O com hovoris? Ved prave to ze sa tu ku každému spravali ako k rodine su financie Barcy tam kde su. Je cas aby nastala revolucia a aby si hraci uvedomovali ze chodia do prace a nie na vylet.
Vedenie nema co vysvetlovat svoje kroky. To akoze ma prist Jozo za svojim sefom a ma mat vysvetlene preco zamestnali Fera?
Uz sa treba zobudit zo sna. Tento klub bojuje proti teamom ktore maju brutalne financne toky ktore Barca nema. O to viac musi robit co najlepsie rozhodnutia, nepocuvat srdiecko ale rozum.
Mne ak by klub dlhoval ja neviem 52miliónov eur a klub by ma vyhodil (hoc aj oprávnene - pre mizerné výkony, časté zranenia atď) tak by som im ten dlh na tuty neodpustil. Barcelona-nebarcelona, fanúšik-nefanúšik.
To len na okraj.
Konecne normalny postoj k danej problematike. Tu sa kazdy tvari ze by zamestnavatelovi odpustil prachy, lebo, ved je to tak spravne... strasne by som chcel mat takto jednoducho zmyslajucich zamestnancov (asi im odporucim tuto stranku, lebo z daleka nie som u nas jedini fanusik Barcelony)...
Takze profesionalita je vyzadovana zo strany klubu, boj o miesto. Preco potom spravy o tom kto bude jednotka, dvojka, kto ma odist bez toho aby to vedel? Kde je ta konkurencia potom? Preco uniky zmluv do medii a ohovaranie vlastnych hracov? Vtedy ide profesionalita bokom asi.
hej tiez sa mi zda ze klub je ferovy len ked sa jedna o jeho zaujmy ked ide o hracov uz sa tu objavuje propaganda na zdiskreditovanie a podobne praktiky a ferovost uz nie je taka dolezita
Tak ak to je takto tak je to fer. Ale ked citam ze Garciovi slubili jednotku tak to je v rozpore s celym tymto clankom. dalej sa pisalo ze ter stegen dostal ultimatum aby si nasiel klub lebo sa s nim nerata co je znova v rozpore s tymto clankom lebo by ho teda vedenie muselo oslovit ale zevraj ho neoslovilo. Takze mam otazku ktore klamstvo je pravda? :D
Veď rozmýšľaj, čo je pravda. Videl si tu nejaký citát od vedenia, trénera, hráčov k tejto téme? Dohady novinárov nemajú konca a všetko sú to neoverené veci. Jeden deň článok, ako Flick odporučil vedeniu za 45M Grimalda a Lookmana, druhý deň už je to len o Díazovi, ďalší o Rashfordovi...
Vedenie nema co vysvetlovat svoje kroky. To akoze ma prist Jozo za svojim sefom a ma mat vysvetlene preco zamestnali Fera?
Uz sa treba zobudit zo sna. Tento klub bojuje proti teamom ktore maju brutalne financne toky ktore Barca nema. O to viac musi robit co najlepsie rozhodnutia, nepocuvat srdiecko ale rozum.
To len na okraj.