Ono za mňa treba už zmenu. Keď za pozriete na Marcovu históriu zranení, tak to koleno tam figuruje často a myslím, že už má 2 operácie kolena. Vek 33, budúci rok 34. Mám ho rád, ale nemôžeme v klube nechávať hráčov len za minulosť a treba sa pozerať hlavne na budúcnosť za má vedenie veľké plus, že chcú kúpiť Garciu. Ja by som bol najradšej keby odišiel aj Lewandowski toto leto.
Porovnanie s Frenkiem je podľa mňa scestné, keďze Frenkie je momentálne vo svojich najlepších futbalových rokoch.
Dufajme, ze to bude dobry krok a treneri s Decom vedia, co robia. Vzdy trochu trpnem, ked ma doleziteho hraca zo zostavy nahradit nejaky hrac, o ktorom sa este nedavno skoro nic nevedelo a ma za sebou 1 skvelu sezonu. Ak sa Garcia chyti bude sa moct casom povedat, ze to bol mega dobry deal 25 mil. za top brankara. Frenkie urcite zostat, Bernal bude potrebovat este min. rok kym ho plnohodnotne zastupi.
34 nie je pre brankara ziadny vysoky vek. Skor ma prekvapuje ze sa tu bez mihnutia oka chcu fanusikovia zbavit dlhorocnej opory a kapitana aby s otvorenou narucou prijali za jednotku brankara ktory chytal v espanyole a chytal o zachranu.
Suhlasim stockey. Nahrada MAtSa by sa mala planovat dopredu, takyto nakup vyzera trochu prekotne v pripade, ze MAtS uplne odide. Chapem, ze tam hraju rolu aj financne aspekty + ak budeme mat do dalsej sezony Vojtu a Garciu je mozne ze o rok budeme zhanat nahradu za Vojta, takze ak by Garcia nedorazil teraz tak o rok sa crta odchod oboch starsich brankarov a to by vyzeralao este prekotnejsie :) Btw len o veku to byt nema, napr. Curtois ma tiez 33, po zraneni kolena, za sebou zlu sezonu co sa vysledkov tyka, ale nikto nevola po jeho obmene, ze uz je stary...
ja tyhle statistiky moc nesleduju, ale i takovy Livesport nabizi "uspesnost zakroku" pro kazdeho brankare ... Garcia tam ma vsehovsudy 3 sezony, nicmene prumer teto statistiky ma o 3-10% vetsi, nez Stegen, Oblak, Curtois za posledni sezony ... a to chyta za obranou deravou jak reseto ..
kapriiik myslim si, ze tie uspesne zakroky treba vztahovat aj k poctu striel. Barca hra polovicu zapasu na superovej polovici, nasi brankari vacsinu casu nemaju vela roboty a musia hasit 1-2 zakroky za zapas z toho mala poctu striel. To urobi rozdiel ci dostane brankar gol z 2 striel za zapas alebo z 10. Garcia je urcite dobry brankar, ale stastika sa da ohybat.
Cule90, priemer je stále priemer, či idú na teba 2 strely, alebo 10. A porovnávať Curtoisa s Ter Stegenom? Pri všetkej úcte, Marc na neho ani zďaleka nemá. A to ho ako človeka teda vôbec nemusím...
Je to škoda ho prodat, ale čas člověk nezastaví. Za mě buď jako dvojka nebo prodat. Pokud odejde, tak by jsi zasloužil důstojnou rozlučku. Přece jenom dělal kapitána.
Ak sa ho podarí naozaj predať tak asi to bude naozaj správne rozhodnutie v správny čas vzhľadom k veku a posledným zraneniam. Ak zostane aj Vojtech tak s Garciom by sme mali dobrú brankársku dvojicu
Porovnanie s Frenkiem je podľa mňa scestné, keďze Frenkie je momentálne vo svojich najlepších futbalových rokoch.