Tady na Forca Barca je víc reklam od nejrůznějších idiotů než reálných zpráv o Barce. Člověk si chce něco přečíst o Barce, ale nejprve musí zlikvodovat 5 debilních reklam než zjistí, jestli ten článek o Barce vůbec stojí za to. Nechcete z toho radši udělat čistě plakátovou výzdobu pro všelijaký idioty, kteří si myslí, že musejí nutně a mermomocí být lidem na oči a lézt lidem přímo do mozku? To by bylo užitečnější, než tenhle informační guláš o ničem. Inzerující blbečci by měli svoji platformu a byli by plní pýchy na svý hovadiny, a my bychom si mohli v klidu číst o Barce někde jinde.
Mizap, ďakujem úprimne za tvoju spätnú väzbu. Chápem ťa – aj mne reklamy na weboch často lezú na nervy. Ale robím ForcaBarca sám, naplno, a práve príjmy z reklamy mi pomáhajú, aby som mohol web udržať pri živote, tvoriť obsah a byť tu každý deň pre ľudí, ktorí milujú Barçu tak ako ty.
Veľmi si vážim, že si tu a že ti FC Barcelona prináša radosť, ktorú vo svojom profile opisuješ. Budem rád, keď tu zostaneš, aj keď, žiaľ, reklamy odstrániť úplne nemôžem.
Lukas - ekonomiku ohledně článků na internetu ve vztahu k reklamě chápu, vím o tom, jak to je. Leč já jsem jsem čtenář článků o Barce, nikoli čtenář debilních reklam. Jasný, pro tebe je to neřešitelný dilema. Já se ale vyjadřuji k těm idiotismům (reklamám), co se lepí na Barcu. Tihle inzerenti jako pravověrní blbečci v podstatě jenom inzerují svoji blbost, jiný význam a účinný dopad jejich reklamy ovšem nemají. Jejich fanatická víra je, že je jim to k něčemu dobrý. Že ti dobře zaplatí za to, že můžou inzerovat, jak jsou blbí, no tak ty zase jejich prachy potřebuješ, to víme. No a tohle je pořád dokola - tihle idioti dělají reklamu jen své vlastní blbosti, což ovšem nezajímá vůbec nikoho, jenom a akorát tyhle inzerující blbečky. No a oni nám se svým idiotismem překážejí. To je tenhle svět. --- A potěší mě, když si tohle nějaký inzerující blbeček přečte.
Veľmi si vážim, že si tu a že ti FC Barcelona prináša radosť, ktorú vo svojom profile opisuješ. Budem rád, keď tu zostaneš, aj keď, žiaľ, reklamy odstrániť úplne nemôžem.