Áno, ja budem len rád ak sa Cancelo vráti, hoc možno do obrany nie najlepší, ale určite schopný zahrať na obidvoch stranách v prípade nejakého zranenia.
Už minulý rok sme ho mohli kúpiť za smiešnych €20M..
Určite by som ho bral aj teraz.. Zahrá ti skvelo LB aj RB a Martina a Garciu by sme mohli speňažiť.
Prodat Martina za 10 miliónů a použít to na příchod Cancela (+doplatek) by by sen. Dokáže zahrát na obou krajích, kvalitativně je na vyšší úrovni a Barcelonu si zamiloval vzhledem k jeho různým prohlášením + to tady už zná, takže aklimatizace by nebyl problém.
Takyto univerzal co zahra na oboch krajoch obrany. Dokonca na kridle alebo v zalohe a je typologicky rozdielny od Baldeho a Koundeho, cim prispeje k variabilite sa hodi. 15 20M je nic ak na 2 mozno 3 roky vykryje viacero postov. Sice nieje defenzivne silny ale tie jeho dlhe lopty a schopnost pomahat v strede ihriska sa hodi do vacsiny zapasov.
Ako za mňa nie zle ani s Cancelom, ale Grimaldo mi viac sedí ako možnosť A za podobných 17-19m. Obávam sa toho, že Deco pôjde aj tak po Vandersonovi, ktorý mi v poslednom čase nevonia.
Ale bránenie má o dosť horšie Cancelo. V hypotetickej situácii neviem neviem ako by dopadol Cancelo s Interom. Garcia je na RB dostačujúci. Problém robí len LB a Martin. Čiže za mňa nutne netreba niekoho na obe krídla, stačí LB.
Co sa tyka branenia tak ani grimaldo nieje defenzivny back. Cancelo je do utoku lepsi jak garcia. Proste mat kvalitneho backa, ktory ti zahra na oboch krajoch je so vseobecneho hladiska lepsie. A grimaldo na LB je moc luxus na lavicku, kedze aj tak vecsinu casu tam bude hrat balde
Nikto nevraví, že je defenzívny bek. Je lepší defenzívne ako Cancelo. Balde sa tiež raz skúsil na RB a už tam hrával istý čas pár zápasov v dobe keď tu bol Cancelo. To, že tam Grimaldo ešte nehral na RB neznamená, že tam nezahrá. Pri tej porcii zápasov nie je nič luxus. Či Balde, alebo Grimaldo by vedeli zahrať aj na LW občas.
Tak to ja by som si teda netrufal hodnotit ze Grimaldo je defenzivne lepsi alebo opacne. U oboch je to slabsia stranka, Cancelo je overenejsi a univerzalnejsi.
cancelo by bol super vyvazenie do relativne mladej obrany lebo nakonci dna tam nemozeme mat len 22 rocnych chlapcov ak neratam iniga a christensena by sme predali. Je to hrac ktory ma v srdci barcelonu a mali by sme hned backup na obidva kraje obrany co je super
Ak kúpime Nica, na Cancela nebudeme mať financie. Naviac sa tu stále píše o príchode Raschforda, ktorý tiež nebude lacný. Ak nepredáme nejakých kvalitných hráčov za poriadne sumy (Araujo resp. Christensen a Ter Stegen, keďže s ním u nás už nepočítajú) tak sa dostaneme to vážnych problémov, lebo ani jeden z nových hráčov nebude môcť hrať z dôvodu nemožnosti ich registrácie.
Po sfinalizování Nica a Bardghjiho bychom se měli zaměřit na kvalitní náhradníky na LB a RB. Martína bych prodal a Forta poslal na hostování. Počítám s tím, že ze stoperů odejde pouze Christensen. Bral bych dva hráče z těchto jmen Grimaldo, Cancelo a Vanderson...
Určite by som ho bral aj teraz.. Zahrá ti skvelo LB aj RB a Martina a Garciu by sme mohli speňažiť.