ja mam z toho velmi zly pocit. uz tuto sezonu rozhodcovia piskali vyrazne v prospech realu. a ked sa im aj tak nepaci a postaraju sa o komplet vymenu vedenia rozhodcov, tak ako budu piskat dalsiu sezonu?
no jasne. ta Tchuchameniho ruka bude na hanbu la ligy este roky. kazdy kto nie je 1ebnuty musel vidiet, ze to bola cista spinavost. a to bol len zlaty klinec celeho zapasu
jezis to fakt ides este aj toto obhajovat? keby povies rozhodca urobil chybu, to sa stava pochopim, ale ked toto nebola ruka, tak ty si asi pozeral iny sport
Mal ju vedľa tela, dokonca sa ju snažil ešte viac schovať za chrbát a hráč Barcelony to nastrelil možno ani nie z 1m. Podľa pravidiel to ruka nie je. Ale chápem, mal si ju odrezať. Je to hráč Realu, srať na pravidlá, barcelonský fanúšik vidí len ruku hráča Realu.
ano presne vedla tela, nie pri tele. a zablokoval pravdepodobne golovu strelu.
ja tu niesom zaujaty, ale ty. keby das prec dresy a opytas sa 100 ludi tak 99 povie, ze je to penalta.
cely zapas rozhodcovia piskali tendencne, ale dalo by sa to vysvetlit zlym vykonom rozhodcov, ale ta ruka sa vysvetlit neda
Ešte raz raz, ruka mu voľne visela vedľa tela a keď to vyzeralo, že hráč bude kopať, tak ju schovával viac dozadu za chrbát. Nebol tam žiaden úmysel hrať rukou, tú ruku by mu z toho menej ako 1m trafil aj keby ju mal prilepenú k telu. Podľa súčasných pravidiel to ruka nie je.
100 ľudí nie sú rozhodcovia, čo poznajú pravidlá. Poznáš pravidlá pre ruku?
Tak Real dosiahol svoje. Peréz poriadne zaštrngal mešcom a až teraz budú rozhodcovia pískať tak, ako bude dirigovať Peréz. Ostatné kluby, ktoré nemajú také veľké mešce si proti Realu ani neprdnu. Nehovorím, že rozhodcovia boli super, ale až teraz budú mať tí, ktorí budú rozhodovať zápasy Realu iba jednu možnosť.
Som počul urban legend, že si spokojný s rozhodcami a nič netreba robiť. Vždy rozhodli správne. Tak isto som počul, že Barcelona sa nikdy nesťažovala na trávnik, mesiac, slnko, vodu a rozhodcov... Ale to bude isto kec. Že?
Myslis tak xaviho ne? Inak nikto nejak ohladom rozhodcov neplakal. A aj keby, tak je rozdiel vyplakavat na tlacovke ako posielat oficialne staznosti ci dopisy na nejake vyssie futbalove organy.
Viem, čo je kec. Keď tu každý kto bezbreho a slepo obhajuje klub a je jedno čo ten klub robí, ako sa správa útočí na ostatných, čo si dovolia spochybniť niečo, tak je hneď označený za fanúšika konkurencie.
ja tu niesom zaujaty, ale ty. keby das prec dresy a opytas sa 100 ludi tak 99 povie, ze je to penalta.
cely zapas rozhodcovia piskali tendencne, ale dalo by sa to vysvetlit zlym vykonom rozhodcov, ale ta ruka sa vysvetlit neda
100 ľudí nie sú rozhodcovia, čo poznajú pravidlá. Poznáš pravidlá pre ruku?
ako rozhodcovia boli v la lige katastrofalny, ale toto je moc