Neukameňujte ma, ale nikto si za celú sezónu nezaslúži desať či deväť. Cubarsi, bezchybný? Ale kde. S treblom treba byť spokojný, ale hodnotenia netreba preháňať.
ani 9? tak to mas teda velke ocakavania na hracov
ja nevidim dovod preco setrit desiatkami po takejto skvelej sezone. Podla mna si ju najviac zasluzi mozog timu Pedri, ktory hral dokonaly futbal na svojom poste a kludne moze aspirovat na zlatu loptu
a aj Flick, ktory dokazal udrzat vysoku moralku a hlad po vitazstvach, vybudit hracov k svojim najlepsim vykonom a udrzat lavicku schopnu zastupit zranenych, alebo unavenych hracov
Raphinha medzi 9 a 10 za enormnu kopu golov a asistencii a neunavnu robotu aj smerom do zadu
zalezi ake mas naroky na 10kovu sezonu, ale Pedri hral konstantne uzasne a Yamal okrem par zlych zapasov bol neustala hrozba pre obrany superov, ma zdaleka najviac uspesnych driblingov v europe, obidvaja excelovali vo velkych zapasoch a zaknihovali 3 trofeje.
@Leonidas, keď človek napíše "až na pár zápasov", znamená to, že tie zápasy nechce brať do úvahy. Ja si pamätám to naše zlé obdobie, kedy si naši hráči zaslúžili možno 5.0. A aj to rátam.
@Bendo, Ty možno považuješ vek za dobrý dôvod zaokrúhliť hodnotenie smerom hore o bod alebo dva, no ja nie. Majú môj obdiv za to, že tak dobre hrajú v takom veku, no mňa zaujímajú ich objektívne výkony. Preto by som asi nešiel vyššie ako 8.5. Alebo 8.8.
ja tie slabsie zapasy do uvahy beriem, ale pozeram na sezonu ako celok. ani vitazi zlatej lopty snad na Messiho niektore sezony mali slabsie zapasy.
Pedri bude v time sezony, Yamal o to bude bojovat so Salahom a Debelem a za nimi je velka priepast
to znamena, ze patria tuto sezonu minimalne medzi 10 - 15 najlepsich na svete
co uz je 10 ak nie to, ze hrac je najlepsi na svete na svojom poste?
Byť najlepší alebo medzi najlepšími neznamená automaticky, že si zaslúžiš 100%né hodnotenie. Aspoň podľa mňa. Len si predčil ostatných. Ale to už je jedno, hlavná vec je, že máme treble.😎
Za mě si 10 zaslouží Flick, Pedri a Yamal, 9 Raphinha a Cubarsi. 8 Martinez. Bylo strašně poznat, že hráči, kteří vinou zranění nestihli kompletní přípravu, hledali velice složitě cestu zpět do týmu, což platí nejvíc o dvojici Gavi a Araujo. Věřím, že pokud absolvují kompletní přípravu letos, budou od září hrát na daleko vyšší úrovni. Hodně si slibuju i od návratu Marca Bernala a Ter Stegena.
Podľa mojich informácií odchytal Peña v základe 18 zápasov, nie 4 ako sa píše v článku. To je skôr asi myslené na Stegiho, ale tým pádom nesedí kontext.
Nehovorim, kto by mal kolko bodov dostat, ale za mna bol najlepsim hracom sezony, a mal by mat teda najviac bodov, Pedri. Yamal bol vynikajuci tiez, takisto aj Rapha ale Pedri bol celu sezonu zdravy a najviac konstantny. Rapha aj Yamal mali vykyvy.
Ještě zbývají dva zápasy... Takže ještě je čas na hodnocení... Penovi bych dal 6, protože překvapil svým zlepšením... Kounde 9. Torre 5, nebylo moc času ho posoudit... Dominguez v každém zápase absolutně hořel, takže 4... Inigo 9. Martín max 6, 7 je extrémní přepal. V LL to tak tak stačilo, proti lepším, soupeřům to byla hrůza. Defenzivně špatný, ale i k ofenzivě bych měl pár výtek. Jediné co mu jde jsou přihrávky. Pedri 10. Flick 10.
Za mňa naj hráči sezóny Pedri, Rapha a Kounde tesne pod nimi perfektný dirigent obrany Inigo s Yamalom a pred Hansim ako kapitánom lodi obrovský klobúk dole
Niektorí tu majú strašne veľké nároky. Nech uvedú, či je vôbec hráč na svete so známkou 10. Aj ten s touto známkou má slabšie zápasy, nie je to boh. Treba rozmýšľať reálne. Je to šport. A futbal, kde občas súper má šťastie .
ja nevidim dovod preco setrit desiatkami po takejto skvelej sezone. Podla mna si ju najviac zasluzi mozog timu Pedri, ktory hral dokonaly futbal na svojom poste a kludne moze aspirovat na zlatu loptu
a aj Flick, ktory dokazal udrzat vysoku moralku a hlad po vitazstvach, vybudit hracov k svojim najlepsim vykonom a udrzat lavicku schopnu zastupit zranenych, alebo unavenych hracov
Raphinha medzi 9 a 10 za enormnu kopu golov a asistencii a neunavnu robotu aj smerom do zadu
@Bendo, Ty možno považuješ vek za dobrý dôvod zaokrúhliť hodnotenie smerom hore o bod alebo dva, no ja nie. Majú môj obdiv za to, že tak dobre hrajú v takom veku, no mňa zaujímajú ich objektívne výkony. Preto by som asi nešiel vyššie ako 8.5. Alebo 8.8.
Pedri bude v time sezony, Yamal o to bude bojovat so Salahom a Debelem a za nimi je velka priepast
to znamena, ze patria tuto sezonu minimalne medzi 10 - 15 najlepsich na svete
co uz je 10 ak nie to, ze hrac je najlepsi na svete na svojom poste?