Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Rasto Premium
2025-05-12 11:05:05
V prvom rade, Barca okázalo oslavovala svoje víťazstvo, nie prehru Realu. Prehru Realu by mohla oslavovať, ak by Real prehral v inom zápase. A druhom rade - neskutočne ma hreje pri srdci, že tento tím to nevzdal aj napriek nepriaznivému vývoju a všetkým tým rozhodcovským podrazom a dokázal vyhrať. A nestalo sa to prvýkrát. Poďme to teraz dokončiť a potvrdiť titul, chlapci, som na vás hrdý! 💙❤️

P. S. Real, namiesto toho, aby uznal, že Barca bola túto sezónu jednoducho lepšia, sa snaží prekrývať svoju hanbu ďalšou hanbou ovplyvňovaním a kritikou rozhodcov, ktorí mu x-krát okato pomohli. Prerazili dno, minimálne dvojité, takže si nezaslúžia žiadny rešpekt.

2025-05-12 11:25:28
Barca vyhrala 5 gólovým rozdielom, nie 1 gólovým ako sa zdá pri 4:3
-1 penalta nemala byť lebo Mbappe aktívne hral v offsajde čím ovplyvnil Cubarsiho
- 1 gól po šlapáku na Yamala ktorý kvôli tomu stratil loptu a hráči zaváhali
+1 ruka Thouameniho je jasná penalta
+1 Termínov gól bol regulárny, ruka nebola umyselna a potom stratil loptu, vybojoval, obišiel obrancov a strela nijak nevyplynula zo žiadnej súvisiacej výhody po hre rukou

Plus červená pre Thouameniho, my sme po takýchto zákrokoch tvrdo platili viackrát

Úplne šialenstvo, pre mňa Barca vyhrala 6:1
PatrikFCB Premium
2025-05-12 13:54:20
Za mňa rozhodnutia nasledovne:
- Penalta pre Real OK - sice Mbappe v ofsajde, ale Cuba mal čistú loptu a Mbappemu prihrával do šance skôr on, bola to už nová situácia
- Druhý gól Realu mal byť za mňa anulovaný, ten šlapák na Yamala tam proste bol
- De Jongove spracovanie OK
- Tchouameniho zákrok bol minimálne oranžový - ja byť na mieste rozhodcu, viac sa prikloním k červenej
- Penalta pre Barcu po ruke Tchouameniho jasná + mal dostať druhú žltú a červenú
- Ruka Fermína opravnená a gól správne neuznaný

Suma sumárum, rozhodca nám podľa mňa vzal penaltu a dve redky pre Tchouameniho.
2025-05-12 14:08:23
teraz to bolo do oci bijuce, ale aj s interom bolo tendencne pripiskovanie. vyrovnavajuci gol po faule napr..vtedy sa tu vypisovalo, ze neplacme, to je uloha realu, mali by sme prehrat so ctou.. ja hovorim, teraz vyhrajme so ctou, uz je podla mna vela clankov o vykone rozhodcov..
2025-05-12 15:13:20
Aj rozhodca je len clovek omylny a moze urobit chybu.
Ale to co stvaral vcera ten dilino, to bola sabotaz v prospech nariekajuceho supera.
Suspendovat na pol roka!
2025-05-12 15:44:22
mali by sme si viesť zvláštnu tabuľku, napríklad zarátať to 6:1, alebo 8:1?
2025-05-12 16:27:44
ta neodpiskana ruka Touchameniho to uz je iny sport. hanba rozhodcovi do konca zivota. po tomto uz si nezapiska nikde len v Spanielsku
2025-05-12 17:34:35
Tchouameniho zákrok bol minimálne oranžový? Jasné porušenie pravidla 12 odseku D. Tam sa píše, že ak obranca zabráni útočníkovi v pohybe za loptou porušením pravidla 12 a útočník už nemá okrem brankára žiadneho protihráča, čiže je to gólová situácia a R musí obrancu potrestať priamo ČK! Patrik, ty poznáš v pravidlách futbalu Oranžovú kartu? Ja nie......buď je to ŽK, alebo ŽK! Nebalamuť tu hlavu nám, nemáš pravdu.........diky za odpoveď.
2025-05-13 01:38:46
To asi všichni. Nikdy jsem od rozhodčího tak mizerný výkon neviděl...