"signature (ne)zakrok" .. psal jsem to cca mesic zpatky .. vymluvy na to ze 8 mesice nechytal mely prijit v priprave nekde v Asii, ne v zapase o titul ..
Akoze chodte dpordele uz gaucovi mudrlanti...... nevie to fandit len picovat v kuse.....ked sa Tek zrani tak potom bude chytat nerozchytany ter stegen. To je vasa taktika? Nechajte flicka rozhodovat o zostave a netrepte tu nezmysli
Asi tak ne aby si bol rad ze sa nam vratil kapitan a mame dvoch super brankarov ale ty bude picovat. Hanbu nam robis len ty. Bodaj by si sa zarnil ty ked neprajes druhym. a nemohol pisat na fora. Za vsetky prsty v sadre 🤣🤣🤣
po prve niektori tu asi prvy krat videli tecovanu loptu, na ktoru brankar nemal sancu.
a katastrofy v LM urcite nejdu za Ter Stegenom, ale za nasim vtedy prestarnutym timom, kde nemal kto behat.
davidak, to ti robí dobre, že cítiš potrebu tak negatívne písať v tejto dôležitej fáze tohto ročníka. Strela bola jednoznačne tečovaná, ktorá by prelobovala aj lepšieho brankára ako T. Stegena..........Stegen za gól nemohol, tak ako nemohol za nešťastný teč i Araujo. Skús davidak vidieť i pozitívne momenty a nielen búšiť kritiku hlava nehlava. Ďakujem.
Suhlasim s Pravdom, leonidasom, Gigim11 a spol. S tou tecovanou loptou by neurobil nikto nic vycitat to MAtSovi nema zmysel. Okrem tejto tecovanej lopty nemal vcera skoro ziadnh robotu. Cim viac hracov mame k dispozicii tym lepsie, MAtS neni kapitan pre nic za nic, po cely svoj cas zranenia udajne pomahal mladym hracom, robi kopec roboty ako kapitan, ktoru neje vidiet na ihrisku. Vcera Christensen takisto 90min po 8 mesiacoch tesim sa z neho budeme ho este potrebovat. Obaja MAtS aj Christensen sa na to mohli vysrat a povedat si nema zmysel davat sa dokopy na poslednych 6 zapasov sezony. Klobuk dolu, ze su spat a mozu byt este velmi doleziti.
Fati gol neda a zacinam byt na toho chlapca alergicky. Dnes nema nic, pohyb, strelu, prihravku, nasadenie, nic. Obrane nepomoze, vpredu hra so zatiahnutou rucnou brzdou a neda sa s tym nic robit. Real Valladolid a on sa boji ist 1 na 1.
Jj raz vystrelil videl som to. Malo to presnost, nemalo to intenzitu. Ukazal 1 strelu. Kiezby to bol nas Lewa v dnesnom zapase ktory je sice herne slaby, ale v zapase streli gol-dva a na konci dna neni co riesit.
Hej no aj Lewa ma zapasy kde mi oci krvacaju z toho ako hra. Akoze neobhajujem Fatiho ale chcem aby dal gol to je cele. Je na inhrisku za nas tak chcem aby daval goly
Akoze nezvyknem kritizovat nasich hracov a uz vobec ne pred koncom 1.polcasu. Ja uz od Fatiho neocakavam ani goly, zmieril som sa s tym. Ale vie ma vytocit, ked tam nebeha nesnazi sa nezmyka z tricka pot. Je to k***a dolezity zapas a este aj Dani R., ktory debutuje popri nom behal do zranenia ako motorova mys. Ja uz od Fatiho proste neocakavam gol, ale nech tam proste aspon beha mozno tym vytvori priestor inemu hracovi neviem. Fati neni zoadny debutant, je fyzicky 100%, na lavicke kope do mrazaku, lebo nedostava sance od trenera, ale ked tu sancu dostane tak herne neni ani na urovni realu valladolid. Toto ma sere, nie to, ze neda v zapase gol.
Jinak Gerard Martin má zakázáno přihrát jinam než dozadu? Každý míč co dostane, tak se otočí a nahraje zpátky tomu, kdo mu jej dal, případně jinému hráči dozadu... Tam raději mohl dostat šanci nějaký mladík a horší by to nebylo...
Ja mu to za dnesok nevycitam, Real tam brani s 11 a nema zmysel nejak centrovat do pokutoveho uzemia ked tam nikto nenabieha, skor rozpohybovat do strany. V inych zapasoch ukazal, ze vie hrat aj dopredu. Jediny obranca, ktory prihrava neustale dozadu alebo najblizsienu hracovi je Fran Garcia z realu toho som asi v zivote nevidel skusit 1 na 1:D
A co mame stale hrat s tymi istymi 11 hracmi? Aby dopadli ako Kounde? Alebo ktory klucovy hrac mal hrat? Kedze v utorok sa mozno bude hrat predlzenie (dost pravdepodobne). Hold dostali sme smolny gol. Ale Valladolid by sme mali porazit aj s tymto timom. Vsak za celu sezonu dovedna dostali 81 golov.
Btw aj s plnou zostavou sme prehrali doma proti Leganes, to ze nastupime s najlepsou zostavou este nic nezarucuje.
Jj suhlas. Dnes titul nevyhrame, ale mozme ho prehrat. V El Clasicu mozme aj remizovat, ale ked dnes prideme o nejake body je to v prdeli. Do konca sezony este velmi narocny zreb...
Ano dnes prehrame vsetky tituly na 10 rokov dopredu. Sa spamatajte proti poseldnemu je zapas o titul? Ked neporazime real tak si jo ani nezasluzime. Sa tu opustate na bezvyznamnom zapase
Tento tim tuto sezonu prekonal vsetky ocakavania a stale tu budu vsetci vyplakavat ako to dojebeme a neviem ake sracky este.....sa spamatajte tato sezona je uspech aj keby sme od teraz do konca nevyhrali ani zapas. Tak si to uzivajte a prestante picovat na kazdeho hraca a kazde rozhodnutie flicka. Zacnite kurva fandit do pice. Sak to sa uz neda citat jak banda zakomplexovanych vyhorenych dochodcov to tu vyzera. Kazdy len vidi kto hra napicu....tak si to nehaj pre seba a komentuj kto hra dobre......koncim lebo vas tu citat mi len dojebe den. Dovi
a katastrofy v LM urcite nejdu za Ter Stegenom, ale za nasim vtedy prestarnutym timom, kde nemal kto behat.
Btw aj s plnou zostavou sme prehrali doma proti Leganes, to ze nastupime s najlepsou zostavou este nic nezarucuje.