Podľa mňa včera hrali vyborne pedri a dejong ..a lamine...zvyšok hral priemer až pod priemer aj napriek tomu som presvedčený ze sme boli lepší obe zápasy..hold lavička nás položila kvalitatívne...som názoru že Araucha po sezóne rezať za veľké peniaze ..a k vcerajsiemu zápasu postúpilo šťastnejsie mužstvo.. futbal je krutý občas ...bohužiaľ
Včera bol určite najspolahlivejši z celej založnej formacie. Olmo podľa mňa napriek gólu nehral najlepší zápas a Pedri mierne pod svoj štandard (čo je ale stále slušný výkon). De Jong ale vyčnieval, to súhlasím.
Avšak nezatienil Yamala si myslím, ten mal včera opäť fantastický zápas, chýbal tomu len gól (postupový).
De Jong je vynikajúci futbalista. Chýba mu však zrýchlenie hry. Hra rovnako či v prvej alebo stodvadsiatej minúte. Finálnych prihrávok má žalostne málo...
obilnyklas: viděl si odkud DeJong vyvážel balóny. Byl pořád mezi stopery. Zkus tak běhat celý zápas. Za mě včera nejlepsi hráč z Barcelony. To, že mu občas nevyjde nahrávka se prostě staně. Mimochodem, viděl si kolik ztratil Yamal balónu? Snad nejvic z celého týmu.
Uz som to pisal pod hodnotenie hracov, Yamal hral dobre. Pekne klucky, podrzal loptu, vyviezol ju. Ale od neho sa cakaju aj goly a to prestal davat. Prestal prihravat a triafa brankara.
Mal 2 strely, ktoré boli jednoznačne gólové, ale Sommer to proste vychytal. Zle vyriešil tú svoju tutovku úplne na konci riadnej hracej doby. Ale na 17 má štatistky viac než dobré a verím tomu, že v tomto sa ešte výrazne zlepší. Nikto nestriela od 16 rokov 30-40 golov za sezónu...
Avšak nezatienil Yamala si myslím, ten mal včera opäť fantastický zápas, chýbal tomu len gól (postupový).
Nehovoriac o tom, ze úspešnosť Yamalovych driblingov je dost vysoká.
Zial minimalne 2 ciste sance zahodil
Ja len vravim, ze mu to trochu cele stuplo do hlavy a musi spravit krok spat aby spravil 2 vpred