Skôr by trebalo nájsť niekoho za Christensena a už toto leto ak odíde. Všetky tieto možnosti sú pravonohý a angličan v Barce mi fakt nesedí ... Za mňa je potrebný ľavonohý, rýchly, vysoký stopér.
Bojan pred pol rokom priznal, že mohli kúpiť Van de Vena za menej ako 3m pred tým než ešte prestúpil do Wolfsburgu ...
Zdá sa ti, že sme so stopérmi v pohode? Christensen 29 r., nehral celú sezónu až do Mája kvôli zraneniu a ma ročnú zmluvu. Inigo mladší nebude a nad Araujom panujú obavy zo zranení a výpadku formy. Potom máš len Cubarsiho a Garcia ma byť voľbou na RB.
Tak pokud odejde Christensen i Araujo, tak min jeden stoper přijít musí. Já bych to vyřešil tak, kdyby ob odešli, že bych koupil jednoho kvalitního stopera(3.) a Eric by byl 4. stoper. A k němu bych koupil náhradníka na RB ke Koundemu, aby Eric nemusel na RB suplovat. A bylo by to vyřešeno. Na Araujovi a Chrisovi bychom těch 90m vydělat mohli...
Bojan pred pol rokom priznal, že mohli kúpiť Van de Vena za menej ako 3m pred tým než ešte prestúpil do Wolfsburgu ...