Sposob akym sa riadi klub niekedy pripomina slovensku politiku. Polopravdy (v tom lepsom pripade), nedodrziavanie slubov a lepenie problemov na poslednu chvilu nie koncepcne ale jak to vyjde…
Cele to zacalo pofidernou sutazou kedy sa vybrala turecka firma bez poriadnej referencie, projekt bol na papieri lacnejsi a kratsi. Realita je taka ze to vyjde drahsie a bude tevat dlhsie aby bola robota dodana. Klasika…
A namiesto toho aby sa novy stadion otvoril velkolepo, s plnou krasou a ohnostrojom, budeme riesit ci hasici povolia vstup pre 50-% kapacity aby nahodou nepadla niekomu na hlavu tehla. Su fakt veci ktore sa proste od Realu mame co ucit.
Jo a nezabudnime na to PR, ved kto by nechcel okamzite podpisat za Barcu? Registrovany mozno bude, a ked uz tak si vychutna domaci stadion ala Nou construction. No kde to najdes?
Real nema doteraz dorieseny stadion co sa tyka hlucnosti.Tak isto otvarali stadion,ktory bol stale staveniskom.Tak ja neviem v com je ten real v tomto smere lepsi.Je to obrovska stavba a nie rodinny dom a samozrejme je dolezite cim skor na tom stadione zarabat.Klub nevlastni miliardar ktoremu je jedno,kedy zacnu chodit prijmi.
Vůbec by mi nevadilo, kdyby od začátku stanovili reálné termíny a klidně že to bude na dva roky..Ale toto posouvání otevření každé dva měsíce a snížování už tak omezené kapacity mi přijde velmi neprofesionální.. Celý průběh rekonstrukce a komunikace směrem k fanouškům je úplně amatérská práce.
Meškanie rok aj dva u takého veľkého projektu je úplne normálne, termíny sa nestanovujú reálne, ale ambiciózne. Na druhej strane, v Japonsku by štadión prestavali za mesiac či dva a ešte by sa riaditeľ ospravedlnil, že to nestihli skôr.
Cele to zacalo pofidernou sutazou kedy sa vybrala turecka firma bez poriadnej referencie, projekt bol na papieri lacnejsi a kratsi. Realita je taka ze to vyjde drahsie a bude tevat dlhsie aby bola robota dodana. Klasika…
A namiesto toho aby sa novy stadion otvoril velkolepo, s plnou krasou a ohnostrojom, budeme riesit ci hasici povolia vstup pre 50-% kapacity aby nahodou nepadla niekomu na hlavu tehla. Su fakt veci ktore sa proste od Realu mame co ucit.
Ostuda