Mam trochu iny nazor. Lengle nieje ziadny nechceny hrac, ktory by po ukonceni kontraktu uz nebude mat sancu zarobit peniaze. chce ho Atletico, ktore patri urcite do top 15 europskych klubov momentalne. ma trhovu hodnotu okolo 20 milionov mozno viac.
nevravim ze sme mali ziadat tuto sumu, ale 5 - 10 milionov sme za neho urcite mohli dostat. takito hraci idu aj za ovela viac. plat ma velky a vzdal sa ho, ale to dostane aj v atleticu ked priratame podpisovy bonus.
pride mi, ze Lenglet je ok, Atletico je ok, len barca prerobila.
Aké náklady za transakciu nesie Lenglet? Prestúpil zadarmo žgrlošom, kde bude poberať plat, tak prečo by mu mala Barca platiť zbytok kontraktu? To isté je s Ter Stegenom. Hráš v Barce, poberáš plat od nej, ideš inde, budeš mať plat inde, čo je toto za módu, platiť zbytok kontraktu, ktorý sa prestupom ruší.
Rasťo ... V prípade ter stegena to nie je to isté nakoľko si dával dole plat výmenou za predĺženie kontraktu ... Čo znamená že ak by odišiel tak príde o peniaze čo mal dostať podľa pôvodného kontraktu
Rasto: Barcelona aj keby skončila na 17. mieste v LaLige, tak dostane cca 23% peňazí, čo sa rozdeľujú v rámci Španielska. Atletico, aj keby vyhralo titul v LaLige, CdR a neviem čo všetko, nedostane sa nad 7%. Takže predtým ako začneš nikomu nadávať do žrglošov, tak si najprv zisti, koľko peňazí sa rozdeľuje a potom kydaj.
Nosferatu, prykri sa perinou, na ktorú máš, ak vieš, čo to znamená. Takto sa chovajú len voči Barce. A ako sa delia peniaze nie je vecou Barcy, ale LaLigy. Na Alvareza prachy mali, tak tu netrep kraviny, ako vždy. Len kopnúť si do Barcy...
Dante, Peto 333: Samozrejme, že na odložené peniaze majú nárok, niekde sa tu písalo, že Lengletovi sa vyplatí dlh .
Rasto: Atletico berie z Barcelony odpad ktorého sa chce Barcelona zbaviť a nikto iný ho nechce. Ale hej, nadávaj na to, že Barcelona 3 roky kydá a snaží sa zbaviť Lengleta a nakoniec mu nemusí ani nič doplácať. A že za neho Atletico nezaplatilo. Nezabudni okydať aj Nica Williamsa, že nešiel zadarmo do Barcelony. Jaj to si už spravil.
Pali5493: vyhrali sme LaLigu. Ešte nejaké debilné poznámky? Prepáč, že som sa odmlčal, mal som iné povinnosti, keďže ožratý fanúšik Barcelony mi zrazil dcéru a tá dostala krvácanie do mozgu. Oceňujem prístup doktora v Madride, ktorý ju zachránil, aj keď mala na sebe dres Barcelony. Ten v Barcelone ju vyhodil von, že čo si vymýšľa, ani sa na ňu nepozrel.
Nosferatu2000, v prvom rade prajem dcérke skoré uzdravenie. Na Barcu kydáš stále ty a na Nica som v tejto súvislosti nikdy nič zlé nepovedal. A že hral v lige slabo je pravda.
Maroš, ak sme mu naozaj vyplatili dlhy z obdobia Covidu, tak je to prestup zadarmo. Na vyplatenie zo zmluvy by mal mať prečo nárok? Veď si dojednal plat v Atléticu.
Nosferatu skóre uzdravenie pre dcérku, ale ty tu nákladas Barce od zaciatku...u teba to už neje zdravá športová rivalita, už ani športová nenávisť, u teba je už všetko čo je z Barcelony automaticky ZLE
Wtf to si cestoval 6,5 hodiny z Barcelony do Madridu s dcérou, ktorá mala krvácanie do mozgu, teda život ohrozujúci stav? Prestaň tu prosím šíriť dezinfo, poniektorí z nás tu majú aj mozog.
Predstav si to, že to bolo dokonca 17 hodín, keďže lekár v Barcelone sa na ňu pozrel že OK, bolí hlava, lebo si ju udrela, normálne sme šli spať, na druhý deň cesta do Madridu, keďže sme boli na dovolenke v Španielsku, a mali sme tam program a na príchode sa začala trocha tackať a sťažovať sa že ju ešte viac bolí hlava, tak sme došli na pohotovosť. Praskla jej nejaká malá žilka či čo, nič také kvôli čomu by si umrel hneď. Veľa ľudí umrie na krvácanie do mozgu za aj viac ako 24 hodín, lebo si len mysleli, že si trocha udreli hlavu a všetko je v pohode.
Ale kľudne never.
Ja komentujem len to, čo sa mi nepáči na fungovaní klubu.
nevravim ze sme mali ziadat tuto sumu, ale 5 - 10 milionov sme za neho urcite mohli dostat. takito hraci idu aj za ovela viac. plat ma velky a vzdal sa ho, ale to dostane aj v atleticu ked priratame podpisovy bonus.
pride mi, ze Lenglet je ok, Atletico je ok, len barca prerobila.
Dante, Peto 333: Samozrejme, že na odložené peniaze majú nárok, niekde sa tu písalo, že Lengletovi sa vyplatí dlh .
Pali5493: vyhrali sme LaLigu. Ešte nejaké debilné poznámky? Prepáč, že som sa odmlčal, mal som iné povinnosti, keďže ožratý fanúšik Barcelony mi zrazil dcéru a tá dostala krvácanie do mozgu. Oceňujem prístup doktora v Madride, ktorý ju zachránil, aj keď mala na sebe dres Barcelony. Ten v Barcelone ju vyhodil von, že čo si vymýšľa, ani sa na ňu nepozrel.
Ale kľudne never.
Ja komentujem len to, čo sa mi nepáči na fungovaní klubu.