Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
No tak to je užasne :D neviem, z akej diery vyliezol tento legendarny trener , ale mohol by brať ohlad na to, že v takom zložení Barcelona v obrane ešte nehrala, Eric na pravej obrane neviem či niekedy bol v takomto zápase a Inigo ani tolko naľavo. Predtým, tam hral neskusený Martin, ktorý na taketo zapasy nedozrel a boh vie či vobec dozreje. V strede obrany hral 18 ročný mladík, ktorý takýto zápas tak isto ešte nehral, na druhej strane bol 37 ročný veteran s dvoma zohratými skusenými obrancami a hľa, predsa aj oni dostali rovnako 3 goly, dokonca k tomu mali aj kolotoč od 17 ročneho dorastenca, ale nevidim žiadných španielských trenerov, aby ich hanili :) ale tak jasne, prísť o treble za týžden preciznosť talianov veľmi preverí
Dominik podla mna len poukaazal na nasu nedostatky v obrane a ma pravdu, ale som nepostrehol, ze by vycital nasmu trenerovi zostavu a ja som rad,napisal to co videli aj nasi odbornici,ci mal radsej vycvalovat nasu obranu len aby sa ti pacil?
Ten kto hodnotí sa medíva na
Ten kto hodnotí sa nepozera na zostavu ale na spôsob hry Inter bol keď to trochu preženiem 3x na našej polovici a dostali sme 3 góly a to je fakt. Ak s tým Hansi nič neurobí, tak sme skončili. Mňa napadlo, že pri tých rohoch chýbal Leva, lebo veľa centrov odhlavičkuje.
Tak jestli se mu líbí hra Interu ta k prosím...