Klub má skúsenosti,ešte nedávno tam taký klub bol,mnohí si pamätajú,keď Suaréz hral aj keď tam behal ako neohrabané tučko a nič nehral....ale v základe bol stále
Ja stale neviem na ake pozici ma Wiliams hrat.Lebo hrac za 60mega a s jeho vekom nebude urcite lestit lavicku.Ak ma posadit Raphinhu,tak radsej nech nechodi.To co on odmaka,tak to Wiliams spolu Laminom neodmakaju za 5 zapasov
bude hrat ten kto bude lepsi. aj ine timy maju viacerych hracov na tom poste. minulu sezonu sme mali stastie, ze kridla boli zdrave, ale nemusi to tak by a ak sa zrani jedno, alebo nebodaj obe kridla a nebudeme tam mat nahradu, tak sme dolietali
navyse barca je jeden z najvacsich klubov na svete. na prilezitost hrat v zakladnej zostave sa v takych kluboch niekedy aj caka
Ja nechapem co tu zrazu kazdy chcete williamsa…minuly rok nas odmietol a ste tu vsetci pisali ze sanca do barcelony je len raz ze ked nechce ze uz nebude mat sancu..a zrazu ho tu kazdy chcete😀
navyse barca je jeden z najvacsich klubov na svete. na prilezitost hrat v zakladnej zostave sa v takych kluboch niekedy aj caka