Dostáva sa do ťažkých situácií, v ktorých chybuje, lebo mu náš systém nevyhovuje, nevie sa doňho až tak dobre zapojiť.
Proste má iné vlastnosti a spôsob hry než potrebujeme.
To že mu ujde hráč, nevie hrat na lopte alebo ho prehlavickuju nemajú nič so systémom hry. Tieto chyby robil už aj za Xaviho poslednej sezóny, CK proti Psg, EC 4:1 v prospech Realu. Rovnako v repre počas poslednej prestávky vyrobil totalne retardovanu penaltu.
Já jsem určitě pro. Nechat si ho a doufat ze se dostane zpátky do formy podle mě není cesta, Flickovo styl mu ocividne nesedi protoze takovy Christensen také nastoupil po zranění a neměl s tím problém.
Asi bych radši poslal pryč Christensena (a to jen čistě kvůli náchylnosti ze zraněním, jinak je skvělý), ale z finančního hlediska to dává smysl. Radši Araujo, nez prodávat Fermína. Škoda jen, že nepřišel ten Tah, ten by tu byl dobrej
Za mňa nepredávat... Mal zranenia ale musí sa dostať do formy a keď sa tak stane tak jasný clen základnej 11 .... Za mňa je to rovnaký prípad ako fdj kde si kopa fanúšik neuvedomuje že po zranení to chce čas a hlavne ak sa zmenila úplne naša hra
Zaujimave, ze ked bolo treba branit napr. Viniho v jeho "ballon dór sezone" islo tam to drevo Araujo. Najdeme x lepsich stoperov s rozohravkou to ano a ked su Inigo s CUbarsim zdravi su jasny zaklad, ale do sezony ako takej proti roznym superom je mega dolezite mat Arauja v time. Ak sa preda Araujo a neprivedie dalsi stoper podla mna to bude samovrazda do dalsej sezony ked vieme aky nabity je kalendar a pridu zranenia. Navyse Inigo ma po 30ke, ak pustime Arauja tak o rok mozeme zhanat nie jedneho ale rovno 2 stoperov...
Ja hovorím to isté, je potrebné udržať obidvoch, lebo sezóna je extrémne dlhá a Inigo je zase o rok starší. V minulej sezóne sme mali šťastie, že sme nemali kľúčových hráčov zranených.
Mám pocit, že od toho štvrťfinále s PSG je na ňom psychická deka. Inak si myslím, že je to skvelý hráč, čo predtým aj ukazoval. Hoci dlho som ho bránil, neviem či sa z toho u nás ešte dostane. Nerád to hovorím, ale prestup do iného klubu by mohol pomôcť každému. Na novom mieste, s čistým štítom bude opäť to nekompromisné zviera, ako sme ho poznali a niekto v ňom získa top stopéra.
Araujo je cisty drevorubac a nie futbalista.Ak chceme hrat stylom ako v poslednej sezone,tak potrebujeme hracov s hernou inteligenciou a tu Araujo urcite nema.
Prodal by se Christensen, nechali bychom odejít Arauja, nové RB na 70% nepřijde, takže Eric bude muset zaskakovat na RB. Tudíž nám na full time stopery zbyde Cubarsí s Inigem, takže nulová rotace. Takže dopadnem jak Real minulou sezónu. A z Masie se na stopera zatím nikdo vyloženě nerýsuje... Pěkný scénář...
Proste má iné vlastnosti a spôsob hry než potrebujeme.