Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Ansu, Pau a Dani tam hrali ako Vincek len na seba a strieľali z každej nezmyselnej pozície. Potrebujeme kúpiť nejakého útočníka.
Neviem, či hráči by nepotrebovali aj pomoc psychológa aby tie nešťastné začiatky zápasov sa neodohrávali tak ako doteraz. Určite to vie aj trénerská ambasáda Barci, ale nejaký zásah na zneškodnenie tejto, podľa mňa zásadnej chyby, zatiaľ som nevidel. Čím skôr, tým lepšie pre hráčov Barci.
Len taký malý komentár ohľadom Gerarda Martina. Tá jeho prihrávka na gól bola v štýle Jordiho a máloktorý obranca to tak vie. Baldé určite nie. Realita.
Fort nehral az tak zle, skoro aj gól tam dal, snažil sa kombinovať. Ja neviem ale podla mna on ešte do budúcnosti keď ho Barca pusti prekvapí. Mam z neho taky pocit.
Včera sa snáď Flick a celý realizačný team presvedčil, že Fati a Fort nemajú miesto v Barci ba povedal by som ani na lavičke. Keď v základe nastupoval Fati tak som si myslel, že konečne ukáže čo v ňom je. Ale v ňom nie je nič. Po fyzickej stránke je na nule a čo sa týka hernej stránky tak je na úrovni druhej-tretej ligy. Ak je o neho nejaký záujem hoci len za 3-5 miliónov treba ho urýchlene predať aj vzhľadom na jeho vysoký plat aký má v Barci. Uvoľnili by sa financie a ľahšie by sa nám dýchalo.
Tri body, deľba bodov? Jedno alebo druhé, nie?
Poslední zápasy naprosto odhalují naši slabou lavičku... Ta se musí zlepšit v létě...