gól bol jeho, pretože vybehol - nevybehol a potom ho prelobovali. A neistotu preukazal aj pri góle, ktorý neplatil.
Mě spíš zarazilo co dělal u toho odvolaného gólu (o centimetr snad), který dal Mchitarjan. To mohl úplně krásně mít a on stál a díval se. Ještěže to odvolali.
Ferran Torres: Začátek byl od nás ospalý a zaplatili jsme za to --- Tohle už dávno ví celej svět kromě Barcelony. Soupeři právě z tohoto důvodu příliš často drtí Barcu v úvodních minutách. Tohle byl asi rekord, toto bylo jenom ve vteřinách. Vůbec to nebylo poprvý. No on asi nejvíc spínká Flick, že o tom vůbec neví a neřeší to.
Včera to bol parádny zápas aj keď tam boli chyby ale ako mužstvo sa vrátili späť proti silnému a nevyspytatelnemu Interu.Moj názor je ze včera potom ako vyhrali pohár v Španielsku ukázali ze sú dobre pripravený fyzicky.Jasne to dokazujú ukazovatele a v zápase nastrelene dve konštrukcie brány strely na bránu.Treba sú uvedomiť ze niektorý hráči sú veľmi mladý a sú voveku kedy by mali hrať za mládežnícke muzstva a nie za A mužstvo ale oni majú už takú kvalitu zápas co zápas.Ja som veľmi spokojný ako hrajú ako reagujú na vývoj v zápase a tréner Barcelony je fakt trieda.Je radosť pozerať sa na túto barcelonu.
Xdiko ja si myslím že podceňovanie supera ako je Inter tak nevie o čom fotbal je.Je ale super že Barcelona aj keď dostane úder vie ho vrátiť a to vie Barcelona hrať aj vonku.Ja verím že táto Barcelona vie vyhrať aj v milane.☝️☝️☝️
Jediný, kto ich podcenil je Barcelona. Ja len hodnotím, že sa nedokázali presadiť ani proti slabším tímom, ale na Barce si spravili chuť. Je fajn, že dávame góly, ale pri počte striel, ktoré vyšleme na bránu súpera, máme nízku efektivitu, no obrana je katastrofálna, dostávame góly z minima striel a teraz, keď je Kounde mimo tak to bude ešte horšie. Hneď je vidno, že s Yamalom nemá kto hrať a v strede zase okrem Pedriho nemáme nikoho kreatívneho. Takže jasné, že budem držať palce, ale keď sme doma nedokázali vyhrať, u nich to bude omnoho náročnejšie, všetci vieme, aké publikum sú Taliani a čo dokážu pre svoj tým urobiť a nebudú len dvanástym hráčom, ale aj trinástym.
Pri druhom gole si nie som istý ci mal brankár lepšie reagovať, ale tretí gól bol jeho, pretože vybehol - nevybehol a potom ho prelobovali. A neistotu preukazal aj pri góle, ktorý neplatil.