Gavi a Fermín rozhodně ne. Stejně tak mi přijde zbytečné prodlužovat s Wojtkem, maximálně kdyby kryl záda Stegenovi. Úplně stejně by mohl být na seznamu třeba i Lewa….
Fermín určite nie, to je hlúposť. Jeho by som ale vymenil za Olma , ktorého mám rád, alebo nepresvedčil ma. Mohli by sme na ňom zarobiť slušné peniaze.
Ako náhradu za Olma, by sme mohli priviesť Cherkiho.
Peňa predaj - ten už je tak psychicky dole že nemá motiváciu ani pokračovať, jednotka nebude nikdy
Fort hostovačka, ešte zneho niečo môže byť
Araujo predaj- peniaze potrebujeme a za hráča z lavičky dostať 70m. je fajn, tiež bude asi naklonený k odchodu, peniaze minút na nového lepšieho stopéra
Fermin, Gavi - nepredavat ak nebudú chcieť sami ísť
de Jong- ak nepredlzi zmluvu tak predať
Torre - predaj, minúty nedostával a ani nedostane pri tej zálohe co máme
Fati, Victor predaj- ich minúty a plat by mohol brat už spomínaný Rashford ktorý by prišiel na hostovacku.
Záloha je taká ako by mala vyzerať ak chceme bojovať o všetky trofeje. Jedina zmena by mala byť Torre ktorý moc sanci nedostával a príde Bernal ktorý uvidime ako sa chytí... ak by Olmo odišiel tak by sa hľadala miesto neho náhrada a načo si komplikovať život keď nemusíme.
Fermina nechat,Gaviho by som za 80+predal.Mame na jeho pozicii podstatne kvalitnejsich hracov a to pribudne este do zalohy Bernal,ktoremu ak bude zdravie sluzit,tak aj De Jonga vytlaci zo zostavy.
Som rád, že nie som sám ktorý ma v obľube radšej Fermina ako Olma. U Fermina, keď vyjde z lavičky mám vždy pocit, že dokáže dať rýchlo gól a reagovať na zápas. Veľmi cenná vlastnosť a hlavne keď potrebujeme remontády ako v tejto sezóne. U Olma je tiež efektivita poznať, ale to závisí od toho, či je pánko vôbec na lavičke zdravý a pripravený, alebo na tribúne s bandážou.
Fermin odohral 1845 minút a dal 6 gólov. Olmo 1819 a dal 11 gólov.. A o dôležitosti Olmovych gólov, ktoré boli častokrát rozdielove ani nemusím hovoriť.
Milý Deco, sústreď sa na predaj hráčov ako Fati, Pau Víctor, Torre, Lenglet, Araujo a ak predĺži Szczesny, tak aj Peňa.
A poprosím o nákup Lookmana alebo Adeyemiho a Haalanda alebo Gyokeresa.
:-)
gavi nemusi byt hrac zakladu, ale na predaj urcite nieje. takeho hraca proste v tyme chces. je srdcom cule. pokial sam nebude chciet ist tak nepredavat. co sa tyka spekulacii okolo olma/fermina, tam zalezi aj ake LW pride a ci nebude davat raphinu na CaM co by vzalo nejake minuty jak olmovi tak i ferminovi. ale pri tom mnozstve zapasov by si zahral kazdy
Dúfam, že admin posiela túto diskusiu v preklade do španielčiny a angličtiny Decovi a Flickovi, prípadne aj prezidentovi, aby sa vedeli zorientovať ako ďalej úspešne budovať mužstvo...
Po tejto sezóne to vyzerá na sľubný projekt pod Flickom takze pochybujem žeby išli predávať hráčov ktorý hrajú základ alebo naskakujú pravidelne z lavičky. Skôr by sa mali zbaviť lengleta a nejak ho speňažiť ďalej poslať preč fatiho a jeho mega plat a aj pablo torre je nám zbytocny keďže v zálohe je neskutočný pretlak ďalej možno paua Victora by som tiež predal s nejakou opciou na spätný nákup a Fort by mal ísť na hosťovanie. A ktovie čo Araujo či bude chcieť ostať po tej vlne hejtu.
Ako náhradu za Olma, by sme mohli priviesť Cherkiho.
Fort hostovačka, ešte zneho niečo môže byť
Araujo predaj- peniaze potrebujeme a za hráča z lavičky dostať 70m. je fajn, tiež bude asi naklonený k odchodu, peniaze minút na nového lepšieho stopéra
Fermin, Gavi - nepredavat ak nebudú chcieť sami ísť
de Jong- ak nepredlzi zmluvu tak predať
Torre - predaj, minúty nedostával a ani nedostane pri tej zálohe co máme
Fati, Victor predaj- ich minúty a plat by mohol brat už spomínaný Rashford ktorý by prišiel na hostovacku.
A poprosím o nákup Lookmana alebo Adeyemiho a Haalanda alebo Gyokeresa.
:-)