Tak so 4. Bodom súhlasím na 100°/. Chýba mu len trošku pokoja pri zakončovaní. My už Čakáme, že každý mladý hráč bude hrať hneď ako Lamin. Podľa mňa to bude svetový hráč, už za pár rokov.
Ja poprosim Fatiho posadit na autobus aj s jeho vysokym platom a nech ide kam chce,vela stastia,ale na Barci ani zdaleka.Sance mal (aj v Anglicku) a dokazal,ze je super hrac,pre Betis,Gironu atd.
Dovolim si nesuhlasit s hodnotenim Gerarda Martina. Ukazal nejaky vykon proti vypadavajucemu muzstvu do Segunda Division. V LM aj proti realu,nam horela lava strana a platali sme to Inigom. Neda sa ani porovnat s Baldem. Podla mna ho treba poslat na hostovanie,ci sa rozohra. Zatial je to za mna velmi slabe.Dokonca sa mi Fort paci viac.
No veru veru. Ak by sme to zhrnuli, nemame na lavicke ziadnu ani len priemernu kvalitu. Kostra prveho timu je stala, to zn nejakych trinast mozno patnast ludi a tych zopar hracov naviac ak trener vystrieda tak len kvoli tomu aby sa malaopta od koho odrazit
a to sa da povedat, ze mame stasie na to, ze sa nam vyhybaju zranenia. keby sa zranilo jedno alebo nedajboze dva kridla, tak sme skoncili. tam potrebujeme po sezone kupit minimalne jedneho hraca, lebo Fati je out a Pau Vitor nedosahuje kvalit ani lavickara
Dovolim si nesuhlasit s hodnotenim Gerarda Martina. Ukazal nejaky vykon proti vypadavajucemu muzstvu do Segunda Division. V LM aj proti realu,nam horela lava strana a platali sme to Inigom. Neda sa ani porovnat s Baldem. Podla mna ho treba poslat na hostovanie,ci sa rozohra. Zatial je to za mna velmi slabe.Dokonca sa mi Fort paci viac.