Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-05-01 13:30:05
No tak to je užasne :D neviem, z akej diery vyliezol tento legendarny trener , ale mohol by brať ohlad na to, že v takom zložení Barcelona v obrane ešte nehrala, Eric na pravej obrane neviem či niekedy bol v takomto zápase a Inigo ani tolko naľavo. Predtým, tam hral neskusený Martin, ktorý na taketo zapasy nedozrel a boh vie či vobec dozreje. V strede obrany hral 18 ročný mladík, ktorý takýto zápas tak isto ešte nehral, na druhej strane bol 37 ročný veteran s dvoma zohratými skusenými obrancami a hľa, predsa aj oni dostali rovnako 3 goly, dokonca k tomu mali aj kolotoč od 17 ročneho dorastenca, ale nevidim žiadných španielských trenerov, aby ich hanili :) ale tak jasne, prísť o treble za týžden preciznosť talianov veľmi preverí
2025-05-01 14:07:28
Dominik podla mna len poukaazal na nasu nedostatky v obrane a ma pravdu, ale som nepostrehol, ze by vycital nasmu trenerovi zostavu a ja som rad,napisal to co videli aj nasi odbornici,ci mal radsej vycvalovat nasu obranu len aby sa ti pacil?
Maros49 Premium
2025-05-01 16:25:36
Ten kto hodnotí sa medíva na
Maros49 Premium
2025-05-01 16:28:54
Ten kto hodnotí sa nepozera na zostavu ale na spôsob hry Inter bol keď to trochu preženiem 3x na našej polovici a dostali sme 3 góly a to je fakt. Ak s tým Hansi nič neurobí, tak sme skončili. Mňa napadlo, že pri tých rohoch chýbal Leva, lebo veľa centrov odhlavičkuje.
2025-05-02 02:48:55
Tak jestli se mu líbí hra Interu ta k prosím...