Rok, čo rok rovnaká situácia. Hráčom dáme lukratívne kontrakty na niekoľko rokov a potom snívame o ich odchode. Vieme dať do zmlúv rôzne klauzuly a bonusy, ale nevieme tam zadať výkonnostnú klauzulu, alebo klauzulu o tom, že ak pre hráča nebudeme mať herný priestor, skráti sa mu zmluva...
Hráč, ktorý chce hrať za Barcu a je s ním počítané do základu, tomu by som sa na oplátku nebál dáť klauzulu, ktorá by mu nejaké obdobie garantovala minúty na ihrisku, aby dostal šancu sa ukázať. Bolo by to fér pre obe strany.
Tak ono moznosti urcite bude vela. Nielen Alvarez. Napriklad taky lautaro. Alebo aj Sesko, Ekitike alebo kolko to bude bavit Marmousha v tieni Haalanda?
Útočníka, ale určite aj stopéra bude treba. Inigo ... vek, Araujo neistý vzhľadom na formu, uvidíme, či mu táto sezóna vyjde. Christensen ak neodíde teraz, tak mu skončí zmluva. Stopér sa bude musieť tiež riešiť.
Speňažiť pred zenitom nie je až tak zlý nápad a ešte u Brazílčana, ale možno až o 2 roky. Skôr sa zabúda na Olma. Ak bude maž zase problémy so zraneniami, tak jeho na predaj moc nemôžu ignorovať.
Nijak netvrdím, že viem. 2 roky je skôr môj odhad. Po 30-tke to už môže prísť. Je Brazílčan a neriešim, či typický, alebo nie. Ak to chceme spraviť finančne dobre ako robieva Real, tak to bude treba odhadnúť a Raphinhu predať rok pred jeho prepadom a zarobiť kým bude mať ešte hodnotu.
Ja by som predal Gaviho a nie Fermina a tiež Christensena. Problém je však v tom, že Gavi aj Christensen majú zmluvy a tak radšej budú sedieť na lavičke alebo tribúne a brať pekné peniaze. Nechápem, že vedenie predĺži zmluvu s hráčom, ktorého by sme mohli dobre predať a potom sa čudujú, že nikto nechce odísť. Nepochopiteľné zmýšľanie ľudí zodpovedných za predaj a nákup hráčov. Čistý amaterizmus.
Gavi bude mat nasledujucu sezonu klucovy. Bud sa po zraneni opat ukaze alebo spadne v hierarchii este nizsie a myslim, ze by to potom aj sam pochopil, ze pre dalsi rozvoj je pravidelne hravat dolezite.
Gavimu nejde o peniaze isto, ale o klub ako Ferminovy. To sú srdciari. Christensenovi nepredĺžili zmluvu a odísť nechce, takže problém asi nebude v predlžovaní. Problém je, že veľa hráčov sa tu rado usadí a upohodlní a hlavne ich manželky.
ziaden hrac aj ked je bez zmluvy, nie je zadarmo, A David zial nie je asi top kanonier ktoreho by nam bolo treba. Resp. si ho neviem predstavit ze da 40 golov za sezonu
Problémom je to jednostranné zrušenie zmluvy zo strany klubu, to skoro nikto nepodpíše. Podpíše to iba ten, čo nemá čo stratiť.