Tieto komunikácie VAR - hlavný mi pripadajú, akoby sa medzi sebou bavili retardi v svahilskom jazyku. Aby tomu bolo rozumieť čo najmenej. Pritom to bolo jasnejšie, ako slnečná obloha... 😀
S rozhodčími diskutovat nebudu, taky jsem obě "penalty" viděl, a to na svý vlastní oči. Všeobecný názor na rozhodčí ve fotbale je už hodně a hodně dávno ustálený, nějaký xindl v současnosti už na tom nic nemůže změnit. - Hezký záznam Fermína.
Super, obrali nas o finale LM a snazili sa aj o titul v Lige. Nastastie im to nevyslo, ale je to poriadny skandal, mali by sme ziadat o vysvetlenie. Toto ma ako co znamenat? Som zvedavy, ci aj toto pusti RM TV
Čo som čítal kade tade, dokonca aj fanúšikovia Realu uznali, že Touchameni mal skončiť z červenou a tie penalty odpískané/neodpískané boli veľmi zvláštne. Už je to až tragikomické, ako sa tí rozhodcovia snažia pomáhať Real, hoci ten im aj napriek ich pomoci neustále nakladá a naváža sa do nich.
Ked ukazala TV hlavneho rozhodcu pri obrazovke,tak presne bolo vidiet ako mu ukazali zaznamy iba zozadu a ten zaber z boku mu ani nepustili,ktory bol najjasnejsi o tom,ze to bola penalta.
A to iste urobili aj pri faule na Yamala,len tam to radsej ani do TV nestrihli.Vysmech z Madridu.Tolko chyb v prospech Rvaru Madrid som este v jednom zapase nevidel.
A vravel som si,ze ak neodpiska teraz uz penaltu pre Barcu tak by mali odist z ihriska,lebo inak sa nepoukaze na chyby,ktore robia v prospech "bielych hovien" z Madridu...totalny skandal,ale hanba im este o to vacsia,ze sme ich porazili aj s rozhodcami...Barca💙❤️
No a je to tu BigEL vieš sa vyjadriť aj k zvyšku? Lebo myslím ze k takej situácii by nemuselo ani dôjsť ak by ste oprávnené dohravali v 10 😀 bolo by načase zapracovať aj tým zvyškom rozumu co vám ostalo v hlave nie len slepo fandiť skorumpovanemu tímu
Jen sem se zeptal na názor ,nic víc v tom nehledej.Takhle hrozně pískaný zápas sem dlouho neviděl.😉K výše uvedeným bylo snad vše už několikrát napsáno.Ty voe jen se zeptám na ruku Frankieho a je že mě Madridista.🤣🤣🤣🤣
Taketo manipulujuce o hre rukou nahravaju len slabym rozhodcom, ktori mozu manipulovat podla zleho-dobreho vedomia arbitra,10ky rokov dozadu bola ruka rukou ci si ju mal pri tele alebo od tela,viem,bol to iny futbal,ale spravodlivejsi.Keby v tych casoch neodpiskal taku ruku ako vcera proti RM, ani by nestihol dobehnut do kabiny rozhodcov,myslim tym vtedajsi futbal na dedine.
piskal to ten rozhodca, ktory nam pamatne neuznal gol proti Betisu ked bola lopta pol metra za ciarou co nas stalo titul a pre real to bol jediny titul medzi 2013 a 2019
Bolo by to zaujímavejšie, keby museli spolu rozhodcovia pri VAR momentoch rozprávať pre celý štadión aby diváci vedeli čo sa stalo. Ved to videli ........ Nie takto spätne na druhý deň, že si to prečítame.
mali by. v USA alebo napr. pri hokeji je to bezne. takisto by mali rozhodcovia vysvetlovat svoje rozhodnutia na tlacovkach. a mali by piskat alebo nepiskat zapasy podla svojich vykonov, ktore by sa posudzovali idealne mimo spanielsko.
neviem preco by rozhodcovia mali rozhodovat o miliardovych kluboch, s X hracmi, zamestnancami a milionmi fanusikov a nemat ziadnu zodpovednost
Mně by tedy zajímalo, jaký je výklad pravidel. Já jsem si myslel, že pokud zahraje např. hráč modrého týmu rukou, a modrý tým z toho získá výhodu a vstřelí branku - branka se neuzná. Ale pokud hráč např. bílého týmu získá míč po této ruce a pak ho zase ztratí, VAR by to neměl posuzovat jako výhodu modrého týmu, protože už měl mezitím míč v držení bílý tým.
To přeci není možné aby se rozhodčí s VARem vracel kam se mu zachce ....
Víte někdo jak to je ???
Var predsa rozhoduje tak, aby to bolo VŽDY v záujme Realu Madrid ak sa dá, inak sa snaží byť čo najspravodlivejší v ostatných prípadoch. Okrem toho, ak je to proti Barcelone.
Mě už v LL asi nic nepřekvapí... Nenastřelil náhodou ruku Fermínovi Valverde? Pokud vím, tak nastřelená ruka se nepočítá, ne?
Jako neříkám, že ta ruka byla 100% od těla. Ty záběry zezadu byly strašně zavádějící... Ruka byla od těla spíš dozadu než do boku... Ale to by nemělo nic měnit. Za mě byla dostatečně daleko, aby se pískala penalta. Jinak by to byl gól...
A este si urobili kolosalnu hanbu!
A to iste urobili aj pri faule na Yamala,len tam to radsej ani do TV nestrihli.Vysmech z Madridu.Tolko chyb v prospech Rvaru Madrid som este v jednom zapase nevidel.
A vravel som si,ze ak neodpiska teraz uz penaltu pre Barcu tak by mali odist z ihriska,lebo inak sa nepoukaze na chyby,ktore robia v prospech "bielych hovien" z Madridu...totalny skandal,ale hanba im este o to vacsia,ze sme ich porazili aj s rozhodcami...Barca💙❤️
neviem preco by rozhodcovia mali rozhodovat o miliardovych kluboch, s X hracmi, zamestnancami a milionmi fanusikov a nemat ziadnu zodpovednost
To přeci není možné aby se rozhodčí s VARem vracel kam se mu zachce ....
Víte někdo jak to je ???
Jako neříkám, že ta ruka byla 100% od těla. Ty záběry zezadu byly strašně zavádějící... Ruka byla od těla spíš dozadu než do boku... Ale to by nemělo nic měnit. Za mě byla dostatečně daleko, aby se pískala penalta. Jinak by to byl gól...