Uvedomujú si problém v bránke a na hrote nie hoc je to to isté prestarnutý hráči s vyššími platmi bez výkonnnosti vo veľkých zápasoch. Mne sa zdá, že Lewu zachránila ta prvá časť sezóny v lige kde išiel bomby, ale po zime v LM nič moc. Ako máme o rok útočiť s Lewom na LM? Zase to bude len o tom, aby nás v presu ťahali krídla Rafa a Lamine a Ferran niečo priklepol z lavičky.
Chýbajú nám 2 krídla. Chceme priviesť len jedno. To je stále 5 zo 6 hráčov. Ešte jeden útočník by sa nám na zdvojené pozície hodil. Ferrana provizórne hodiť na krídlo. Lewa lavička a Gyokeres základ a nech si Lewa minúty vybojuje. Bodaj sa niečo nečakané cez leto stane a Saudi si prídu po Lewu.
Áno, aj vlani Lewa potvrdil to, čo v tejto sezóne. Bol na čele rebríčka v počte nepremenených gólových šancí. Súhlasím, s Lewom sme na jar hrali ako s desiatimi hráčmi..........a tak to bude aj v budúcej sezóne!
Túto správu som čítal na tomto fóre. Spôsob hry Lewu v tomto ročníku tomu nasvedčuje. Stojím si, že spoliehať sa na zlepšenie Lewu v budúcej sezóne je fatamorgána........
To, že sa rieši brankár je asi aj vďaka nátlaku fanúšikov za posledné 2 týždne a to prebudilo vedenie, ktoré to očividne ani nemalo v pláne, lebo bez uváženia dali zmluvu Szczesnemu.
Detto, že dali teraz Decovi otázku o Gyokeresovi tiež nie je náhoda. Väčšina fanúšikov chce ten hrot a chcú Gyokeresa. My máme vnucovať rozum športovému riaditeľovi, čo treba v mužstve zmeniť. Ako keby to nie je evidentné.
Samozrejme, veď oni sú tam len taký dosadení panáčikovia, ktorí nemajú ani najmenšiu šajnu, čo mužstvo potrebuje. Či už tréner, či športový riaditeľ, či ostatní ľudia zodpovední za prestupy. Čo už oni môžu vedieť o tom koho si môžu dovoliť a nie to ešte mať nejaký plán so stavbou mužstva, ktorá bude vyhovovať trénerovi, ktorý s ním bude pracovať. Keďže...Ich každodenná ranná rutina spočíva v tom prísť do práce, sadnúť si na kávičku a prečítať si tuto fórum aby vedeli čo a koho klub potrebuje a podľa toho sa riadil. Je to proste evidentné.... ľudia niekedy je fakt mlčať zlato....🤦
Sry, ale Deco není pravý športový riaditeľ, to bol Alemany, stále je svojim správaním iba agent, ktorý robí kšefty s kamošmi, podľa toho aj vypadajú naše nákupy a predaje.
"ľudia niekedy je fakt mlčať zlato" to tvoje motto praktikovali za Bartomea socios a takto to s klubom dopadlo. Barca je klub socios, ktorých hlas by mal byť vypočutý. Asi každému došlo, že nemyslím len tuto fórum, ach ... Lapi.
Ja rozumiem, že športový manažér nemohol si dovoliť zhodiť lewu a musel ho podržať, že nepotrebujeme nikoho a ostatné nezmysly, ale ved to je evidentne aj tej poslednej upratovačke na Camp Nou, že to je klamstvo.. deco radšej ozaj, keď máš povedať takú chujovinu, tak to radšej nekomentuj a buď ticho.
Jednoznačne, skoro 30rocny Díaz za 80+ mela, na pozíciu ktorú máme obsadenú je presne to čo potrebujeme..🤦🏻♂️
Bože, kedy už tento diletant opustí funkciu..
No si diletant a riadny,tak to tu mozes opustit.Ked Flick povie,ze mu staci Lewa,tak bude musiet stacit Lewa.Tiez by som radsej nieco nove a novy impulz,ale je to aj o peniazoch.Ked nie su,musime vystacit s tym co mame.V tejto sezone nikto necakal zazraky a bum 3 tituly.Takze Flick ma moju plnu doveru a ten zas v Decovi s ktorym podla mna diskutuju o vsetkom.Pochybujem,ze to funguje tak,ze Deco privedie hraca ktoreho Flick nechce.
Skús si ešte raz prečítať môj koment a zapni hlavu.
Kde je v tomto článku napísané, že Flickovi stačí iba lewa? Kde je napísané, ze Flick nechce Gya? Nevnucuj mi svoje deluzie prosím ta.
Mesiac sa tu omiela diaz, že to je decov kandidát #1, takže peniaze aké take sú, určite sa aj niekto predá.. a tu ani neide o to, reagoval som na to decove vyjadrenie, lebo podal to tak, ako keby lewa bol ešte stále top útočník v prime forme. Lewa pri všetkej úcte k nemu už je dávno za zenitom. Za mňa je pozícia hrotaka najalarmucejsia pozícia..
A to čo navystrajal s roquem, hovorím o jeho kandidatúre a načasovani prestupu, alebo saskarne s olmom/viktorom (registrácia) mi dáva plne právo nazývať ho diletantom.
Simao co tu pises za sracky?co pridavas Diazovi roky?ze skoro 30tocmy hrac to jak mozes toto napisat?ved kym dovrsi 30ku tak odohra takmer 2 plne zezony taka ko mozes takto podat vec?btw su to najlepsie futbalove roky…ty mas 42 cize skoro uz 45…a o 5 rokov uz budes mat skoro 50…sorry ale si strasny traged😀
Roni tragéd je ten, čo prečíta text ale absolútne nechápe pointe..
Z toho všetkého čo som napísal si vytiahol akurát to, že som nahodil diazovi 2 roky. Áno zmýlil som sa o rok, lebo som si myslel, že ma už 29, a to je už “skoro 30”..
Pointou je, že diaza vôbec nepotrebujeme a je v podstate jedno koľko ma rokov. Potrebujeme ľavičkara na lw a nie hráča ktorý nám zhabne celý transfer budged..
Feran nie je hroťák, aj keď ho tam podľa potreby stavia, lebo jediná ďalšia možnosť je Pau a ten sa nepresadil, ale Ferran je skôr krídlo, na hroťáka nemá správne vlastnosti.
Achjo🤦. Ferran je hroťák. Nestaví ho tam jen podle potřeby. Reálně už tam hrával i dříve, ale tuto sezónu odehrál výhradně na hrotu. Dokonce sám Ferran řekl, že se považuje za hroťáka. On se na křídlo navíc absolutně nehodí. Má špatný driblink a neumí moc hrát 1v1... Hrot je pro něj ideální. A to je fakt. Pau je ideálně hrot, ale protože na hrotu dostával před ním přednost Lewa i Ferran, tak postupně přestal hrát. Když už, tak ho vystřídal místo Yamala a hrál na RW... Víctor navíc v létě asi odejde. Co já se ještě dnes dovím. Jaké vlastnosti nemá proto, aby byl hroťák, to by mě vážně zajímalo... Když ho Hansi začal hrát dlouhodobě na hrotu, tak začal podávat výkony.
Lewa bude mít v tomto roce 37 let a to není příliš perspektiva. Navíc měl dobrou hlavně první polovinu sezóny a už v ní se projevovali jeho slabý stránky, ale ve druhé polovině sezóny se projevily naplno a bylo pro naši hru lepší, když nastupoval Torres. A Gyokeres je i pro nás aktuálně docela dostupná varianta a určitě bychom ji měli zvážit, protože v této sezóně to bude s Lewou už jen horší (byť výplatou to pro něj bude lepší) a jeho slabiny se projeví ještě více. Příští rok už kvalitní hrot třeba nebude za dobrou cenu vůbec k dispozici a co pak budeme dělat? Protože příliš už nemám důvěru v to, že se v nejbližších letech ta finanční stránka natolik stabilizuje, že budeme moc kupovat koho chceme.
Chýbajú nám 2 krídla. Chceme priviesť len jedno. To je stále 5 zo 6 hráčov. Ešte jeden útočník by sa nám na zdvojené pozície hodil. Ferrana provizórne hodiť na krídlo. Lewa lavička a Gyokeres základ a nech si Lewa minúty vybojuje. Bodaj sa niečo nečakané cez leto stane a Saudi si prídu po Lewu.
Detto, že dali teraz Decovi otázku o Gyokeresovi tiež nie je náhoda. Väčšina fanúšikov chce ten hrot a chcú Gyokeresa. My máme vnucovať rozum športovému riaditeľovi, čo treba v mužstve zmeniť. Ako keby to nie je evidentné.
Jednoznačne, skoro 30rocny Díaz za 80+ mela, na pozíciu ktorú máme obsadenú je presne to čo potrebujeme..🤦🏻♂️
Bože, kedy už tento diletant opustí funkciu..
Kde je v tomto článku napísané, že Flickovi stačí iba lewa? Kde je napísané, ze Flick nechce Gya? Nevnucuj mi svoje deluzie prosím ta.
Mesiac sa tu omiela diaz, že to je decov kandidát #1, takže peniaze aké take sú, určite sa aj niekto predá.. a tu ani neide o to, reagoval som na to decove vyjadrenie, lebo podal to tak, ako keby lewa bol ešte stále top útočník v prime forme. Lewa pri všetkej úcte k nemu už je dávno za zenitom. Za mňa je pozícia hrotaka najalarmucejsia pozícia..
A to čo navystrajal s roquem, hovorím o jeho kandidatúre a načasovani prestupu, alebo saskarne s olmom/viktorom (registrácia) mi dáva plne právo nazývať ho diletantom.
Z toho všetkého čo som napísal si vytiahol akurát to, že som nahodil diazovi 2 roky. Áno zmýlil som sa o rok, lebo som si myslel, že ma už 29, a to je už “skoro 30”..
Pointou je, že diaza vôbec nepotrebujeme a je v podstate jedno koľko ma rokov. Potrebujeme ľavičkara na lw a nie hráča ktorý nám zhabne celý transfer budged..