Pisat o Yamalovi je uz hadam aj zbytocne, je mimoriadny ukaz na fotbalovom nebi. 👍👍👍. Ale chcel som ine - sledoval som Lewandovskeho a jeho prinos ako aj hra su doslova zufale. To hopkanie, poskakovanie, dezorientacia atd. Myslim aj trener to videl ako zufalo mu to nejde. Zaujimavy tah s Ferminom vyrazne ozivil nas pohyb a vyslefok sa dostavil.
S torresom odkedy nahradil zraneneho lewu ale aj predtym sme ovela dynamickejsi v utoku lewa zbytocne drzi loptu a nevie ju posuvat rychlo dalej vcera bolo vidiet ako lewa dostal loptu a sa tam s nou zamotal niekolko krat alebo ju zbytocne drzal medzitym hraci nabiehali a nedostali ani pokus o prihrávku...
Juraj2406 - částečně s tebou souhlasim, na druhou stranku se Lewa uz nekolik mesicu trapi a kdyz je tam Ferran nebo Fermin, tak je ta hra mnohem rychlejsi, lepsi press, nabehy za obranu atd. Jestli Lewa nechytne zase formu, tak se bojim, ze pujde do upadku, ale uvidime
Suhlas, Lew vobec nesedi tento styl. Ano jeho goly boli samozrejme dolezite bez debaty, no on sa uz chudacisko ani len na vlastnu polku nevladze vratit
Rychle a unahlene slova. Lewa po zraneni nehral az tak zle a treba si spomenut na Clasico,kde dvoma golmi fantastickej individualnej techniky otocil zapas.
Alebo sa opytam inak:
kto da gol hlavou?
Lewa je tipicky hrotak a takeho treba.nevie ho nahradit ani Fermin a ani Torres. Fermin je lepsi na lopte,ale Lewa nam dava alternativy na zakoncenie po centroch atd.
juraj 2406,mozno by bol boj o titul isty uz 4kola pred koncom aj bez neho,ked idem dozadu v zapasoch, tak takmer vsetci hrali na Lewu a tych nepremenenych sanci bolo dost a ked nehral, tak sa nebal nikto vystrelit na branku a z toho bolo aj dost golov.Samozrejme ze ma zasluhu na titule,ale je viac hracov co na tom maju zasluhu a vlastne cely kolektiv na cele s trenerom
Je to zaujímave. Ako náhle niekto stratí formu, čo sa bežne stáva po zranení, hneď sa objaví niekoľko "expertov" ktorí by hráča najradšej ihneď predali. Ale 25 gólov za sezónu nie je málo a na to je treba pamätať. Ani Raphina nehral oslnivo v posledných dvoch zápasoch, ale to neznamená, že ho treba poslať na lavičku náhradníkov.
Alebo sa opytam inak:
kto da gol hlavou?
Lewa je tipicky hrotak a takeho treba.nevie ho nahradit ani Fermin a ani Torres. Fermin je lepsi na lopte,ale Lewa nam dava alternativy na zakoncenie po centroch atd.