Campeones, Campeones, Ole Ole oleee! Je to tam kamarádi, neskutečná jízda! Ten fotbal co hrajeme tak baví. A velká poklona Hansimu. Tohle před sezónou nečekal.
Visca el Barca!
Neviem ako vam, ale mne sa dnes celkom pacilo ako rozhodca piskal...moc ho nebolo vidiet a to bolo dobre....celkom to pustal, ale nebolo to prehnane...a ta cervena bola spravodliva...Hernandez by ju urcite nedal....
V prvom rade, klobuk dole pred trenerskym stabom. To co dokazali za neuveritelne kratky cas a este preruseny medzinárodnými zapasmi je neuveriteľne.
Prebudenie viacerych hracov, vytiahnutie toho najlepsieho z nich, potlacenie niektorych zraneni je neuveritelne. Niz a ta energia co ide z trenera, muzstva k fanusikom je neskutocna.
To ze neprosili o velke posily je tiez super.
Gratulujem vsetkym hracom. Tym, ktori sedeli na lavicke az po tych, ktori hrali stale.
Dnes sa ma kamos vazne spytal, ci niesom na jednej zurke. Ale prosim vas :D
Na jeho obhajobu, veril, ze si to nechame na domaci zapas s Villarealom. Nuz, nestalo sa, Flick squad is too good to loose ;)
Campeones, campeones!
Gratulujem a som veľmi spokojný s touto sezónou, hrali sme konečne futbal, ktorý bavil, mentalita a fyzická pripravenosť sa otočili o180 ° a čo mňa najviac teší, dosiahli sme to s kopou mladých hráčov, čo veští skvelú budúcnosť. 💙❤️
Bravo.Uz pred sezonou som pisal,ze Flick bude nas najlepsi “nakup” za poslednych 10sezon a je to tu.Trosku ma mrzi Inter,pretoze dostat gol v nadstavenom case je cisty prokauc.Ale Dlick je dost inteligentny nato,aby sa z toho poucil.Myslim si,ze od dalsej sezon netreba moc zasahovat do timu.Vrati sa Bernal,ktoreho ked som videl hrat,tak to bolo nieco neuveritelne.Poriesit brankara,lebo nikdy sme nemali svojho “courtoasa”:-).A doriesit odchody.Asi Araujo,Gavi a to je asi tak vsetko.Preco Gavi?Pretoze prenho niesto v zakladnej zostave nebude a on s rolou nahradnika spokojny urcite nebude.
Visca el Barca!
Prebudenie viacerych hracov, vytiahnutie toho najlepsieho z nich, potlacenie niektorych zraneni je neuveritelne. Niz a ta energia co ide z trenera, muzstva k fanusikom je neskutocna.
To ze neprosili o velke posily je tiez super.
Gratulujem vsetkym hracom. Tym, ktori sedeli na lavicke az po tych, ktori hrali stale.
Uzasna sezona
Na jeho obhajobu, veril, ze si to nechame na domaci zapas s Villarealom. Nuz, nestalo sa, Flick squad is too good to loose ;)
Campeones, campeones!