Presne toto som čakal. Stegen ľahko preč nepôjde. Má to blbé, že ho tak tlačia z klubu, ale úprimne deje sa mu to isté, čo tak trochu spôsobil Bravovi ...
myslim si, ze rolu budu hrat aj MS, lebo si myslim ze bude chciet chytat za nemcov, a ak by pravidelne nenastupoval, tak by sa mu to nemuselo podarit.
nepovedal by som to slovami, ze sposobil. to je futbal a ked si skvely tak hras, ked je niekto lepsi, tak hra on.
Chigo narazel na to, ze Bravo byl tehda lepsi nez Stegen, ale kvuli veku a budoucnosti sel pryc stejne Bravo...
jen bych nerekl ze situace je ted stejna nebo podobna, protoze za me (pokud prijde) je Garcia jak mladsi tak i lepsi - Wojtech je podle me ochotny byt 2jka, coz Stegen asi tezko..
Doteraz som nepochopil jednu vec - hráč prestupuje počas platnosti zmluvy a nárokuje si na zvyšnú časť mzdy? To kde sme? Veď bude poberať mzdu v novom klube. Iné by bolo, keby mu klub zmluvu zrušil, ale pri prestupe? Alebo Atlético s Lengletom, namiesto, aby zaplatili, tlačia na ukončenie zmluvy s Barcou, čo by bolo pre nás nevýhodné, vyplatiť ho. To môže sedieť rovno na tribúne a brať plat, aspoň neposilníme súpera. Samozrejme na odložené mzdy majú nárok.
to si myslim, ze v clanku prehnali. urcite su kluby, ktore by Ter Stegena chceli a zaplatili mu aspon tolko co ma v barce takze nema preco pytat nejake casti mzdy od klubu. inac ako vravis moze robit nahradnika za tie peniaze
Až na to, že Lenglet chce len peniaze, čo mu klub dlhuje a nič viac. Žiadne peniaze za predčasné ukončenie zmluvy. Problém je ten, že klub mu ich nechce vyplatiť, má mu ich zaplatiť nový zamestnávateľ. To isté bolo aj v prípade FDJ, aj teraz u Stegena.
ja ti pisem ze predbiehas situaciu a splietas nieco o nevyplatenych mzdach. Garcia tu este nieje, Ter Stegen je stale prvym brankarom. ale ty uz vies, ako klub postupuje v suvislosti z jeho odchodom ...
este by ma zaujimalo ako ty vies, ze Barca nechce vyplatit Lengletovi dlzne peniaze, ako si tam zamiesal Frankieho, ktory je uplne iny pripad, a fakt neviem o tom, ze by mu klub nechcel nieco vyplatit, a ako vies, ako Barcelona postupuje v pripade Ter Stegena.
Alba, FDJ, Busquets, Piqué, Griezman, teraz Stegen. Všade to isté, vysoký plat, snaha klubu ušetriť a najlepšie aby peniaze, čo dlhuje klub za odložené platy zaplatil niekto iný.
vyzera, ze Garcia je tu co nevydet, ked sa k tomu vyjarduje uz aj Ter Stegen.
co sa tyka jeho, tak pri vsetkom respekte on je plateny za chytanie. neviem preco by s nim malo vedenie preberat prestupy.
co by sa zmenilo keby mu zavolali ze idu kupovat dalsieho brankara? odhovoril by ich?
Nie nemusi. Ber to ako firmu. Ked niekde robis a chcu dalsieho zamestnanca tak sa ta nebudu pytat na tvoj nazor ci ho mozu alebo nemozu zamestnat. A realne najprv si museli byt isty ze toho zamestnanca z inej firmy ziskaju.
Si plateny, a oni ti budu kludne platit dalej ale uz ti daju mensiu zodpovednost. Ked sa ti to nepaci mozes sa ist zamestnat inde.
Je to Biznis, on ma vyplatu peknu. Tieto sentimentalne veci je dovod preco je Barca zbytocne vo financnych problemoch. Sa tu drzali hraci za zasluhy a boli plateni ako bohovia napriek tomu ze hrali priemerne.
Okovidi: nemáš úplne pravdu, keďže vo firme ak zoberú nového zamestnanca, tak vo väčšine prípadov má vlastnú robotu. Vo futbale to tak nie je. Chytať môže len 1 brankár. Garcia nie je zrovna brankár, čo by robil trojku. Takže áno, Stegen má ešte na 3 sezóny platnú zmluvu a ak mu ju klub nezruší a nevyplatí ho, tak môže sa Stegen opaľovať a nič nerobiť 3 roky, ak sa rozhodnú, že chytať nebude. Ale je tu problém, že Stegen chce byť aj reprezentačný brankár. Nemecko nie je Slovensko, kam sa chodia hráči rozohrať. Nebude chytať v Barcelone, nechytá ani v repre a na MS môže zabudnúť. Prípadne aj na najlepšie Euro. Takže cez Garciu môže byť na neho robený tlak, on bude 1, Szcesny 2 a ty 3. Ak sa ti to nepáči, tak si bal kufre. To znamená 2 veci. Buď Stegen bude bojovať o zrušenie zmluvy a príde o všetky peniaze, alebo to, že klub povie, že môže ísť kam chce, ak za neho niekto zaplatí čo ja viem 25 miliónov. A teraz sa poďme baviť, kto by potreboval brankára, kto dá za neho 25 miliónov a kto dá Stegenovi ešte jeho plat. Hlavne, ty ako futbalista si v špecifickej situácii a chceš vedieť aká je situácia. Dokonca aj keby si bol zamestnanec v obyčajnej firme, tak chceš vedieť aké majú s tebou plány.
no ved o tom okovidi pisal, ze oni mozu zobrat cloveka na tvoje miesto a tebe dat inu pracu. vedenie firmy nezaujima, ci sa uspokojis s nizsou rolou, alebo nie. im ide o vysledky
ked si Ter Stegen nevie najst klub, tak v Barcelone uz vobec nema co robit. podla mna si ale klub bez problemov najde ak sa tak rozhodne
To nerozporujem, môžu kúpiť Garciu a spraviť z neho jedničku. Je to ich právo. Tak isto je právo Stegena, že ak mu povedia, že bude robiť trojku, že sa bude niekde opaľovať, hrať golf, či iné aktivity. Má na to právo. Problém nastáva v momente, keď Stegen chce byť reprezentačný brankár, ale nebude chytať v klube. Druhý problém, Stegen si možno aj hneď nájde klub, ale má zmluvu s Barcelonou a tá môže povedať, že ak chce Stegen odísť, musí zaplatiť čo ja viem 25 miliónov? Možno povedia 35 miliónov. Samozrejme tu nový záujemca o Stegena si môže povedať, že proste toľko peňazí nedá za neho. A Stegen má problém. A aj Barcelona, záleží od toho, kto sa zatne. A vtedy nevyhrá nikto.
tak to vo futbale chodi. Real poslal Raula kade lahsie aj ked ten chcel dalsiu zmluvu. Ramosa takisto, AC predalo Tonalliho aj ked ten bol skvely hrac a chcel tam stravit karieru atd atd
tam sa nehra na zasluhy ani na sentiment, hraci nehraju dobrovolne, ale beru tazke peniaze a kluby musia mysliet na vykonnost, vyhlad do buducnosti, financie a dalsie faktory
takisto je normalne ze klub bude pytat za svojich hodnotnych hracov peniaze v pripade prestupu
Ale problém je ten, že klub a hráč podpísali zmluvu. Tá má nejaké ustanovenia. Real je ukážka toho, ako to funguje, každý hráč presne vie, čo ho čaká. Je mu vždy odkomunikované dopredu, čo sa bude diať.
Problém je ten, ako to komunikuješ. Ak ti včera šéf povedal, že si jednička a dnes sa zobudíš, že si máš baliť kufre, tak šťastný z toho nebudeš. Alebo ak začnú vyťahovať argument, že Jožo to robí za menej peňazí ako ty a ak si nedáš plat na jeho úroveň, tak Jožo bude chytať, v tomto prípade napríklad.
Dám ti príklad z praxe. Vyhrali sme rekonštrukciu budovy a urobili sme časť prác. Museli sme kvôli tomu najať ľudí, objednať materiál, vypracovať projekt a podobne. Všetko ide v pohode až jedného dňa prišiel investor, že končíme, lebo našli lacnejšiu firmu. Máme odovzdať dokumentáciu, materiál atď. Ver tomu, že žiadna firma by to nespravila. Ani my.
ano ma zmluvu ze bude hajit Barcelonske farby a bude dostavat plat a ta v pripade, ze ostane bude dodrzana.
ty tu pises akokeby bol prvy hrac na svete co ma zmluvu a klub ho chce predat ak sa tak vobec stane. proste nonsens
nikto nebude stastny ak je nahradeny. neviem ci poznas meno Iker Casillias.
tvoj priklad z praxe je dalsi nonsens. on nema zmluvu, ze bude bezpodmienecne jednicka a nikto ho nemoze nahradit. uplne bluznis
Nosferatu2000. Čo tu trepeš hlúposti o golfe a opaľovaní, či iných aktivitách, trojka má také isté povinnosti, ako jednotka-plniť si povinnosti z pracovnej zmluvy. A tie hlúposti v zmluve určite nemá. Bez ohľadu na meno.
Aké blbosti trepem? Splní čo má v zmluve a môže mať v píp. Si trojka, teda museli by sa zraniť 2 brankári pred tebou, mediálne povinnosti sú skoro žiadne. Tam si môže sadnúť na štadión, vyložiť nohy a mať na háku. Ak nie je nominovaný na zápas, tak ak to nemá v zmluve, môže si doma chillovať, alebo niekde inde.
Toto si napísal:
Splní čo má v zmluve a môže mať v píp. Si trojka, teda museli by sa zraniť 2 brankári pred tebou, mediálne povinnosti sú skoro žiadne. Tam si môže sadnúť na štadión, vyložiť nohy a mať na háku. Ak nie je nominovaný na zápas, tak ak to nemá v zmluve, môže si doma chillovať, alebo niekde inde.
Kedy nie je nominovaný tretí brankár? Takže žiadne vyložené nohy ani nič podobné.
Rasto mas pravdu aj ja si nieked hovorim, ze ho treba ignorovat, ale niekedy mi to neda.
celu sezonu tu oxidoval a rozpraval hovna na klub, ale na konci sezony ho nejak nebolo vidiet. vyzera ze uz je opat v poriadku
nepovedal by som to slovami, ze sposobil. to je futbal a ked si skvely tak hras, ked je niekto lepsi, tak hra on.
jen bych nerekl ze situace je ted stejna nebo podobna, protoze za me (pokud prijde) je Garcia jak mladsi tak i lepsi - Wojtech je podle me ochotny byt 2jka, coz Stegen asi tezko..
este by ma zaujimalo ako ty vies, ze Barca nechce vyplatit Lengletovi dlzne peniaze, ako si tam zamiesal Frankieho, ktory je uplne iny pripad, a fakt neviem o tom, ze by mu klub nechcel nieco vyplatit, a ako vies, ako Barcelona postupuje v pripade Ter Stegena.
co sa tyka jeho, tak pri vsetkom respekte on je plateny za chytanie. neviem preco by s nim malo vedenie preberat prestupy.
co by sa zmenilo keby mu zavolali ze idu kupovat dalsieho brankara? odhovoril by ich?
Si plateny, a oni ti budu kludne platit dalej ale uz ti daju mensiu zodpovednost. Ked sa ti to nepaci mozes sa ist zamestnat inde.
Je to Biznis, on ma vyplatu peknu. Tieto sentimentalne veci je dovod preco je Barca zbytocne vo financnych problemoch. Sa tu drzali hraci za zasluhy a boli plateni ako bohovia napriek tomu ze hrali priemerne.
Klub je na prvom mieste.
ked si Ter Stegen nevie najst klub, tak v Barcelone uz vobec nema co robit. podla mna si ale klub bez problemov najde ak sa tak rozhodne
tam sa nehra na zasluhy ani na sentiment, hraci nehraju dobrovolne, ale beru tazke peniaze a kluby musia mysliet na vykonnost, vyhlad do buducnosti, financie a dalsie faktory
takisto je normalne ze klub bude pytat za svojich hodnotnych hracov peniaze v pripade prestupu
Problém je ten, ako to komunikuješ. Ak ti včera šéf povedal, že si jednička a dnes sa zobudíš, že si máš baliť kufre, tak šťastný z toho nebudeš. Alebo ak začnú vyťahovať argument, že Jožo to robí za menej peňazí ako ty a ak si nedáš plat na jeho úroveň, tak Jožo bude chytať, v tomto prípade napríklad.
Dám ti príklad z praxe. Vyhrali sme rekonštrukciu budovy a urobili sme časť prác. Museli sme kvôli tomu najať ľudí, objednať materiál, vypracovať projekt a podobne. Všetko ide v pohode až jedného dňa prišiel investor, že končíme, lebo našli lacnejšiu firmu. Máme odovzdať dokumentáciu, materiál atď. Ver tomu, že žiadna firma by to nespravila. Ani my.
ty tu pises akokeby bol prvy hrac na svete co ma zmluvu a klub ho chce predat ak sa tak vobec stane. proste nonsens
nikto nebude stastny ak je nahradeny. neviem ci poznas meno Iker Casillias.
tvoj priklad z praxe je dalsi nonsens. on nema zmluvu, ze bude bezpodmienecne jednicka a nikto ho nemoze nahradit. uplne bluznis
Splní čo má v zmluve a môže mať v píp. Si trojka, teda museli by sa zraniť 2 brankári pred tebou, mediálne povinnosti sú skoro žiadne. Tam si môže sadnúť na štadión, vyložiť nohy a mať na háku. Ak nie je nominovaný na zápas, tak ak to nemá v zmluve, môže si doma chillovať, alebo niekde inde.
Kedy nie je nominovaný tretí brankár? Takže žiadne vyložené nohy ani nič podobné.
celu sezonu tu oxidoval a rozpraval hovna na klub, ale na konci sezony ho nejak nebolo vidiet. vyzera ze uz je opat v poriadku