VAMOOS! S bonusy absolutně nemám problém, pokud nebudou primitivně dosažitelné, což by neměly být. Jediné co mě zajímá je výška hrubého platu... Kdyby náhodou. Pokud to bude těch 8m, tak jsem naprosto spokojen... Čekal jsem víc.
V Španielsku máš jedno z najvyšších daňových zaťažení na úrovni 40-50%, čiže pochybujem, že by to v hrubom bolo 8M. To by mal v čistom 4M maximálne. Bude to skôr 14/15M v hrubom (8M v čistom) + bonusy, keď ma po naplnení všetkých bonusov byť jeden z najlepšieho zarábajúcich hráčov
Nosferatu, v Anglicku je to ešte vyššie sa mi zdá. Taliansko zase je v tomto z top 5 lig najlepšie (výnimka je Monaco vo Francúzsku). Podstata mojej odpovede ale bolo, že keď mame v Španielsku čistý plat 8M, tak ten hrubý plat ktorý sa bude rátať je dvojnásobok toho čistého kvôli tomu zdaneniu
Ale v princípe všade máš plat v hrubom ± deleno 2, aby si mal plat v čistom. Problém je ten, že veľakrát oznámia plat, ale nepovedia, či je v čistom či hrubom
Špatně jsem si to přečetl, sry. Bylo tam 8m v čistém... Na Capology píšou 16m hrubého + bonusy... S bonusy jsem v klidu, ale ten plat mi přijde přestřelený... Čekal jsem tak 10-15m. Navíc když mu ho budou chtít v budoucnu zvyšovat.
Rapha by mal mať plat na úrovni 14.5M, podľa mňa to zase na úroveň Yamala nie je až tak moc prehnané + marketingovo sa ti to vráti oveľa viac než u Raphinhu. Ja osobne by som tiež bol za to aby mal plat na úrovni niekde 13/14M a zvyšok bonusy, ale toto mi nepríde zas moc prehnané, očakával som viac než tých 16M v hrubom úprimne.
Zas úletem bych to nenazýval... Za mě Raphinha, jako jeden z kapitánů by měl mít logicky vyšší plat než Yamal. U kapitánů nemám problém s platem 15-20m. U členů základní sestavy nemám problém s platem 10-15m, takže jsem u Yamala čekal max15m + bonusy.
Ibra:" Renewing Lamine Yamal´s contract until 2031? Barcelona didn´t renew a player´s contract, they renewed Real Madrid´s horror contract for the next 6 seasons!" neviem, ci to skutocne povedal, ale true shit:D
Lamine Yamal Super Star