Som este viac hrdý na Barcu ako kedykolvek predtym.
Ta nezlomná mentalita je brutalna.
Vypadneme s interom, prehravame s realom už 2:0 a my stále dokážeme zapnúť, sa nezlozit....
Krásná sezóna 4 elclassica vítězné.
Ja budem fandiť PSG - za mňa hrajú krajší futbal ... A netreba zabúdať že ešte sú aj MS klubov kde budú obaja finalisti LM čiže ak sa zadarí jednému klubu aj tam tak za mňa zlatá lopta by malá putovať do interu alebo PSG
K tej našej obrane: tento štýl hry bude vždy rizikový a jeho predvídateľnosť tomu tiež nepomáha. Špičkové tímy to vedia potrestať. To bude vždy naša slabina.
Ale tak vyhrávat 4:3 alebo 1:0??
Co budeme radsej koukat???
Radsej budem pozerat Barcu ktora aj ked dostává góly tak je schopná dat stale 3,4,5,6 gólov. Myslím že nikto v Europe si nevytvoril viac šancí ako Barca za tuto sezónu.
Na konci zápasov jedine tam mi vadí že to nezatvorime viacej alebo úplně.
Taký suarez bY to tam už proti interu bol odsimuloval a odležal 😁
Inak naša hra je fakt okulahodiaca.
Mentalita brutalna hračov to baví hrat tento hurá fotbal.
Naviac to nie sú žolďáci za peniaze. Sú ako rodina kde každý prijsl svoju rolu a ked sa na neho ukáže, vie co má hrat a vydá zo seba 100%. Nie každý je obdareny ako yamal alebo Pedri ale každý zo seba dá 200% . Ani gerrymu ani forthovi není jednoduché nastupit do takychto zápasov a treba ich podporit.
Inak gerry posledne 2 zápasy super výkon. Urcite lepší ako inigo cubarsi araujo.....
A tu sa na neho nadává a clovek nevie preco. Ok nemá tolko talentu ako Balde ale miesto si zastal chlapec viac ako slušně a dal 3 asistencie za 3 zápasy včera ho vychytal Courtois čo má Este chlapec urobit???
Pozerá sa na to samozrejme lepšie a ja mám tiež rád keď hráme na to, aby sme dali viac gólov ako dostali. Ale je jasné, že nás to bude stáť nejaké trofeje, ktoré nám pragmatickejšie tímy uchmatnú.
Včera za goly obrana jako systém moc nemohla. První gol ,fatální chyba Cubarsiho ,druhý být neměl po faulu na Yamala, ale Cubarsi opět špatně (včera neměl svuj den) třetí gol byla chyba Inagiho,uplně zbytečně přihrával do chumlu hráčů , poprve se míč se štěstím odrazil k němu a on během vteřiny vyšle úplně stejnou přihrávku na nohy Realu a jako jediný jim umožní také nebýt v ofsaidu
Zaujali ma este dalsie dve kontroverzne situacie. Obe na Rafinu. Prve bolo jasne stiahnutie v 16 ke a druhe podkopnutie vo vyskoku pri hlavicke. Udivilo ma, ze sa s tym rozhodca vysporiadal tak jednoducho. A moc mi prekaza cenzura zaberov. Napr ten faul na Yamala najprv vyzeral ako "niefaul" no bol tam raz taky stotinovy zaber prisliapnutia. Rovnako ta ich ruka. Az po anulovani penalty !!!! Nam rezia ukazala jediny zaber ktory jadne poukaxoval na ruku teda umyselne zvacsil objem tela. Ak sa na toto pozera niekto s nadejou, ze uspechy sa dosahuju len cestne, musi stratit iluzie o moralke v sporte a o fer plej. Strasny priklad pre deti...
Ta nezlomná mentalita je brutalna.
Vypadneme s interom, prehravame s realom už 2:0 a my stále dokážeme zapnúť, sa nezlozit....
Krásná sezóna 4 elclassica vítězné.
Buď lamine, rapha alebo pedri.
Co budeme radsej koukat???
Radsej budem pozerat Barcu ktora aj ked dostává góly tak je schopná dat stale 3,4,5,6 gólov. Myslím že nikto v Europe si nevytvoril viac šancí ako Barca za tuto sezónu.
Na konci zápasov jedine tam mi vadí že to nezatvorime viacej alebo úplně.
Taký suarez bY to tam už proti interu bol odsimuloval a odležal 😁
Inak naša hra je fakt okulahodiaca.
Mentalita brutalna hračov to baví hrat tento hurá fotbal.
Naviac to nie sú žolďáci za peniaze. Sú ako rodina kde každý prijsl svoju rolu a ked sa na neho ukáže, vie co má hrat a vydá zo seba 100%. Nie každý je obdareny ako yamal alebo Pedri ale každý zo seba dá 200% . Ani gerrymu ani forthovi není jednoduché nastupit do takychto zápasov a treba ich podporit.
Inak gerry posledne 2 zápasy super výkon. Urcite lepší ako inigo cubarsi araujo.....
A tu sa na neho nadává a clovek nevie preco. Ok nemá tolko talentu ako Balde ale miesto si zastal chlapec viac ako slušně a dal 3 asistencie za 3 zápasy včera ho vychytal Courtois čo má Este chlapec urobit???