Za mňa ak to dostane útočník tak dembo alebo lamine.... A ak záložník tak vittinha ...... Úprimne najradšej by som bol keby to dostane práve vitinha - proste získal čo mohol ako v klube tak aj repre
Áno som .... A nechápem čo má spoločné môj komentár s tím či som alebo niesom fanúšik .... To ako keď ste fanúšik barcy tak iných kluboch už nemôžu byť kvalitný hráči a top 11 hráčov na svete je základná Barcelony a potom dlho dlho nič potom lavička barcy .... Potom znova dlho nič potom naša rezerva a potom sa možno nájde kvalitný hráč ? Za mňa každý fanúšik barcy musí byť aj celkovo fanúšik futbalu už len pre našu hru a k tomu patrí aj dokázať zatlieskal aj súperom ak hrajú kvalitne
neviem o jeho ostatnych komentoch ale aj ked si fanusik, tak mozes byt objektivny a dopriat ocenenie hracovi ineho klubu. nebudme ako fanusici realu ktori sa hadzali o zem ked zlatu loptu vinicius, nehovoriac ako sa spravalo ich vedenie.
za mna by mal vyhrat Pedri, lebo podla mna hral konzistentne uzasny futbal, a on a Lamine boli strojcami extremne uspesnej sezony barcelony.
Ja súhlasím ... A úprimne za mňa je aktuálne najlepší futbalista na svete Pedri tiež ... Ale bohužiaľ nemá PR... Barca tam tlačí lamineho ... A písal som kto to podľa mňa dostane . ( A nie kto by to za mňa dostať mal ) .... A ešte druhá stránka mince ak Barcelona mala extrémne úspešnú sezónu tak ako chces nazvať sezónu PSG ? Alebo vitinhovu
Ok, trofeje PSG získal, ale tie francúzske získať sú s tým kádrom povinnosť, pretože tá liga je oproti španielskej prechádzka. LM vyhrali zaslúžene, ale hrať začali až v januári.
za mna by mal vyhrat Pedri, lebo podla mna hral konzistentne uzasny futbal, a on a Lamine boli strojcami extremne uspesnej sezony barcelony.