Na jednu stranu totalne nezvladnute od policie pretoze mali uzavriet vsetky cesty ktore su takto rizikove a auta tam nemaju co robit.. Na druhu stranu ked si predstavim ze sedim v aute a ohadzuju ma flasami a roznymi predmetni tak verim ze existuju ludia ktory spanikaria a urobia to co sa stalo na videu no absolutne nechapem preco hadzali predmety po aute a taktiez tu vodicku preco to spravila..
Jj ako pises, v prvom rade vidiet policajtov, ktori tam zacali okamzite hufne pribiehavat po zrazke autom - co robili dovtedy? Preco tam neboli skor? Potom uz to bolo cele zle.
jakože zpanikaris a vědomě prejedes lidi, stim že víš, že je můžeš i zabít? Na to člověk musí být hodně labilní, nebo debilní, případně obojí. Vůbec bych toho řidiče/řidičku neobhajoval.
V ziadnom pripade neobhajujem, len prihliadam na to, co zmienil vyssie metiuw. V takej situacii uz auto nezachranis je neskoro. Ale ked sa ti zjavne dav ludi dobija do auta a nemas unikovu cestu zacinas sa bat ne o auto ale o svoje zdravie a zivot a v tom momente je reakcia cloveka nepredvidatelna. A ked zrobis to co ona tak ta trest neminie , ale na sude sa to vola aj polahcujuca okolnost.
jakože chápu, reakce jsou nepředvídatelné a ten kdo v podobné situaci nebyl, jen těžko může soudit. Na druhou stranu si stále myslím, že na tuto reakci, která byla v zásadě nejhorší co mohla udělat, musíš být fakt psychicky labilní a daná osoba by neměla mít řidičák. Mohla couvat, vystoupit, čekat, volat policii ...
Fíha. Neviem o akej psychickej labilite tu píšete. V živočíšnej ríši je pud sebazáchovy reflex číslo jeden. A u ľudí to platí dvojnásobne. Reakcia číslo jedna na tento reflex je útek. Takže, ak má človek strach, v prvom rade uteká. Každý má prah strachu niekde inde, samozrejme, ale má. Inak ženy, inak muži. Plus ďalšie faktory. Podľa tých záberov, bola vodička už ohrozovaná na živote. Proti Tebe rozzúrená tlupa polodebilov. Rozbité okná, všetko možné po nej lietalo. Nevieme, ako dlho to trvalo, ani čo sa dialo vpredu. Nevieme, či nemala v aute dieťa, atď. Preto v istom momente situáciu vyhodnotila ako kritickú a ušla.
Ja keby som bol na jej mieste, a nedajbože mám v aute syna, tak v jeden moment šlapnem na plný plyn a bolo by mi úplne jedno, či po mne ostane jeden mŕtvy, alebo dvadsať.
LaBrie súhlasím s tebou a len neviem pochopiť ako sa tam to auto dostalo, keď tam boli stovky policajtov, prečo nepostavili nejaké betónové prekážky keď išlo o rizikový zápas. Fanúšikovia Espanyolu ako aj samotní hráči to sú úplní dementi. To bolo vidieť aj na štadióne ako hádzali po našich hráčoch rôzne predmety. V jednom okamihu v TV ako snímala rozhodcu tak bolo jasne vidieť (nakoľko sa predmet po dopade odrazil a zaleskol) ako hádžu z tribún mince. A po zápase...to bol vrchol ako okamžite spustili postrekovanie trávnika len aby naši chalani neoslavovali zisk titulu na trávniku. Asi by bolo pod ich IQ (ak vôbec nejaké majú) ak by boli radšej našim zlatým chlapcom zatlieskali. Ja by som Espanyolu zaželal aby vypadli z LL a už sa nikdy späť nevrátili.
FCBarcelona2018, ohladom fans Espanyolu cisty suhlas, dementi a takuto bezmozgovu rivalitu nie je vidiet ani v El Clasicu. No s tym postrekovanim by som to nebral osobne podla mna dobre zrobili a hlavny ucelom tam bola bezpecnost. Ked zapnes trysky tak na ihrisku nebudu oslavovat hraci a ti dementi z publika nemaju zamienku vtrhnut na ihrisko (ako pred 2 rokmi). Videli sme, ze nasim hracom sa z ihriska aj tak velmi nechcelo a Flick ich musel nahanat:D
Musím říct, jako účastník zápasu, že takovou zvěř jako jsou fanoušci Espanyolu jsem doteď na žádném zápase nezažil. Tolik nenávisti a zášti k FC Barcelona, to snad mezi sebou nemá ani Celtic a Rangers. Teda .... tady je to asi jen z jedné strany, protože fanouškům Barcy je Espanyol úplně ukradenej. Oni vlastně skoro vůbec nefandili, jen uráželi a nadávali Barce. Jak v ulicích tak na stadionu a vypadalo to jako když v ulicích řádí tlupa uprchlých šimpanzů (tímto se těm milým opičkám omlouvám). Takže to, že házeli lahve po nějakém autě mě vůbec nepřekvapuje ......
Robiť toto kvôli futbalu môže len čistý kok...t
Ja keby som bol na jej mieste, a nedajbože mám v aute syna, tak v jeden moment šlapnem na plný plyn a bolo by mi úplne jedno, či po mne ostane jeden mŕtvy, alebo dvadsať.