Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-05-07 06:31:34
Marně přemýšlím, který z těch čtyř gólu měl Tek chytit, ale Sommer samozřejmě famózní. Lamin opět potěšil, ale forbal se holt hraje na góly Nicméně to v jeho případě není výtka. Má čas, doufejme, že dozraje a bude z něj smrtící zbraň.
2025-05-07 07:05:11
Szczęsny je skutečně dobrý, ale už několikrát jsem si v souvislosti s ním říkal, jestli by Ter Stegen nebyl lepší. Jenže chlapec nebude rozehraný, jestli nastoupí.
2025-05-07 07:07:06
Najväčší rozdiel bol v brankároch,kým Sommer bol hráčom zápasu, náš by nechytil ani chrípku.
2025-05-07 07:16:27
Nevidel som prvý polčas. Za mňa druhý a predĺženie parádny emotívny futbal so všetkým čo k nemu patrí. Tentoraz bol rozdielovým hráčom súperov brankár. Právom mu patrí to ocenenie.
pedo Premium
2025-05-07 07:33:59
Už po jesennej časti som písal , že Ferran v Barce nemá čo robiť. Presne to vystihol Doň Balón je to drevak.
2025-05-07 07:58:50
Lamin hrál dobře, ale kolikrát míč až příliš dlouho předržuje. Může nahrát, ale radši jde to 5 protihráčů a ztratí a to mi už kolikrát při sledování dělalo nervy. A taky to, že chce neustále penaltu (nemyslím jen včera, ale obecně) a po každém kontaktu (i nekontaktu) v pokutovém území padá. Jde o výjimečného hráče, ale je třeba ho držet trochu i nohama na zemi, ať z něj neroste příliš arogantní hráč, který bude hrát jen na sebe.
2025-05-07 08:19:52
Szczęsny nie je zly brankar, ale Sommerovi moze cistit kopacky, ten je uplne niekde inde. Szczęsny moze zostat, ale len ako dvojka.
Dalej za mna Erica nepredavat, Arauja predat kym ma cenovku.
Ak pride z Liverpoolu skutocne dobra ponuka za FDJ, tak ju akceptovat.
Ferran trvale maximalne zolik, na zaklad nema.
Priviest world class stopera, kvalitneho hrotaka utocnika a z Lamassie zapracovat
do kadra mlade kridla na obe strany utoku.
2025-05-07 10:33:32
Za mna zapas rozhodli dve veci - nepremrnili sme vyborne sance a urobili sme zase hrube chyby v obrane...
2025-05-07 15:23:02
Szczesny vs Sommer.. důvod proč Yann vypadá po zápase jako bůh, protože všechny střely (hlavně od Yamala) šly v úrovni pasu, na které doskočil - jít to vše o metr výš , nechytl by ani rýmu..viz góly, tyčka apod..
naopak Wojtek vypadá jak cedník - ale proto, že všechny jejich střely šly tam, kam šly.. včera co šlo, tak Wojtek chytil..
2025-05-07 17:52:31
...FDJ,,,, tunajší tréneri ho tu vinia za nezmyselné komentáre pritom INZAGI,,, povedal že najlepší hráč na ihrisku z BARCELONY,,,takže tréneri trošku objektivity....🤔⚽⚽
2025-05-07 19:41:22
Podobný názor, ako je tento, mám i ja. Barcelone chýba fyzická sila, rozhodnosť, premiestňovanie súperov, vypĺňanie medzier v obrane zo strany hráčov druhej formácie. Spojenie Pedriho a Frenkieho de Jonga môže priniesť veľmi pekné výsledky z hľadiska rozohrávky, ale z hľadiska deštruktívnej hry to nikdy nebude dobré riešenie.