Victor určite odíde. Niekoho skúsenejšieho treba, máš tam Lewa, Yamal, Rafa, Torres a potom už len detská. Lepiť to môžeš Olmom a pod ale jeden hrač by mal prísť
Tak se už na něj s prominutím vys*rte! Už dlouhou dobu je jasné, že na něj finančně nemáme, navíc takovou hodnotu hráč ani nemá a je to přestřelené. Měli se zaměřit na jiné hráče a ne že pro Deca je Diaz prioritou, pak je "donucen" jednat o Nicovi a teď když to padlo, tak se celý šťastný mohl vrátit ke své prioritě. Ať mu dají do kanceláře přeškrtnutou fotku Diaze, ať ví, že už se má dívat jinde.
Ja osobne neverim ze rashford bude lepsi ako Fati. Bodaj by som sa mylil, podla mna je to premrhany talent z ktoreho uz nikdy nic nebude, ma 27 takze na naplnenie potencialu ma pol roka :D proste to nema sancu dat.
Šírka kádra bol problém aj v tejto sezóne. Čo tak podpísať dáke posily zdarma? Neviem ako sa trh pohybuje a či je niekto voľný ale bolo by to asi najlepšie bez velkého prestupu pošetriť peniaze na budúci rok. Ak sa aj liga nevyhrá ale stabilizujeme snáď už konečne tú našu pokladňu :D
Teraz som dopozeral https://www.youtube.com/... . Vazne chceme ist znova touto cestou? Sa hovori, ze dvakrat do tej istej rieky nestupis a znova ideme kupovat za taketo prestrelene ceny bezhlavo len aby bolo...
Kupovat hotovych hracov za velke peniaze vie kazdy.. neviem co robia nasi skauti napr.
1/ Nedokážeš vo vlastnej réžii vychovať hráčov na všetky posty v najvyššej kvalite v čase kedy potrebuješ. Teda musíš tím doplniť o hotových kúpených hráčov, alebo potencionálne talenty, čo môžu vyrásť.
2/ je to politika. V Barcelone sa prezident volí a za volebné obdobie musí dotiahnuť minimálne 2 hviezdy, alebo aspoň pseudohviezdy, musí ukázať, že Barcelona na to má, je najväčší klub sveta, lebo ak to nespraví, tak protikandidát to vytiahne počas kampane, že sa nepriviedla hviezda a on ju privedie. To je to, na čo počúva väčšina ľudí, čo volí.
Bleskovky
20 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Kupovat hotovych hracov za velke peniaze vie kazdy.. neviem co robia nasi skauti napr.
2/ je to politika. V Barcelone sa prezident volí a za volebné obdobie musí dotiahnuť minimálne 2 hviezdy, alebo aspoň pseudohviezdy, musí ukázať, že Barcelona na to má, je najväčší klub sveta, lebo ak to nespraví, tak protikandidát to vytiahne počas kampane, že sa nepriviedla hviezda a on ju privedie. To je to, na čo počúva väčšina ľudí, čo volí.