Tak kdyz jsem viděl sestavu,začínám být hodně nervózní,ta obrana to jako fakt..???Martin..??mam obavy že nás rozeberou jako lego…tak doufám že me vyvedou z omylu..🙏 podme Barca 💙❤️
Ne nebude,ja jsem psal že budu rád,když mě vyvedou z omylu,ještě není konec a já budu vážně rad,to dopadne dobre,to nebylo pesimisticky,jen obavy a jak vidíš oprávněný…naštěstí útočníci jsou dneska v Topu!!
Vobec nechapem preco ste vsetci taki pesimisti…3x sme ich v tejto sezone porazili, real bez obrany..dobre my sme po vypadnuti z LM ale to teraz co myslite ze co teraz tam budu nasi behat s hlavami dole?som myslel ze mate vacsiu doveru v tento tim po celej sezone ktora je paradna…
Aby nam este ten szeszcny nedodzubal celu ligu…absolutne nic nechyta posledne zapasy robi same kixy v LM nas tiez nepodrzal ale nie neda tam ter stegena chytat…tak tu mat toho sceszneho…
na Cubarsiho su vsade vsetci mierni, asi preto, ze je este velmi mlady, ci uz tu, na zahranicnych strankach co sledujem, alebo aj komentatori, ale posledne zapasy nema dobre. proti Milanu bol pri vacsine golov
Práveže čítam, že ten prvý gól pramenil z jeho chyby a že Tek potom spanikáril. Na zahraničnej stránke.. Toto je veľmi zlý začiatok, takto dostať dva rýchle góly.
Proč tam nešel rukama nebo prostě se nenatáhl, měl by menší šanci že ho zasáhne navíc by tam byl dřív? Muže mi někdo vysvětlit takhle debilní zákrok? Však to nebyla malá domu od Cubarsiho ne? Navíc mi snad přišlo že to byl offside ne? Ale tohle je už snad 5 zápas za sebou co v prvních minutách prohráváme. To už není možný.
Nic ine som necakal.Muzstva nas maju precitanych a nas “hura” system je jedna velka diera.Nechapem Flicka preco hra tak vysoko.Ved Madrid straca 4 body a my sa snazime tlacit.No co je toto za debilizmus.
Kks tak slaby real madrid som nevidel uz roky. Viem maju rozdrbanu obranu (nam takisto chybaju oba krajni obrancovia), ale aj tak. Jedine na co sa dopredu 1.polcas zmohli boli nakopavane lopty na Mbappeho, kreativita v strede pola 0, Vini 0. Aj preto ma sere, ze si nemozeme odpustit uvod zapasu ako dnesny. Real sme tuto sezonu zlomili hlavne psychicky, v lete ich zachrani iba prichod noveho trenera a niekolkych hracov, myslim, ze dnesna prehra bude pre nich vykupenie. Keby nejakym zazrakom vyhrali ligu sami by vedeli, ze si ju nezasluzia vyhrat.
Takže první gol nejspíš po offsidu, co nejspíš to byl prostě offside. Druhý gol dost na hraně jestli faul nebo ne. Nepískne zcela oprávněnou červenou pro Tchua. Nepískne se nám zela evidentní penalta. Do té díry mezi rukou a tělem by se vešel míč. Co to jako je dneska za výkon? Neviděl jsem dvakrát aby Var si zavolal rozhodčího a ten to skrečoval. Co víc chce? Každopádně naše opravda je jedna velká komedie. Tady se musí sakra něco změnit. Tohle fakt není už ani vtipný.
V létě nutně potřebujeme krajního beka.
Ale pls Ferrana už nechci vidět na hrotu. Týpek absolutně neumí zavírat na zadní tyči