No lenže treba si pozrieť jeho štatistiky má 27 rokov a až v Sportingu mu to začalo ísť predtým hral prevažne v druhej lige, čiže tiež sa ukáže ako sa Viktor chytí v lepšej lige ako mu to pôjde lebo je overený v portugalskej lige, tak ktovie nech mu forma vydrží ja mu to prajem
Aby sa nepochybovalo o jeho kvalitách, stačí si pozrieť jeho zápasy za repre alebo v LM kde hral výborne. U nás pri našich nahrávacoch by sa z neho mohol stať ozajstný golostroj..
Stačí to. Ak mi ten hráč zabezpečí 50+ gólov za sezónu v lige a LM, nebudem sa pýtať či vie kombinovať, alebo či je loptový kúzelník. Je to hrot, nie podhrot.
U útočníka hlavný ukazovateľ sú góly hoci nehrá nič celý zápas a zalepi 2 góly hocijakym spôsobom a tým sa rozhodne je vždy dobrý to je fakt ale len som chcel poukázať na to že štatistiky teraz za posledné 2 roky má výborné no až budúci prestup lebo buďme úprimný že ak nie teraz tak už nikdy veľký prestup asi neurobí ukáže, ak pôjde ako sa vraví do PL tá ho preverí a ukáže akým je hráčom
Pressing? Nic?
Kombinacia so spoluhracmi? Nic?
Kvalita na lopte? Nic?
Pre mna nieje ospravedlnenka ze niekto da vela golov ked tim okolo neho slape ako hodinky a tie goly by dali aj ini utocnici ak on kazi lazdu loptu co dostane. Ak ma podla vas utocnik len davat goly a nic ine tak dobre ale to si fandite nejaku dedinskemu klubu potom.
https://m.youtube.com/... si sami, zamna biedny vykon a ak si odmyslim gol tak jeho najvacsi hajlajt zapasu bola hlavicka vo vlastnej 16tke na brankovej ciare,inak pokazil skoro vsetco co mohol a dalsia vec. Tolko penalt co on kopal tuto sezonu to Barca kope tak za 5 sezon dokopy.
Nie nosferatu, neprehanajme, staci okolo 30 a budem uplne spokojny ak splni vsetky ostatne veci co komplexny hrot splnat ma, kedze z takeho hraca budu tazit aj jeho spoluhraci lebo sa s nim bude dat zakombinovat. Yamal by si z frustracie vytrhal ofinu pri tomto svedskom madarovi.
Dufam ze prestupi do top ligy a klubu a potom sa tak zasmejem ked tych tvojich 10 15 golov da prave on.
Lautaro, Isak, Alvarez (u nas by hral hrot, nezaujma ma ako ho vnimas ty), Ekitike dalsiu sezonu vystreli a bude golovy coraz viac. Z lacnejsich moznosti aj taky Guirassy sa mi pozdaval viac.
A nevadi ze vsetci tito vyssie spomenuti su drahi. V Barce v utoku by mal byt elitny hrac aj keby to stoji 100+ ale vyplati sa to a na dlhe roky bude klud. 80 milionovy Gyokeres za to nestoji a do dvoch rokov by sme zistili ze potrebujeme nieco lepsie ale peniaze uz budu minute.
Lautro nie je hrot, ale defenzívny útočník, za posledných 7 rokov ani raz nedal 30 gólov za sezónu. Je maximum je 28. Alvarez nie je hrot. Je to podhrot. Ani v City nehral hrot pri absencií Haalanda, ale hral falošnú 9.
Dobre ty defenzivny utocnik. Ked tvoj svedsky madar uspeje aj inde ako v Portugalsku v najsilnejsom time a nekopne milion penalt za sezonu tak potom sa ozvi.
No zrovna Lautaro nie je svetový útočník, jemu sedí hrať viac second strikera ako čístý hrot a do betónu je menej použiteľný. Taktiež po defenzívnej stránke pri rohoch a štandartkách je biedny a nám takého útočníka treba keďže tie rohy máme slabšie, tam aj Lewa extrémne pomáha. Za repre okrem posledného CdR bol Lautaro tiež strašný, úprimne som neni stotožnený ani s Alvarezom. Radšej nejaké šikovné kladivo ako bol Suarez. Okrem Haalanda ani nevidím hrot za ktorý by som vytrieskal 100m+, Ekitiké sa môže pekne vyprofilovať.
Už len keď sa pozrieš na tie najlepšie obdobia Barcelony za posledné 2 dekády, vždy tam hral extrémne gólový útočník svetovej kvality - Eto'o, Messi, Suarez, Lewa. To Lautaro nie je, ide mať 28 a ešte nemal sezónu ktorá by sa približovala niektorému z týchto hráčov. Z aktívne hrajúcich hroťákov sú na takej úrovni Mbappe, Kane ale ten už je starý na prestup a Haaland. Gyokeres tie čísla má aj keď si z neho neulietam, uvidíme čo lepšia liga.
Keď sa už Laurato považuje sa svetového útočníka, ktorý by bol schopný zahrať v Barcelone tak ho netreba kupovať a treba dať možnosť Ferranovi. Za poslednú sezónu majú čo sa tyka gólov podobný počet (Ferran 19G, Laurato 21G). Len Ferran nenastupoval v základnej zostave väčšiu časť sezóny. A Ferran má viacej asistencii ako Laurato. Ferran je dobrý do kombinácie, má pressing, pozná klub, hru a systém v ktorom sa hrá.
[erdzo]
Nevravim ze Lautaro je na urovni Suareza alebo Etoa lenze ako sam hovoris lepsich moznosti moc nieje. Flick ukazal ze vieme beton rozobrat aj kombinacne. Na tie bleskove narazacky Olma Raphinu cez stred sa dalo pozerat a fungovalo to. Teraz si predstav keby tam je este Lautaro namiesto Lewu. Ak ide len o hlavicky tak Suarez tiez nebol vysoky. Minulu sezonu mal ale golovo peknu. V ofenzivnejsom time by mal este lepsie statistiky isto.
Na standartky treba riesit skor nahradu za Iniga, niekoho silneho vo vzduchu, casom pride do zakladu Bernal co je dalsi dlhan do zostavy. Nevravim ze kladivo do 16tky sa nehodi ale nemusi to byt 80M hrac do zakladu. Staci mi niekto ako Yoselu alebo pohyblivejsi Luuk de Jong
Lautaro ma o 10 cm menej ako Suarez a Suarez bol vo vzduchu veľmi dobrý, mal aj dobru postavu, vedel sa pretlačiť v 16 ako správne kladivo. Ako pisem, ja z Gyokeresa niesom odvareny ale ty z neho robíš drevo. Ten chalan ma zakončenie výborne, pri standartkach a rohoch si defenzívu plní nadštandardne, vie vytvorit gol aj pre iných, dáva kvalitne nahravky do 16ky, to sú štatisticky dohladatelne veci. Radšej by som dal za neho 60m nez 100m+ za Lautara. V lige Inter nehral zrovna tak defenzivne ako v LM, však mali najviac nastrielanych gólov za posledné 2 sezóny, viac nez Xaviho Barca.
Som zvedavý ak prehráme po sebe viac zápasov či stratégia s Flickom bude pokračovať. Za mňa áno za klub… uvidíme tréneri sa všade vyhadzujú. Ešte obava twr Stege : Nemec-Nemec a čo ďalej ?
Jj no to je otazka casu pri kazdom trenerovi. Guardiola sa nedavno vyjadril, ze keby mal v Barce taku sezonu ako mal tento rok so City uz by urcite nebol trenerom Barci (ale to je snad kazdemu jasne:D). Inzaghi mal s Interom brutalnu sezonu avsak skoncil vo finalovej rovinke vo vsetkych troch sutaziach a musel ist. Nepochybujem, ze keby sa to nebodaj stalo Hansimu bude takisto jednou nohou von z klubu. Dalsi rok bude nevyspytatelny a ovela viac vyrovnany, hlavne ku koncu roka uz budu niektori hraci hlavou na MS, ale verim, ze s Laminom a spol.urcit nejaky titul pozbierame, ak ostanu zdravi a Hansi ostane aj 3.sezonu.
Cule muzes mi rict kde si prisel na to ze inzaghi musel jit?? kdyz uz tady pises o interu a inzaghim tak bud tak hodny ,nepis tu fake spravy. Inzaghi nedostal vyhazov od interu,on skoncil sam jelikoz si chtel hezky vydelat,zlakali ho saudi na opravdu hezky penize,było to jeho rozhodnuti nepokracovat ,prave ze vsichni si prali aby zuztal….
OK, dik, beriem spat, zly priklad. Moj point bol, ze trpezlivost s trenermi je vacsinou v kluboch minimalna. Ak je to tak ako pises, tak kluby ako Inter a Man City su peknou vynimkou z pravidla. Je to dost aj o fanusikoch si myslim, klubom ako real a Barca fandi velke mnozstvo z nich hlavne vtedy ked sa dari. Takze ked sa nedari klub rychlejsie reaguje zmenou (vacsinou trenera), aby o tych fanusikov húfne neprisiel. Taki fans Liverpoolu vyzeraju, ze fandia no matter what kazdy rok rovnako.
ako nebodaj keby buduca sezona nebola uspesna ako tato, co je aj dost pravdepodobne. tazko sa opakuje taka sezona ako tato, tak hansiho nevyhadzovat v ziadnom pripade. koho ineho by sme zas zhanali? a vobec koho lepsieho?
Keď sa už Laurato považuje sa svetového útočníka, ktorý by bol schopný zahrať v Barcelone tak ho netreba kupovať a treba dať možnosť Ferranovi. Za poslednú sezónu majú čo sa tyka gólov podobný počet (Ferran 19G, Laurato 21G). Len Ferran nenastupoval v základnej zostave väčšiu časť sezóny. A Ferran má viacej asistencii ako Laurato. Ferran je dobrý do kombinácie, má pressing, pozná klub, hru a systém v ktorom sa hrá.
Ano maji podobny statystki ale nezapomen ze inter hraje vic defenzivni typ fotbalu nez hrajem my. Za me Lautaro je uplne jinde nez ferran. Tim ale nerikam ze je ferran spatny naopak mam ho rad ,ale tech sanci co on spali je neskutecny . Oproti nemu Lautaro da ze dvou sanci dva goly. Z toho mi vychazi ,ze kdyby był u nas tak ma uplne jina cisla .
Tak ta vystupka 60 podle ustni dohody nebo 80 prani klubu neni aż tolik na hrace jeho kvalit,ale jasne u nas jsou problem finance ,nemuzem v jeden rok privest dva hrace za 60+ - a jeste brankare
Obrovská škoda , že sme ho nepodpísali.
Kombinacia so spoluhracmi? Nic?
Kvalita na lopte? Nic?
Pre mna nieje ospravedlnenka ze niekto da vela golov ked tim okolo neho slape ako hodinky a tie goly by dali aj ini utocnici ak on kazi lazdu loptu co dostane. Ak ma podla vas utocnik len davat goly a nic ine tak dobre ale to si fandite nejaku dedinskemu klubu potom.
Dufam ze prestupi do top ligy a klubu a potom sa tak zasmejem ked tych tvojich 10 15 golov da prave on.
A nevadi ze vsetci tito vyssie spomenuti su drahi. V Barce v utoku by mal byt elitny hrac aj keby to stoji 100+ ale vyplati sa to a na dlhe roky bude klud. 80 milionovy Gyokeres za to nestoji a do dvoch rokov by sme zistili ze potrebujeme nieco lepsie ale peniaze uz budu minute.
[erdzo]
Na standartky treba riesit skor nahradu za Iniga, niekoho silneho vo vzduchu, casom pride do zakladu Bernal co je dalsi dlhan do zostavy. Nevravim ze kladivo do 16tky sa nehodi ale nemusi to byt 80M hrac do zakladu. Staci mi niekto ako Yoselu alebo pohyblivejsi Luuk de Jong