Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-05-13 11:55:39
Tak relane, Fermina a Gaviho by som nahradil Olmom a vyjadrim plny suhlas.
2025-05-13 12:07:57
Ani Fermin,ani Torré,ani Gavi,/ostatní sú mi fuk/- títo sa ešte budú rozvíjať.
kluc Premium
2025-05-13 12:11:51
Peňa predaj - ten už je tak psychicky dole že nemá motiváciu ani pokračovať, jednotka nebude nikdy
Fort hostovačka, ešte zneho niečo môže byť
Araujo predaj- peniaze potrebujeme a za hráča z lavičky dostať 70m. je fajn, tiež bude asi naklonený k odchodu, peniaze minút na nového lepšieho stopéra
Fermin, Gavi - nepredavat ak nebudú chcieť sami ísť
de Jong- ak nepredlzi zmluvu tak predať
Torre - predaj, minúty nedostával a ani nedostane pri tej zálohe co máme
Fati, Victor predaj- ich minúty a plat by mohol brat už spomínaný Rashford ktorý by prišiel na hostovacku.

2025-05-13 12:32:28
Tak aj ja dám zoznam hráčov, ktorých by som v budúcej sezóne už nemusel vídať: FDJ, Olmo, Szcenszny, Christensen, Victor, Lewa, Fati, Araujo, Torres
2025-05-13 12:35:47
Fermina nechat,Gaviho by som za 80+predal.Mame na jeho pozicii podstatne kvalitnejsich hracov a to pribudne este do zalohy Bernal,ktoremu ak bude zdravie sluzit,tak aj De Jonga vytlaci zo zostavy.
2025-05-13 13:12:36
Najlepsie by bolo to nechat na Flicka.On vie velmi dobre co ma robit.
2025-05-13 13:27:27
Fake news. Autor v sport.es písal článok len aby mal o čom písať. Každý kto pozná futbal vie, že ani Gavi ani Fermín určite nie sú na predaj.
2025-05-13 13:38:31
Som rád, že nie som sám ktorý ma v obľube radšej Fermina ako Olma. U Fermina, keď vyjde z lavičky mám vždy pocit, že dokáže dať rýchlo gól a reagovať na zápas. Veľmi cenná vlastnosť a hlavne keď potrebujeme remontády ako v tejto sezóne. U Olma je tiež efektivita poznať, ale to závisí od toho, či je pánko vôbec na lavičke zdravý a pripravený, alebo na tribúne s bandážou.
2025-05-13 15:39:11
Milý Deco, sústreď sa na predaj hráčov ako Fati, Pau Víctor, Torre, Lenglet, Araujo a ak predĺži Szczesny, tak aj Peňa.
A poprosím o nákup Lookmana alebo Adeyemiho a Haalanda alebo Gyokeresa.
:-)
2025-05-13 16:38:09
gavi nemusi byt hrac zakladu, ale na predaj urcite nieje. takeho hraca proste v tyme chces. je srdcom cule. pokial sam nebude chciet ist tak nepredavat. co sa tyka spekulacii okolo olma/fermina, tam zalezi aj ake LW pride a ci nebude davat raphinu na CaM co by vzalo nejake minuty jak olmovi tak i ferminovi. ale pri tom mnozstve zapasov by si zahral kazdy
Maros49 Premium
2025-05-13 18:03:01
Dúfam, že admin posiela túto diskusiu v preklade do španielčiny a angličtiny Decovi a Flickovi, prípadne aj prezidentovi, aby sa vedeli zorientovať ako ďalej úspešne budovať mužstvo...
2025-05-13 18:22:28
Po tejto sezóne to vyzerá na sľubný projekt pod Flickom takze pochybujem žeby išli predávať hráčov ktorý hrajú základ alebo naskakujú pravidelne z lavičky. Skôr by sa mali zbaviť lengleta a nejak ho speňažiť ďalej poslať preč fatiho a jeho mega plat a aj pablo torre je nám zbytocny keďže v zálohe je neskutočný pretlak ďalej možno paua Victora by som tiež predal s nejakou opciou na spätný nákup a Fort by mal ísť na hosťovanie. A ktovie čo Araujo či bude chcieť ostať po tej vlne hejtu.
2025-05-14 09:52:44
Ešte šťastie, že niektorí neriadia Barçu... Tie názory... A nie, nemienim nič konkretizovať, tak sa ani nepýtajte.